Má tu niekto nejakú skúsenosť s nadprirodzenom?

LMarika

Mne sa raz (v roku, ked Artmedia hrala Ligu majstrov) snivalo, ze pocuvam radio, kde zaznela informacia, ze uradujuci majster z Artmedie zvitazil na trnavskom stadione nad Spartakom 3:1. Slovensku futbalovu ligu vobec nesledujem, len ma vtedy tak trochu zaujimalo ucinkovanie Artmedie v LM, lebo to bol pre slovensky futbal velky uspech. Povedala som otcovi, velkemu fanusikovi Trnavy, co sa mi snivalo a on ma vysmial, ze ci si ja naozaj myslim, ze Artmedia nevypusti zapas proti Trnave, ktora bude chciet silou - mocou vyhrat, dokonca na trnavskom stadione medzi trnavskymi fanusikmi, hoci ma pred sebou zapasy z LM. A ja som sa spytala, ci to mysli naozaj vazne, ze Artmedia ma v najblizsich dnoch hrat proti Trnave ligovy zapas Corgon ligy. A on, ze vsak ano, zapas sa hra dnes vecer, len nevedel presne, o kolkej. Vecer sme si sadli k telviznemu spravodajstvu, kde oznamili vysledky vsetkych ligovych zapasov, no o zapase Artmedie s Trnavou povedali len, ze sa o malu chvilu zacne. Na druhy den rano sme sa z ranneho spravodajstva dozvedeli, ze uradujuci majster z Artmedie zvitazil na trnavskom stadione 3:1. Nie sme stavkari a nenapadlo nas podat tiket, skoda :)

carpe diem

na oblohe, to som aj ja kadeco videla, ale mnohokrat si myslim, ze to je aj tak pozemskeho charakteru, testovanie nejakych prototypov, vojenske cvicenia, etc. ved co robil tesla, susedia sa bali jeho pokusov a bol to pozemstan :)

ale takych co si neviem vysvetlit mam velmi vela, aj ako nika pise, ked niekto umrel, sami od seba sa pohli/padli/rozbili veci v tom case

a velmi zaujimave sa mi pred par rokmi stalo, to neviem ako sa da vysvetlit, mozno nejakou telepatiou asi, co tiez mozno sa bude dat v blizkej buducnosti vysvetlit ako nejaka dalsia funkcia mozgu, cize nie nadprirodzene, ktovie. no tak snivalo sa mi o dedkovi, ktory umrel uz davno. v tom sne som ho stretla pred nasou bytovkou, ako isiel smerom k bytovke oproti (tam byvala babka, prestahovala sa tam az po dedkovej smrti, dovtedy byvali v dome a v inom meste). ja som ho v tom sne videla pred nasou bytovkou, mal bielu koselu aj viem presne jak vyzerala (v takej ho pochovali mi mama opisovala, ale ja som to nevedela, lebo na jeho pohrebe som nebola, bola som este decko vtedy) a ja som vysla z brany a videla som ho na ulici a zavolala som na neho. on sa otocil, usmial a ja som mu este vravela, ze co tu robi, ved je mrtvy. a on ze aaale, my tu mozme v nejake casy chodit. a este kratko sme sa rozpravali a potom on, ze este ide za babkou. a v tom sne isiel k jej bytovke. a potom ked som bola s babkou na druhy den tak len tak medzi recou som jej vravela, ze co sa mi o dedkovi snivalo a ona, ze jej sa tiez presne v tu noc snivalo, ze dedko bol za nou na bytovke.

no2

Ja, kamarát a sestra sme videli niečo na oblohe, keď sme mali šesť rokov. Nikto iný to nevidel a keď som na niekoho volal, tak ma nepočul. Keď som zavolal mamu, tak to tam nebolo.

ni-ka

tak napriklad nas syn ked bol maly,ukazoval do rohu-stale do jedneho a toho isteho a usmieval sa...ked mal dva roky hovoril ze vidi anjelicka...
ked sme sa prestahovali-cez cestu mame cintorin, tak ked sme mali psika,zavetril a stekaval obcas na jedno miesto-nevedeli sme preco...
obcas nam praskne z nicoho nic pohar-uz presne 4 (rozne typy) a dva taniere...a dvakrat sa v noci zazlo same od seba svetlo...
ujovi zastali hodiny presne v ten cas ked zomrela teta, dalsi ujo ktory neveril v posmrtny zivot slubil ze nam da znamenie-ked zomrel tak ozdobny tanier ktory visel na stene sam od seba preletel cez miestnost a rozbil sa...
dalsia teta zomrela do jedneho roka po tom, co pri stedrej veceri bol plamen sviece cely cas nahnuty kolmo jej smerom...
dalsi ujo zomrel v den pred stedrym dnom, pri stavani stromceka im nefungovali ziarovky na stromcek,pricom elektrina sla aj ziarovky neboli vypalene...isli k susedom a fungovali...len u nich nie a na druhy den ujo zomrel...

ivobrick

Mam, a mam to rovno pred sebou. Je to moj mobil. Vie ovladat rozne ine zariadenia, vie fotit volat prehravat video, vie kde som, vie ked sa nanho pozeram no proste kebyze mi povies pred 10 rokmi co budem mat, neuverim ti..
A ak mi povies co to bude o 10 rokov.. pomyslim si ze si bud blazon alebo klames.

PS: vsetko sa da vysvetlit