Má tu niekto nejakú skúsenosť s nadprirodzenom?

Antisexx

Nič nadprirodzene neexistuje. Vsetko ma nejaky dovod, kazde napriklad zvuky su vysvetlitelne. Uz odnedavna boli vytvorene vselijake nadprirodzene bytosti ako trebars pegas, kentaur až po slendermana či anjelov a možno aj boha. No a samozrejme teraz niekto počuje nevysvetlitelne zvuky a prirovnava to k duchom ktorí neexistuju alebo sa im sniva sen a ježišovi a potom tomu veria. Vsetko je vysvetlitelne. Keby ste pred par mesiacmi sli do mojej izby tak by ste sa v noci budili na desivy ramus, hryzanie a cupitanie nechtami po dreve. Vysvetlenie: myši v podkroví. Niektorí by ale pricinu nehladali, skor by sa odstahovali alebo volali knaza na vysvatenie domu.

ahjaj

Mala som pred štátnicami, učili sme sa predtým s kamarátkou, potom už aj každý sám, a v noci o druhej pred skúškou som si povedala, že stačilo, treba aj spať, a učila som sa, koľko sa dalo, budík som si nastavila na 6,30 a s pokojným svedomím, že čo som lenivosťou zanedbala, už nezachránim, ale zachránila som aj tak dosť veľa, som išla spať. Zobudila som sa o 5,45. Mala som jasnú predstavu, že si vytiahnem otázku 21. POvedala som si, že veď mám ešte čas, ešte mám spať, a otázku 21 som si nepozrela. Zaspala som. O chvíľu som znova cítila naliehavú potrebu, je to otázka 21. Takto to išlo asi trikrát, kým som už nezaspala, a otázku 21 som si prečítala.
Na štátniciach som ju dostala, a vďaka tomu, že som si ju pozrela som urobila štátnice za 1.
Iné.
Snívalo sa mi, že sa stane niečo príšerné, babka, ktorá zomrela ma upozorňovala. Nevedela som, čo to má byť, ale videla som dve truhly. Zhrozene som sa zobudila a nevedela čo s tým robiť. Rozmýšľala som komu z rodiny sa čo stane, čo ja môžem robiť.... potom som to akosi potlačila.... a o dva týždne nato zomreli môj strýko s manželkou....boli to babkin syn a nevesta...

Koprfild

Vies co ? My sme si pred nejakym casom dali obklad na dom od Byt-in.sk byt-in.sk a asi tyzden potom, co to bolo hotove, sme pozerali TV s manzelom a zrazu pocujeme ako neico spadlo. Obaja sme spozorneli a zacali hladat pricinu v dome. Nic sme nenasli a tak sme to striasli a isli spat. No rano sme prisli na to,že to bola jedna kocka vonku z toho obkladu, tak sme zavolali do tej firmy,prisli, hned vsetko sikovne opravili. No asi cca dva mesiace po tom sa to stalo zase ale uz dve kocky odpadli na tom istom mieste, co bolo vraj prakticky nemozne, lebo tam dali nieco silnejsie, aby to drzalo.. Tak opat sme zavolali, prisli vsetko. Nieco na to nam zacalo blikat v dome svetlo. Dali sme skontrolovat elektrinu, nic ziadna vada. Tak prestala ist klima v lete, ale samozrejme, nic jej ,podla servisneho technika, nebolo. Tak zrazu sme nasli ramceky od fotiek porozbijane a to uz sme sa zacali bat. Zavolali sme jednu pani, ktora udajne komunikuje s nadprirodzenym. Pani nam na nase prekvapenie u pri vstupe do domu povedala, ze mame v dome ducha a rozrusili sme ho novym obkladom na stenach. Vraj to bol povodny majitel toho domu a chce, aby sme dali obklad dole. Boli sme uplne v soku co nam ta pani hovori ale obklad sme dolu nedali, lebo sa nam velmi pacil a bol moderny a kvalitne spraveny. A tak sme sa akosi na urcity cs anucili zit s tym, ze nam padaju pohare, vypina sa svetlo, zabuchuju dvere same od seba a nakoniec sme sa prestahovali asi tri roky na to, lebo sme to uz nevedeli vydrzat.

noc

SPT, neprilozis tu slavnu foto niekde na rajce nech mozme vidiet?
Aj ja obcas pocujem otvarat zamok na dverach, ze niekto dosiel a nikto. Ale neviem, ci to ma nieco znamenat.

SPT

ni-ka tanier preletel cez miestnost ? Mozes to viac opisst videla si to ?

Moj pribeh: Ked som bol v Osviencime, odfotil som v castiach kde boli deti a v jednej tej garzonke alebo ako to nazvat neviem bol zakazany pristup a tak skm sa rozhodol ze si to pofitim a vo vnutti ma ominal tsky divny pocit ze so srandy co az odfotim ducha tak reku cvaknem. Doma som si pozeral fotky ... pozeram... a na fotke v okne za dna hlava maleho dievcata ako sa na mna pozera .. cim viac som to priblizil tym visc to bolo vidiet ... celu noc som sa klepal lebo som tomu nemohol uverit. Nikto mi to z rodiny a znamych nevyvratili ze to nieje duch. Takze uz viete kde mate ist cez leto na dovolenku :-)

Tych oribehov mam vela ale nebudem to rozpisovat tk by bolo na dlho jedine zeby niekto mal zaujem spravpu inak nie :)

JaMajka

Už viac krát sa mi stalo že mi prasklo dno na sklenenom pohári ale tak ako keby ho niekto odrezal a dnes sa mi to stalo počas pita mi odpadlo dno na pohári.Čo to znamená alebo prečo sa mi to stáva.Ďkujem

GoFruit

Ja som pravidelne rano zvykla po zobudeni sa pocut kroky v izbe, ale nikto tam nebol. Nikto viditeľný.

A na byte u rodicov, sa nam zvykli otvarat dvere. Sedeli sme v kuchyni poculi odomykat, mysleli sme (ja mama a sestra) ze ide otec a volali nanho a zdravili sa a nikto nebol na chodbe, nikto neprisiel. To sa opakovalo velmi casto. Potom nasi odisli na dovolenku a ja som ostala sama na tyzden, a bola som v detskej, a zrazu ma napadlo ist na balkon. Bola uz tma. Vosla som na chodbu a tam dokoran otvorene dvere na chodbu. No mozno mal niekto od nas kluc a zahraval sa ale nic nam nezmizlo nikdy.

nerad

ja som raz vstal v noci.som bol este maly a som videl cierneho anjela...ale nerad nato spominam...potom sa mi snivalo o belom anjelovi ale so skaredouo tvarou.....potom sa mi este snivalo ze moja mamka zomrela a ja som ju chcel ale nevedel zachranit a vtom sne som velmi plakal a velmi ma to bolelo, vstal som a tiezsom plakal som mal slzy v ociach a bolelo ma "nieco" ...potom som mal sen ze ma zabijaju, ze mi do hrude pichaju nozom niekolkokrat, vstal som a strasne ma pallo na hrudi akoby ma bodali.....neviem ci to mozno povazovat za nadprirodzeno, take realne veci si teraz neviem na rychlo vybavit....stavalo sa ze ked som isiel spat a bolo upne ticho v izbe tak som pocul kroky, a velmi som sa bal...ale to som bol maly..:)