Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyzivove doplnky

Príspevok v téme: Vyzivove doplnky
richard 41

Uz mesiace tu sledujem prispevky ohladom doplnkov. Z roznych prispevkov a hlavne od RNG som si povyberal co vsetko potrebujem, objednal, teraz mam vsetko doma a neviem co s tym. Myslim tym spravne davkovanie. S doplnkami by sa asi tiez nemalo prehanat a preto pred tym ako zacnem by som chcel fakt velmi pekne poprosit o radu ako ich co najspravnejsie uzivat. Mam problemy s travenim, uz roky, alergiu na mlieko, gluten, vajicka, ryzu, kukuricu, oriesky.... Najprv by som chcel organizmus precistit ale neviem ako. Objednal som si Triphala, oreganovy olej, vytazok z olivovych listov, gluten defense, lacto, D3, betain s pepsinom, probiotika a psyllium. Okrem toho lanovy olej ale ten tiez neviem ako mam uzivat kedze s tvarohom nesmiem. Ak smiem RNG alebo kto sa vyzna poprosit, poradte kedy ako ktory pripravok uzit. Velmi pekne dakujem!

Safi

Ja odporucam, ked uz vyzivove doplnky, tak sa hlavne pozriet na firmu ktora tie produkty vyraba. V kazdom pripade zistit ci ma dobre referencie a pomoc ohladom uzivania. Existuju take firmy ktore tieto kriteria splnaju

Noelinka

Nikol ja tu kecam len o doplnkoch! Samozrejme aj s liekmi treba davat pozor. Moze byt rovnaky obal a rovnaka tabletka ale v tabletke nemusi byt ten ucinok resp moze to byt falosne. Ked objednavas z online lekarne to este ok ibe by bolo keby si si objednavala privat alebo ja neviem skadial len nie z online lekarne chapes? Milujem ludi kt nedokazu pochopit

nikolll

Noelinka...asi som to trochu doplietla...pod nazvom "rovnaky vyrobca" som mala na mysli skor to, ze ked su raz tabletky od firmy Evalar, tak aj na internete si dokazem kupit tie iste tabletky od tohto vyrobcu ako aj v kamennej lekarni... ved si tak tieto tabletky aj objednavam a ci cez internet alebo v kamenne lekarni v obidvoch pripadoch som dostala rovnake tabletky, ktore vyzerali rovnako a mali aj rovnake ucinky!!!...nebudem sa tu s vami uz viac dotahovat, kedze vidim, ze aj tak mate svoju pravdu a ja sa taktiez tej svojej nevzdam!...sto ludi, sto chuti...

Defcon

Z internetu mas vysoke riziko kupy falosnych veci. Ci je to oblecenie, alebo tabletky.
Nejde o to , ze jeden vyrobca, ale ide o uplne falsovanie. Vyrobene v zimbabwe podvodnickou firmou a zabalene do rovnakeho obalu. To je rovnaka zalezitost ako ked by si si isla kupit tenisky adidas k cinanom na blsi trh.....dalsia vec je ze internetovy predajca berie tovar od kdekoho, zatialco lekaren si to nedovoli.....

Noelinka

Citujem "Odhaduje sa, že v rozvojových krajinách je 1 z 10-tich liekov subštandardný alebo falšovaný," upozorňujú odborníci zo ŠÚKL.

Predtym nez nieco sem napíšeš kukni do pana googla. Viem o com pisem

nikolll

Noelinka...neviem ale nejde mi moc do hlavy, preco by tabletky z internetu boli menej kvalitne ako z lekarne..ved predsa tie tabletky vyraba jeden dodavatel a mal by predsa taku istu kvalitu vyrobit aj do e-lekarni aj do klasickych lekarni, no nie???...

PCH

Dobrý deň
Dávam do popredia špičkové produkty firmy RAMISSIO ,ktorá má naozaj jedinečné výrobky. Mám ich odskúšané a najlepšie je to ,že mi pomohli a sú na prírodnej báze.
pozrite si www.ramissio.com a ak by ste mali záujme poradiť pri zdravotných problémoch alebo chceli by ste si objednať ,tak mi volajte alebo píšte.
Vysvetlím Vám ako na to :-)

s pozdravom
Peter
tel. 0907 122 642

Noelinka

Marcelka ja ti to vysvetlim preco neobjednavam cez net. Najbezpecnejsie tbl dostat len a len v lekarni. Tbl z drogerii a z netu nemusia byt bezpecne, nemusi byt v tom ten obsah atd. To mi aj moja lekarka povedala ked tak len z lekárne tie su bezpecne, kontrolované a nemaju moc vysoky ci moc nizky obsah vit a min