Nie som pritazlivy pre zeny, mam chut sa zabit

Príspevok v téme: Nie som pritazlivy pre zeny, mam chut sa zabit
Pesimista

Prestava ma bavit zivot. Mam coraz viac sa chut spachat nejaky druh samovrazdy. Otravit sa, bodnut sa nozom do srdca... ale nemam ani gule nato aby som to urobil. Rodicia ma od mala viedli k viere coho sucastou bolo aj to ze samovrazda je do pekla volajuci hriech. Pravdupovediac velmi na boha neverim ale to peklo ma skrie lebo co ak predsa nieco po smrti existuje a nebude uz cesty spat. Tak velmi tuzim umriet. Prosim boha v ktoreho velmi ani neverim aby ma zabil, aby som zomrel v spanku a nikdy sa uz nezobudil. Ani sam neviem v co vlastne verim. Moja tuzba po smrti tkvie v tom ze niesom stastny. Nikdy o mna baby nejavili zaujem. Som pre nich skaredy. Meriam len 164 cm a som strasne chudy niezeby som nejedol ale nemozem pribrat. Vsecko je v poriadku po zdrav. stranke len vraj geny zato mozu lekarka povedala. Moj otec je chudy a ja som sa na neho podal. Bracho vyzera dobre, on je po matke. Je aj vyssi. Len ja som take debilne geny zdedil. O brachu sa aj baby bili kym sa neozenil. On ma rodinu, decka a ja nic. Som odsudeny len na neuspech. Som skaredy, pracu nemam, ani priatelov. Zivot sa mi uplne znudil. Nic ma nebavi. Mam aj xchict o nicom. Velky nos a debilne vlasy. Co robim aj tak nic nepomaha. Na skole sa mi vsetci smiali ze som krpaty. Aj niektori ucitelia mali hlupe poznamky na moj vzhlad. Nesie sa to celym mojim doterajsim zivotom. Ziadnu babu nikdy mat nebudem. Ziaden sex, bozky, milovanie, objatia, dotyky, spolocne dovolenky, dete... nic. Poviete si ze chod do bordelu. Nie po stetkach netuzim a ani prachy na stetky nemam. Ledva sam vyzijem. Este ze byvam s rodicmi. Mam 29 rokov a zivot na p**u. Nechcem dalej zit. Naco? Naco zit taky posraty zivot bez lasky? Preco je zivot taka svina ze niekomu dopraje vsetko krasu, prachy, baby a niekomu nic. Aj to zdravie sa mi uz zacalo kazit. Tak strasne tuzim umriet. Keby ma niekto chcel zastrelit. Rana sa zobudzam s pocitom ze zase dalsi den musim prezit. A vecer zaspavam s nadejou ze mozno sa uz nezobudim. Najhorsie su pre mna tie obdobia ako silvester, vianoce, valentin, mesiac maj-mesiac lasky, leto-obdobie dovoleniek.. Preco musim zit aj ked svoju buducnost vidim v ciernociernych farbach. Snazil som sa baby zaujat. Zacal som sa modernejsie obliekat,zacal chodit do posilky, zmenil trosku uces, dalsi zuby do poriadku, dbal na vonu tela, spraval som sa lezerne a vtipkoval som ale nic z toho nezabralo. Baby sa len usmievali ale sli za inymi. Niektore mi aj davali akoze nadeje ale o par dni som ich videl v objati ineho. Zivot je svina nespravodliva. Rozmyslal som ze pojdem do klastora aby som viac nestretaval stastne zalubene pariky ale niesom stavany na zivot v klastore. Chcem sa bavit a nie stale len modlit a rozjimat. Tak strasne by som nejaku zenu miloval a svoju lasku jej dal ale ziadna ma nechce. Vsetke chcu len svalnatych sportovych a vysokych muzov s uhrancivymi ocami. Proste nech robim co robim nic nepomaha. Aj pokec som skusal ale ked som sa stretol s nejakou tak sa uz viac neozvala. Bud bola ona vysoka alebo aj nizka ale nejavila zaujem viac. Mal som radsej zomriet pri porode ako zit takyto zivot. Preco musia byt a zit na svete aj jedinci ktori nebudu mat nikdy stastie v laske, v praci a v spolocnosti ludi? Preco sme odkazani len cely zivot slepo verit a dufat? Pre mna je zivot trnista cesta. Uz len dufam ze coskoro zomriem. Snad bude osud milostivy...

