Dobry.
Chcem sex stretko s jednou prostitutkou, ale mam obavy o moje zdravie. (2xkondom je samozrejmost).
Kedze od mala mam oslabenu imunitu a nechcel by som dostat nejaku zltacku, chlamydie a podobne.
su tieto choroby prenosne aj slinami alebo kontaktom ust a koze (tela).proste na co si dat pozor. Dakujem.
Prostitutka a choroby
embryo mimochodom dristat o tom ze to tak nie je a nepriniest ziadne dokazy vo forme studii ktora sa odvolava na overitelne zdroje je smiesne .. aky to ma zmysel?
dal som tu nieco co vzniklo v spolupraci s europskom uniou a niekolko organizacii venujucej sa tejto problematike a problematike ochrany prav zien a boji proti obchodu s ludmi v plnej forme so zdrojmi a cislami.
nic presnejsie sa v tejto teme neobjavilo, co ste priniesli vy? ake fakty?
embryo nevznikol je z
Mayerhofer, Silvia : „Forum venerologicum – epidemiologischer Überblick über STDs in Wien
und Österreich“
Prezyvka55: len som ti chcel ukazat, ze podobnym sposobom mohol vzniknut graf v dokumente, na ktory sa neustale odvolavas... nie, ze si ty ten graf zmenil
A myslim si ze slovensko je na tam ovela horsie v hocakom smere nie len v tomto kedze na slovensku ludia nemaju zaujem ani chodit na pravidelne ROCNE vseobecne a gynekologicke prehliadky nie to nejaky screening navyse.
embryo -> ved si otvor ten dokument, je tam rovnaky graf ako som tu dal, nemam dovod a cas sa hrat vo photoshope ako ty..
hm.. -> no nevies to preto lebo tak vyznievas ty len si to nechces priznat.
no ved preto som mu dal odkaz na registrovane prositutky v rakusku lebo na slovensku nieco take neexistuje.
inak neviem co riesis, bud si slapka a tym ze pojde do rakuska ti zoberie biznis alebo si nabozensky fanatik alebo to co uz si sama spominala.
Prezyvka55: k tvojim dokonalum statistikam asi len toto... "nasiel" som prieskum z roku 2011, prekvapivo sa to tam nieco zmenilo :-)
v pripade potreby spravim aj tohtorocne popripade aj na buduci rok ;-)
tam sa nepise o babach z pokecu a zo slovenskych diskotek, na kt. predpokladajme zakladatel chodi a ktore si oznacil za ovela rizikovejsie :D ten prieskum je robeny v AT..no neviem kto je tu retardovany a neporozumel mojej otazke :D
snad nechces vysledky prieskumu v jednej krajine pausalizovat a aplikovat na ine krajiny, ktore sa lisia velkostou, poctom obyvatelov, zivotnou urovnou a poctom bordeldomov :D
neviem kto tu teraz vyznieva ako taky maly retardik co tliacha do vetra :D
hm.. ved to mas v tom dokumente, ty okrem prazdnych reci svoje tvrdenia nicim nepodkladas narozdiel odo mna.
neviem ci trpis aj nejakou retardaciou ale vyzadujes si odo mna rovnake informacie 2 krat, kedze ta statistika je vycislena v tom dokumente. ospravedlnujem sa ze som nenasiel nieco z roku 2014. nemyslim ze sa to nejako vyrazne odlisuje
Prezyvka, my trepeme idiotiny a ty tu capnes nejaku analyzu z roku 2007 a na zaklade nej ides povysovat slapky nad bezne zeny a na zaklade SVOJICH POCITOV oznacujes za rizikovejsie baby z diskotek a pokecu..doloz mi to pls nejakou statistikou..inak trepes a tvoje vedomosti su biedne a zalozene len na tvojich vlastnych pocitoch..vies ako, musis na druhych pouzivat rovnaky meter ako na seba ;) dakujem
A na zaver este aby som vyvratil idiotiny ktore plodia uzivatelia Lardo a hm.. ktorych vedmosti su velmi biedne a ich reakcie zalozene na vlastnych pocitov davam do pozornosti tento dokument priamo z rakuska
ak sa to nechce niekomu citat vypichnem najdolezitejsiu tabulku a to je porovnanie chorob u registrovanych sex pracovnikov vs beznymi zenami. Vyskyt chorob u registrovanych sex pracovnikov je porovnatelny v niektorych pripadov este nizsi ako u beznej zeny.
Vid obrazok
s4.postimg.org