Uz mesiace tu sledujem prispevky ohladom doplnkov. Z roznych prispevkov a hlavne od RNG som si povyberal co vsetko potrebujem, objednal, teraz mam vsetko doma a neviem co s tym. Myslim tym spravne davkovanie. S doplnkami by sa asi tiez nemalo prehanat a preto pred tym ako zacnem by som chcel fakt velmi pekne poprosit o radu ako ich co najspravnejsie uzivat. Mam problemy s travenim, uz roky, alergiu na mlieko, gluten, vajicka, ryzu, kukuricu, oriesky.... Najprv by som chcel organizmus precistit ale neviem ako. Objednal som si Triphala, oreganovy olej, vytazok z olivovych listov, gluten defense, lacto, D3, betain s pepsinom, probiotika a psyllium. Okrem toho lanovy olej ale ten tiez neviem ako mam uzivat kedze s tvarohom nesmiem. Ak smiem RNG alebo kto sa vyzna poprosit, poradte kedy ako ktory pripravok uzit. Velmi pekne dakujem!
Vyzivove doplnky
majus46 mne to vobec nevadi, ze si napisala. prave naopak som rada, ze niekto aj cita tuto temu a ze sa do nej ludia zapajaju. aspon sa podozvedam kooopu novych informacii:):) no prave ja s nimi nemam ziadnu skusenost, len som pocula od viacerych ludi, ze su to ucinne vyzivove tabletky a preto som chcela zistit, ci niekto s nimi ma skusenost a ak ano, tak by mi aspon mohol nejake infosky poskytnut. mozem povedat, ze ty si mi prisla ako z neba:):) ako dlho si ich uzivala? a ake problemy si mala, ked si sa rozhodla prave pre tieto?
Svetlinka dufam, ze nebude vadit, ked ti napisem, ze ja som ich uzivala. Aj ty si ich uzivala, ked si sa na to pytala Noelinky ? Ci chcela si nieco od nej cosi zistit ? Ak ano, tak sa mozes kludne aj mna pytat :)
Samozrejme neberiem ziadne hlúposti a doplnky kupujem len v lekarni cez net ich neobjednávam. A predtym nez ich kúpim sa samozrejme poradím so svojou lekarkou ci sa to hodi k mojim liekom. Ked nie tak mi poradi ona kt by sa mi hodily.
Tak ak ty tie vyzivove doplnky pomáhaju a nemaju na tebe nejake neziaduce ucinky a tvoj doktor o tom vie že ich užívas ( ak si sa predtým poradila o tom s doktorom) tak v tom pokračuj.
Vela ludom tiez pomohlo vysadenie lepku teda mucnych jedal. Mne osobne to pomohlo v odstraneni psoriazy a pri vysadzovani liekov na krvny tlak.
A este nieco nie nie su podvody a su efektivne vdaka nim mam aj lepsie vusledky. Clovek sa v to. Musi len lepšie vyznat
Tomas beriem lieky na imunitu a s tymi liekmi nemozem brat resp jest kurkumu, ananas, cesnak a dalsie lebo sa nehodia spolu. Prv sa pytaj ked sa nevyznas
Som ich uzivala pocas choroby. Priklad minuly rok som mala problémy s oblickami tak som vyskusala kanadske brusnice pomohli a mam pokoj. Oci ma boleli pred 2r kupula som ocutein a zlepsilo sa to. Ludia so slabym im.
Systemom su nachylnejsi chapes teraz?
Mam slabu imunitu. Ale samozrejme nie vsetko naraz a vzdy s odstupom casu. Napr ked som dobrala jeden doplnok tak som si dala 3 az 6 mesiacov prestavku predtým než som zacala iny doplnok
Noelinka nemusis brat milion vselijakych vyzivovych doplnkov na imunitu. Väčšina z nich su aj tak podvody alebo neefektívne alebo pomahaju len málo.
Uplne staci ak zacnes uzivat probitoka na zaludok ( imunita sa tvorí v zaludku ) a hlavne potraviny na podporu imunity ako je kurkuma, skorica, cibula, cesnak.
noelinka tak potom uz rozumiem, preco neustale uzivas nejake vyzivove doplnky. a ked si ich uz tolko vyskusala, smiem sa spytat, ci si skusala uz aj mumijo? o tom som vela citala, ze je prospesne na rozne problemy a taktiez podporuje imunitny system.
Mam slabu imunitu. Ale samozrejme nie vsetko naraz a vzdy s odstupom casu. Napr ked som dobrala jeden doplnok tak som si dala 3 az 6 mesiacov prestavku predtým než som zacala iny doplnok