Ahojte všetci, chcem sa spytat tych čo trpia neakou chronickou chorobou, ktora Vas veľmi obmedzuje a nemôžete žit ako normalni ľudia.Ako sa s tym vyrovnavate? A da sa to vôbec? Dakujem za opdovede.
Ako sa vyrovnat s chronickou chorobou
Llek,spekulujes tu , ale nevedie to k nicomu.
Ludia, ktorym doplnky pomohli tak isto malokedy sem pisu, problem je prec a tak sa nan zabudne.
Problem s tebou je, ze nechces za svet uznat, ze existuju prirodne latky, ktore mozu tak isto vyliecit rozne choroby alebo posilnit telo, ktore je ich potom schopne vynicit, ktore nie su oficialne schvalene ako lieky.
Ty len tu tlacis svoje chemicke schvalene patentovane lieky ako jedinu moznu pomoc, co je podpora lzi sirenych farmaciou.
A najradsej by si ma tu umlcala, aby bola ludom k dispozicii len pomoc od lekarskeho monbopolu a vsetko ine potlacene.
Nuz to nie je sloboda vyberu, ale teror-diktat.
A to sa nijak nezlucuje s demokraciou, slobodou informacii a slobodou rozhodovania jednotlivcov o svojom tele a zdravi .
Tj tlacis tu protiustavne myslienky pod ruskom "pomoci ludom", v skutocnosti ale len vo financnom zaujme lekarskeho monopolu.
Tam si objednaj knihy napr od Virapena, dlhorocneho vysokopostaveneho zamestnanca farmaceutickeho priemyslu, ktory po odchode do penzii napisal o farmacii a celom medickom monopole sokujuce fakty.Su vydane aj v Slovencine, tj nemozes sa vyhovarat na to, ze nepoznas cudzie jazyky, tj najma anglictinu, v ktorej sa tlaci najviac knih a vacsina vyskumnych sprav na svete.
Kablica, rozdielne mikroby potrebuju na potlacenie rozdielne protilatky. Ked to nechapes, tak tu prosim nepoucuj.
Tj na rozne mikroby su rozne protilatky, niektore vie vyrobit nase vlastne telo, niektore sa nachadzaju v prirode a daju sa odtial doplnovat.
Stepenie je len provokacia tela vyrobit specificke protilatky proti danym mikrobom
A vytvorenie specifickej imunity ide vzdy na ukor vseobecnej imunity, kde telo je "preladene" na vyrabanie specifickych protilatok, cim sa znizi vyroba inych protilatok, tj vseobecna imunita.
Branie roznych antimikrobialnych doplnkov zvysuje teda imunitu proti mikrobom, co tieto doplnky potlacaju
Mna by zaujimalo ako si moze clovek robit statistiku o svojej uspesnosti na anonymnom fore. To nie je statistika ale dojmologia. Ludia sa nieco opytaju, dostanu nejaku radu, ak im pomoze, tak do neba vychvaluju alebo podakuju, ti co im to nepomoze tak vacsinou hladaju dalej alebo uz v danej teme nevystupuju,len malokto sa k teme vrati a napise, ze nepomohlo. Cize vznika dojem, ze vstecia su spokojni a pomohlo im, mozno je ale ovela viac tych co im to nepomohlo
Nechapem, ako moze byt niekto tak nekriticky a tak neskutocne verit vo svoj "statisticky vysokopercentny" uspech.
RNG, o imunite mam isto vacsie vedomosti ako ty, nebudem stracat cas tvojim vzdelavanim. Imunitny system je SYSTEM, kde sa sice jednotlive sucasti na nieco zameriavaju, ale spolu kooperuju a tvoria dynamicku sustavu. Nie je to zoznam viacerych imunit v jednom tele, imunitna je len jedna. Ked toto nechapes, tak neviem, ako chces radit.
ni-ka rady co sem pisem pomohli statisticky vysokemu percentu ludi, ale nie je to nikdy 100%. Ale spravidla je to lepsie, ako chemicke lieky, co predpisuju lekari.Kedze doplnkov je hromada, ked jeden nezaberie, traba zobrat iny.
