Holky,ktora z vas sa so mnou do toho pusti?chcem schudnut ale potrebujem aby ma nieco tahalo.ked so mnou bude zaroven niekto chudnut.pisat svoje pocity o tom.ktora z nas schudne viac.davam tomu 3 tyzdne.co vy na to?a ziadne klamstva!
Vyzva
Ja som uz drzala niake tie diety a podarilo sa mi dat dole 6 kg. Ale potom uz to bolo presne tak ze sak zajtra zasa zacnem.
A mne je jedno ci budem chudnut 3 tyzdne alebo kolko ja len chcem tych 47kg.
Tak ako zacneme hned zajtra?
PS: Aj ja by som si dala cokoladku :) este ze doma nemame :)
no ja sa pridavam na tie tri tyzdne:) tiez si stale hovorim ze od zajtra,ale hadam ked nas bude viacej:)))) chcela by som zacat drzat tu mliecnu,ale pred nou si chcem dat este par dni na ovoci ako sui grep a ananas....a potom od prveho juna mliecnu ....takze mam 18,meriam 178 a vazim 75 a chcela by som aspon na 68:)
ja som si uz velakrat povedala:od zajtra zacinam.ale vydrzalo mi to 1 den.teraz som si dala este cokoladu.fuj.no myslim to uz smrtelne vazne ze zacinam.kedze ma uz nieco bude tahat.lebo kupaliska sa uz otvaraju a ja tam chcem chodit
Ja mam tiez 17 a mam 160cm a 52kg ale chcela by som mat tak 47kg.
Inak to si napisala uplne moje pocity. Ja sa tiez na seba nemozem pozerat je mi z toho zle a v lete vobec nechodievam na kupaliska lebo by som sa strasne hanbila za tie moje tuky a pod.
meriam 168 a mam 57,5.a mam 17 rokov.ake su tvoje cisla?
nevyzeram az tak strasne ale ja sa na seba nemozem pozerat lebo pred rokom som mala o 5 kil menej.a tam sa chcem zase dostat.a ked sa mi nepodari zhodit tak som schopna v tych najvacsich horucavach nosit dlhe nohavice a roztahane triko aby nikto nevidel moju postavu
Ahoj... ja by som tiez chcela schudnut par kil. Mozem sa spytat kolko merias a vazis?