Holky,ktora z vas sa so mnou do toho pusti?chcem schudnut ale potrebujem aby ma nieco tahalo.ked so mnou bude zaroven niekto chudnut.pisat svoje pocity o tom.ktora z nas schudne viac.davam tomu 3 tyzdne.co vy na to?a ziadne klamstva!
Vyzva
no sewie maxalka,natalie,marissa,vsetky co ste sa pridali.sewie hlavu hore,nic sa nedeje.Co myslis ,ze ludia si nemozu dat aj nieco dobre,tak si to spráskala,no a co ,ved to nebudes robit kazdy den,aj ja si davam zmrzlinu uz,ale musim asi trochu prestat zas a zacat zase s bicyklom,ale som akasi chora,zachripnuta,tak to nie je ono,ale aspon sa mi uz vratil hlas.A pises ,ze uz si sa znova nastartovala,tak je fajn.Ved tu sme na to ,ked to niekto chce hned zabalit,tak aby sme ho udrzali trocha nad vodou,ved to nie je jednoduche.marissa,ak si trufas do konca juna 5 kg budes velmi sikovna,aj ja by som chcela -5 este,ale akosi uz nerobim pokrok,ale ani nepriberam.Tak drzim palce.Si odvazna.Tak nejak.maxalka pekne cvici kazdy den,marissa ty by si mala zacat,aby bolo spevnene telo ,nemusia ist dole kila hned.
natalie 2 kg za tyzden je uplne dost,nechci rychly efekt,a prosim Ta vecer nieco zjedz.Ja som kedysi v 14 tich po 16tej nejedla nic,ver mi aj sa mi snivalo s jedlom neskor,teraz take veci uz nerobim.Myslim ,ze sa stravujes zdravo,podla toho ,co pises.
zabka sa ma ako?A trinity Ty co?Uz si ma predbehla?Ako sa mas?ved sa ozvi niekedy ,ci zijes vobec.Ahojte vsetky.
no zacala som znova zdravo zit,tak snad opat nepohorim..drzte mi palce
Ja mám 20, meriam 173 a vážim 61kg (to už po tom schudnutí). Ja moc zdravo nejem, na raňajky sa najem normálne, na desiatu nejaké to ovocie/jogurt a na obed sa zas normálne najem. Potom sa už snažím nejesť vôbec, ale niekedy to poruším. A cvičiť sa snažím každý deň, niekedy aj ráno aj večer po polhodinke (ale trvá to len týždeň, tak dúfam že to vydržím)
jaaj no baby uz je tu pomaly leto musime zhodit :DD..noo ja mam 167cm a 56 kg :(...inac uz som kilo schudla :)..za 4 dni thak zatial sa dariii :)...a necvicim vobec mne sa nece..hmm ale mala by som zacat :)
No dobre teda aj ja sa poridavam, ako ja nepotrebujem tak vela zhodit, asi 3-5kg. Meriam 168 a vazim 54kg.. Vy ste akona tom??? A tak ako s tym zacneme? Mohli by sme neco spolu vymyslet. Ako ja cvicim kazdy den hodinku a drzim tak, no dieta sa to ani neda nazvat, tak ale jem "zdrava" teda aspon myslim :-DD
Baby aj ja sa k vám pridávam. Tiež som pribrala 10kg síce nie tak v krátkom čase ako marissa123, ale behom roka. To je super že som našla takéto fórum. Chudnem ešte len týždeň, už sa mi podarilo dať dole 2kg, čo nie je moc, ale aj tomu som vďačná. A dúfam, že s vami sa mi podarí schudnúť ešte viac
ach baby dens som uplne pohorela po 2 tyzdnoch diety cvicenia som nasla krabicku bonbonov a neovladla som sa spasala som ioch asi 9 !!!vcera som si dopriala 4 kopceky zmrzliny a v paitok cipsi!potrebujem podporu strasne ma to mrzi ale nadalej pokracujem v diete a v cviceni dufam ze tento vikendove hriechy sa mi velmi an vahe neukazu!!!strasne som zo seba sklamana
no alic,myslela som to tak ze mi zasibalo a prezrala som sa a som na tom omnoho horsie ako predtym.uz mi je vsetko jedno...nemam silu,nemam chut...
sessi 3,ako sa ti to podarilo,lebo ja sa nejako snazim a nejde to ...