Ako sa vyrovnat s chronickou chorobou

doka

aj ja mám chronickú chorobu,preto som si prečítala tieto príspevky a som v šoku...Ni-ka-neviem,ako si na tom,ale určite nie zle,pretože ak by si bola na mojom mieste,alebo na mieste ľudí,ktorí sú ťažko chorí-môžem ti povedať s čistým svedomím,že takíto ľudia sa chytajú aj slamky-teda tak ako si napísala "samoukov".A ja ti poviem prečo!!! Pretože ľudia,ktorích odporúčach v tomto fore ako študovaných-tak práve oni pri naších chorobách zlýhali a práve preto,že na konkréktnu chorobu musí každému zabrať presne ten istý liek-aj ked pravda je taká,že každý organizmus je iný...Kým mňa diagnostikovali 2 roky ja sama som už vedela,takmer rok,čo mi je,ale lekári to vždy zavrhli-to nie je možné!!!! Po GENETICKÝCH testoch-konečne po 2 rokoch sa ukázalo,že moja diagnoza je správna !!!! Aby som si uľahčila život,(pri mojej chorobe sú lieky len na predpis) bola som nútena si pomôcť alternatívnou liečbou-(doteraz som chémiu nepoužívala,lebo ako som spomínala je na predpis),kým sa lekári zdohádali-ja svoju chorobu držím na "uzde" aj vdaka "samoukom" tipu RNG,a vdačím im,že ľudom takto pomáhajú....nezištne a bezúčelovo...

emalea

ni-ka...inak toto by aj mňa zaujímalo, čo som čítala na nete o lupuse, tam je toľko príznakov.../neurologické, kožné srdcovo-cievne, psychologické, únava, opuch, anémia, poruchy menštruácie atď. atď./...až-až, pomaly každá choroba by na tie príznaky pasovala, ale som aj čítala, že sa to veľmi-veľmi ťažko diagnostikuje, že veľa ľudí chodí priam celé roky po lekároch, a až potom /asi fakt osvieti nejakého odborníka/ sa zistí správna diagnóza....

ni-ka

vitavi-v zaciatkoch ked som este nevedela co mi je tak som polroka jedla tmavu ryzu a zeleninu,bez soli...a nulovy efekt...takze nemyslim si ze by to malo taky zazracny vplyv...
a mimochodom aj teraz sa stravujem zdravo,dokonca mame vsetko zo zahradky,nestriekane,cerstve,domace maso...nejem bielkoviny kvoli oblickam,nejem sladke,lebo nemusim,nesolim,ovocie a zeleninu cerstve...obcas celozrnne pecivo...s domacou varenou sunkou...
a stravujem sa tak uz 7 rokov...takze??

vitavi

ni-ka, príčina choroby je dávno známa. je to nadmerná konzumácia tuku v potrave, hlavne nasýteného tuku, priemyselne spracovaného, "rastlinného" stuženého tuku. K chorobe prispieva i jednoduchý cukor a prebytok bielkovín.

Pozor na skryté tuky a cukor v potravinách a na tuk, ktorý vznikol premenou z iných zložiek pri nadmernom množstve prijatej potravy.

Maoam

'Moj otec bol ucitel, cast zivota som aj ja ucil na vysokej skole a tak to rozdavanie vedomosti mam v krvi, napriek tomu, ze mi to osobne kradne plno casu, co by som mohol vyuzit pre seba a svoju rodinu.'

RNG - ja mam u teba stale ten pocit, ze si dost vztahovacny a hlavne, ze si neustale potrebujes potvrdzovat dolezitost svojej existencie.
Ak si vnutorne vyrovnany, tak toto nemas za potreby, vylucuje sa to.
Ak pomahas zadara, robis to preto, lebo to robit chces - a fanusikov mas viac nez dost. Preco ta vzdy tak strasne rozhodia argumenty skusenych lekarov, ktori pomohli tisickam pacientom?

Zi a nechaj zit.

Kazdy, kto tie temy navstevuje, si vyberie to svoje podla vlastneho uvazenia.