Vyzivove doplnky

Príspevok v téme: Vyzivove doplnky
richard 41

Uz mesiace tu sledujem prispevky ohladom doplnkov. Z roznych prispevkov a hlavne od RNG som si povyberal co vsetko potrebujem, objednal, teraz mam vsetko doma a neviem co s tym. Myslim tym spravne davkovanie. S doplnkami by sa asi tiez nemalo prehanat a preto pred tym ako zacnem by som chcel fakt velmi pekne poprosit o radu ako ich co najspravnejsie uzivat. Mam problemy s travenim, uz roky, alergiu na mlieko, gluten, vajicka, ryzu, kukuricu, oriesky.... Najprv by som chcel organizmus precistit ale neviem ako. Objednal som si Triphala, oreganovy olej, vytazok z olivovych listov, gluten defense, lacto, D3, betain s pepsinom, probiotika a psyllium. Okrem toho lanovy olej ale ten tiez neviem ako mam uzivat kedze s tvarohom nesmiem. Ak smiem RNG alebo kto sa vyzna poprosit, poradte kedy ako ktory pripravok uzit. Velmi pekne dakujem!

zliana

...luccca predstav si, ze som na tom uplne rovnako ako ty...pred tromi mesiacmi som si nasadila vyzivove doplnky mumijo od firmy Evalar...predtym ako som ich neuzivala som byvala neustale chora, unavena, bez energie a zivota:-/...bolo to hrozne...no najviac ma porazala ta choroba, kedze som musela byt len doma a nemohla som nikam chodit...no uz tri mesiace mam pokoj a budem tieto tabletky aj nadalej uzivat lebo sa presne bojim toho, ze keby som ich vysadila, tak by sa mi problemy mohli vratit...teraz mi to takto vyhovuje a tym, ze tie tabletky nie su vobec drahe, tak si to aj po financnej stranke mozem dovolit..

Hematka

Dobrý deň. Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť s Aloe Vera Drinking gél od firmy LR. Nikdy som neverila týmto zdraviu prospešným výrobkom, ale musím sa priznať, že ho už užívam rok a pol a ani raz som nebola prechladnutá!! Cítim sa plná energie a úple fit! Dokonca sa mi aj zlepšila pleť, takže môžem len odporučiť ;)

luccca18

@Apokryft mas pravdu, ze vyzivove doplnky su len tabletky, ktore doplnaju telu to, co mu chyba. No niektori ludia ich musia uzivat kazdy den ako napriklad i ja! Ked si jeden den nedam, tak sa hned horsie citim:-/

Apokryft

Výživový doplnok nieje antibiotikum že dáš si tri a cítiš úľavu.Nieje to ani chlieb ktorý ješ každý ďeň.Je to doplnok ku napr .menej výživnej strave.Keď športuješ,keď napr fajčíš tvoja spotreba b vitamínov je vyššia .Keď užívaš lieky dlhodobo napr.Načo potrebuješ byť presvedčená čo si malé decko čo sa prie či to je alebo nieje pravda?'Keď máš kvalitnú stravu nepotrebuješ žiadne výživové doplnky.Všeto su len reklamy aby si to potrebovala.ale,ale zase opakujem robíš napr.nočné smeny tak magnézium na podporu srdcovej činnosti dat si je ok,alebo ak niekto șportuje proti kŕčom.Atď môžme písat do rána kedy ano a kedy je to na nič...

gisela

Už sa našťastie to počasie celkom ustálilo ale keď bolo vtedy to sychravé počasie, tak i ja som bola prechladnutá:-( No výživové doplnky som doposiaľ žiadne neužívala. Neviem, doposiaľ ma nikto nepresvedčil o takých, ktoré by ozaj pomohli! Aj keď tu som čítala mnoho pozitívnych správ na to Mumijo ale myslíte, že fakt nijako nemôže škodiť zdraviu a iba pomáha??:-O

Majus46

Svetlinka tak to je super, ze si si tu vsetko precitala :) Tu je popisanych este viacej informacii ako viem sama :) Ano? Bola si prechladnuta? A dostala si sa z toho uz?? To je teraz asi take obdobie, ked sa nam aj vyrazne ochladilo lebo viaceri ludia aj okolo mna su chory :-/

Majdanova

@svetlinka Prečo si sa rozhodla práve pre tieto tabletky od tej firmy? Mala si na to nejaké špeciálne dôvody?

svetlinka

majus46 je pravda, ze som sem chodila kazdy den a pozerala, ci si mi odpisala. no mnoho informacii som sa dozvedela aj od inych ludi, kedze celu tuto diskusiu som si po castiach precitala. samozrejme ale dakujem aj tebe, ze si na mna nezabudla a ze si mi vsetko napisala aj ked neskor. poviem ti, ze som si tie vyzivove doplnky od Evalaru zakupila aj ja a uz vyse tyzdna ich uzivam. teraz som sice trochu prechladnuta ale to skrz kolegyn v robote, lebo ma nakazila ale pevne dufam, ze aj vdaka tym tabletkam sa z toho rychlo dostanem a budem uz len fit:-)

Majus46

Svetlinka v prvom rade sa ti chcem ospravedlnit ze som sa mesiac neozvala ale nemala som vobec cas :/ Bola som zahadzana robotou a vecer som uz nemala na nic chut iba lahnut do postele a oddychovat. Snad ti moje odpovede pomozu aj teraz (ak ich este nevies). Uzivala som ich vyse mesiaca a preto, lebo som byvala casto chora a vsetci doktori mi povedali, ze mam oslabenu imunitu. Patrala som, ktore lieky budu najlepsie a natrafila som na mumijo a vyskusala ho. A vidis, aj mi pomohlo :) ;)

nikolll

Noelinka...chapem ta a taktiez sa tu bavim o vyzivovych doplnkoch...ale uz sa radsej prestavam bavit lebo vidim, ze to tu nema konca...som rada, ze som tu niektorym ludom poradila a odchadzam radsej...
Safi...dobru poznamku si sem hodila!!...suhlasim s tebou, ze hlavne na firmu sa treba pozerat!