Má tu niekto nejakú skúsenosť s nadprirodzenom?

dobreuz

Celkom sama si tam išla? Inak super fotky, ja som dal zase z nášho mlynu do témy v čom majú osamelí ľudia vidieť zmysel :) Ale dám aj tu kľudne.

Antisexx

Filip včera sa mi konečne podarilo ist preskumat ten blazinec v ziline (bytčici). :) pekne to tam je a velké, v niektorych miestnostiach bola drevena podlaha a aj zničena tak tam som nešla. Nadhliadla som aj do podkrovia, to bola jedina miestnost, z ktorej sálalo prijemné teplo. Celkovo včera bolo teplo ale v tom blázinci bola riadna zima :) boli tam vselijake dotazniky porozhadzované vela otazok tam bolo ohladne sexu napr ako velmi sa vzrusim ked vidim zenu tak to som nepochopila načo také otazky :D som ale rada ze som tam nikoho nestretla.

ahjaj

S tým snom to náhoda nebola. Spomínam si na hrôzu, ktorú som pri ňom cítila. Rovnakú, ako keď sme sa dozvedeli o ich smrti. V sne bolo jasné, že zomrú dvaja a ze to bude muž a žena z blízkej rodiny.

Tomas12345

dobreuz :

Vidia ho aj tí, čo nezrelý mak nejedia :)

Rovnako ako Antisexx máš predsudky, ktoré nevieš odstrániť. Záhadologovia sú odborníci na záhady, sú to ludia ktorí sa týmto zaoberaju po celý svoj život, sú v tom odborníci, ako sú napríklad odborníci lekári v medicíne. Záhadologovia pritom vo všeobecnosti zastávajú názor že i napríklad ten Poltergeist, nie je len obyčajná halucinácia sfetovaných ludí, ale že je v tom niečo viac. Komu teda veríme ? odborníkom na záhady či ludom ktorí si o záhadach prečítali na intnernete ?

je to

Skusenost, my zas nemozme vediet, ci aj ty len nekecas, ale ja som si spomenula na presne rovnaky pripad a rovnako to dopadlo. Ja na to nejako nie som, ale vybavilo sa mi, co sa stalo s jednym chalanom a robil to iste. Ja som to vsak nejako nedavala do suvislosti, ze preto sa to stalo.

Skusenost0

Nikdy som nevedela ci tomu verit ale tak rozpravala to moja babka a tá nikdy neklamala. Vraj jej kamaratky este v mladosti vyvolavali duchov alebo niečo také a keď som sa spýtala ako to dopadlo tak babka bola smutno ticho a povedala že to mi nemože povedať. Dokonca to nepovedala ani staršej sestre, tá má verziu, že pri tom zomreli. Neviem čo si o tom myslieť. Osobne neverim takym veciam no na druhej strane babka si z nas srandu nikdy nerobila.