KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??

Príspevok v téme: KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
lea

Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.

teenagerka18

Fuuha, uz aj skulim, kym som si to vsetko precitala...paaani moji poviem vam jednu vec, ja som teenagerka a to viem lepsie, co chcem a hovorim jak nase hlavne postavy z tohto "pribehu"......akoze Lea, pripominas mi moju spoluziacku, ktora je tak trosku postihnuta (psychicky, presne rozpravas jak ona a tiez ju nikto neberie vazne, ale ju chapem, sak to ma este len 16 rokov a ty mas takmer 2x tolko jak ona a taketo veci tu riesis???? vsak sa zobud ty "vysokoskolacka"....stavim sa, ze tvoje a CCC IQ je rovnake...ak vobec nejake mate a Playboy??? citujem: "Moja drahá Lea mi povedala, že dala príspevok na toto diskusné fórum, nakoľko sa nevedela v jednej veci rozhodnúť...bla bla bla" no ja skapem z vas vazne, sak to aj ja si mozem spravit nick playboy a napisat podobne blbosti...ale uz koncim...len chcem este dodat, NEBER SI TOHO TVOJHO "SNUBENCA".....vies preco? LEBO MU POKAZIS ZIVOT a to si chudak nezasluzi.....je pre teba az prilis dobry aj ked ako hovoris, mal 70 partneriek.....aaaaa este k tomu nieco, ako moze mat niekto nudny, slusny a neviem este jaky trulko 70 partneriek??? a tebe sa hnusit??? nemam slov...ani na teba a ani na tvoj zivot, lutujem len tvoju sestru, ktora sa o tom dozvedela a aj toho tvojho "snubenca"....ako nic v zlom, ale proste som ti to musela napisat a poprosim CCC, aby sa racsej k tomu nevyjadrovala lezie mi na city...vdaka

playboy

A mimochodom, podľa mňa je úplne normálne mať sex v mileneckom vzťahu aj na prvom rande.Káždý deň si treba užívať ako by mal byť posledný.

playboy

Moja drahá Lea mi povedala, že dala príspevok na toto diskusné fórum, nakoľko sa nevedela v jednej veci rozhodnúť.A povedala mi ako ste sa tu do nej pustili.Chcem len povedať,že som jedným z aktérov tejto story a veci tu spomínané vôbec nie sú vymyslené.Ale už vás to nemusí zaujímať lebo už sa to stalo!, takže prvotná otázka do fóra je už bezpredmetná.

slusny_muz

Ahoj Lea, tak ako to vlastne chces vsetko riesit???Napis ako si predsatvujes tvoj buduci zivot....lebo je to dost patova situacia...

lea

Nie, len mi pisala sms, ze to citala. Hanbim sa teraz, lebo vsak su tu mnohe intimnosti z mojho zivota, o ktorych nevedela. Inak, plejboj jej vobec nie je sympaticky. snubenec viac. Lenze sestra je intelektualka

agina

S tymi basistami to bol asi nevydareny vtip, kazdemu bolo hned jasne, ze je to somarina...ale radsej napis, ako si sa rozhodla, ci zostanes so snubencom alebo s milencom.Z akeho mesta vlastne si???