na oblohe, to som aj ja kadeco videla, ale mnohokrat si myslim, ze to je aj tak pozemskeho charakteru, testovanie nejakych prototypov, vojenske cvicenia, etc. ved co robil tesla, susedia sa bali jeho pokusov a bol to pozemstan :)
ale takych co si neviem vysvetlit mam velmi vela, aj ako nika pise, ked niekto umrel, sami od seba sa pohli/padli/rozbili veci v tom case
a velmi zaujimave sa mi pred par rokmi stalo, to neviem ako sa da vysvetlit, mozno nejakou telepatiou asi, co tiez mozno sa bude dat v blizkej buducnosti vysvetlit ako nejaka dalsia funkcia mozgu, cize nie nadprirodzene, ktovie. no tak snivalo sa mi o dedkovi, ktory umrel uz davno. v tom sne som ho stretla pred nasou bytovkou, ako isiel smerom k bytovke oproti (tam byvala babka, prestahovala sa tam az po dedkovej smrti, dovtedy byvali v dome a v inom meste). ja som ho v tom sne videla pred nasou bytovkou, mal bielu koselu aj viem presne jak vyzerala (v takej ho pochovali mi mama opisovala, ale ja som to nevedela, lebo na jeho pohrebe som nebola, bola som este decko vtedy) a ja som vysla z brany a videla som ho na ulici a zavolala som na neho. on sa otocil, usmial a ja som mu este vravela, ze co tu robi, ved je mrtvy. a on ze aaale, my tu mozme v nejake casy chodit. a este kratko sme sa rozpravali a potom on, ze este ide za babkou. a v tom sne isiel k jej bytovke. a potom ked som bola s babkou na druhy den tak len tak medzi recou som jej vravela, ze co sa mi o dedkovi snivalo a ona, ze jej sa tiez presne v tu noc snivalo, ze dedko bol za nou na bytovke.