Co sa tyka toho nabalenia z doplnkov, znovca tu zopakujem statistiku ekonomie,
Doplnkovy priemysel v USA za minuly rok mal celkovy obrat 56 miliard dolarov.
Farmacia vyse 800 miliard dolarov. A celkove cely medicky priemysel vyse 3500 miliard dolarov.
Takze kto sa tu "nabaluje" najviac?!?
Kabel, imunity su specificke, tak ako materialy co na ne pomahaju. Keby bola len vseobecna imunita, tak naco by sprecificky stepili proti roznym mikrobom?
Ked chces vediet, co na zvysenie viralnej inunity brat, je dostatok doplnkov, najdes ich cez google.sk pod mojim nickom a slovom herpes.
Mnohe z nich mam za dlhe roky aj osobne vyskusane, na sebe aj mojej rodine, takze to nie su tentokrat rady len od mojich lekarskych zdrojov, ale priamo odomna.
kabel...RNG toho nakeca :-))
ja zas nechapem ludi co mu pisu..."uz ROK uzivam co si mi povedal a stale sa nic nezlepsilo,co robim zle?"
1.nieco uzivam rok a nema to efekt
2.stoji ma to nemale prachy
3.farma firmy sa chcu na chorych nabalit (ale ze ja dobrovolne platim tazke peniaze pochybnym doplnkom to je ok)
mna by zaujimalo, co to je ta "viralna imunita", ktoru tu RNG sustavne omiela, pretoze imunita je humoralna (napriklad komplement, imunoglobuliny, leukotrieny atd atd), a celularna (bunky imunitneho systemu) a tvori komplex, kde vsetko navzajom suvisi, takze neexistuju samostatne imunity.
llek ma pravdu je to o individualnom pristupe...kazdy reaguje inak...
ja som sa napriklad vdaka chorobe aj mnohemu naucila,neplanujem si zivot dopredu na dlhe roky, zijem pre dnesok...uzivam si zivot s rodinou,som s nimi stale,kazdy den,lebo som byvala dost casto v nemocnici tak si ich chcem uzit co najviac...
naucila som sa nehnevat a odpustat,ved zivot je taky kratky a vsetko sa nam vrati a negativna energia plodi zas len negativnu energiu...
naucila som sa mysliet pozitivne,aj ked nie vzdy sa to da ale xanax to isti:-)))
a hlavne, ked som sa burila proti chorobe,nebrala niektore lieky a myslela som si ze mi pomoze alternativa,biorezonancia,detox a ja neviem co este tak som si akurat pritazila a zhorsil sa mi stav...priznala som sa doktorke ze som nebrala lieky tak ako som mala a zacala som sa poctivo liecit a potom sa mi stav zacal upravovat...
teraz som (klop klop) v remisii a znizuju mi lieky...:-)
Je to tazke, ked ma niekto chorenie, ktore ho obmedzuje v aktivitach, ktore rad vykonava alebo neumoznuje uskutocnit v zivote nieco, co by clovek velmi chcel. V zasade ma ale clovek dve moznosti, prijme to, nauci s chorobou a jej obmedzeniami zit a najde si napriek obmedzeniam vo svojom zivote aj nieco pekne, alebo to neprijme a je po cely svoj zivot nestastny, zatrpknuty a prezije tak velmi zly zivot. Diabetik s DM I ma 2 moznosti, bude si pichat inzulin a stane sa to sucastou jeho zivota, ktory potom moze zit naplno, alebo si ho pichat nebude alebo tak vseliako, jeho zivot sa premeni na peklo a pomerne rychlo sa aj skonci. Tak je to aj s ochoreniami srdca, reumatologickymi ochoreniami, s nadorovymi ochoreniami. Vsetko je vzdy vec postoja a vole.