emalea

a čo takto, keby ste si dopisovali v súkromí: pesimista - lúčny kvet, nikdy neviete, veď vy ste úplne naladení na jednu vlnu, a to je veľmi dobrý predpoklad na začiatok...niečoho...

anabell

mozno to bude zniet divne ale.... ak narazas na povrchne baby ktorym ide o vzhlad co tak si najst babu v nejakom cirkevnom spolu a pod? neviem ci si veriaci no baby tam maju ine hodnoty a v najhorsom spoznas novych ludi

Pesimista

Co neviete citat ludia? Keby ste lepsie citali tak by ste sa dozvedeli ze ja som sa snazil. Ano aj som cvicil, aj som viac jedol, aj som sa zacal lepsie obliekat...
Snazil som sa ale moja snaha bola marna. Nefnukam pre nic za nic. To ma se*ie ze niekto sa nemjusi ani snazit a uz sa okolo neho zeny pletu a niekto nech robi co robi stale nic. Podal som sa na otca ale otec je aspon o cosi vyssi. Ma 172cm ale tu chudu postavu som zdedil. Jedine ktora celu podstatu veci skvele vystihla je baba s nickom Lucnykvet. Ostatni vobec neviete pochopit ako sa citim. Tie vase rady su ako bubliny ktore nemaju ziadnu cenu. Ved ja som sa snazil. Chodil som s brachom a jeho kamosmi von ked bol este slobodny. Vtedy som troska zacal zit lebo som si naivne myslel clovece teraz si nabalim dievca urcite. Takze optimizmus zo mna krical, smiech, zabava, radost. Nie ufnukanec. No napriek tomu ziadna neprejavila zaujem aj ked ja som inicioval zaujem. Taktiez som nie stale nezamestnany. Bol som v tom case zamestnany ale firma krachla a prepustali vsetkych. Potom som robil v inej ale majitel zomrel a nemal to kto po nom prevziat tak to skoncilo. Odvtedy je problem najst pracu. Takze ziadne take ze vtedy bola zo mna kopka nestastia. To po tom neuspesnom snazeni som tak upadol. A niesom velmi narocny, nehladam extra vyparadenu krasku. Nemam ani rad tie pipky zo solarka, v najnovsich satach s vlasmi prehadzujucimi zo strany na stranu ako kokety. Chcem obycajne mile dievca. No nie nejaku harpiu co si zo mna urobi handru na zametanie. Zase nechcem ani nejaku co nema ani tolko sebavedomia ako ja. A ako pise Lucnykvet vobec to nieje o tom vyzarovani, vobec to nieje o sebavedomi. Poznam chalanov vo svojom okoli, fesaci ale tichi, nehadaju sa, nebiju, ale predsa po nich baby idu. Preco? Lebo su aspon pekni v tvari a na tele. Takze o vyzarovani mi tu nepiste lebo v tom to nieje. Ide len o vzhlad a postavu. Lucnykvet to najlepsie napisal. Ona je schopna empatie lebo sama to zaziva a vie najlepsie ake to je ked vas nik normalny nechce. Mali zaujem ale take alkoholicky alebo slobodne ci rozvedene matky ktore uz zo zufalstva ze zostanu same beru aj skaredych. Ale vsetko to boli problematicke zeny bud v alkohole, psych. chorobach alebo v zlej fin. situacii. Lucny kvet vie ze ak to clovek nezazije tak nevie o com je rec.
Aj dnes sa citim na hovno, pekny den sa crta a ja budem sediet na riti lebo nemam s kym von. Samemu sa mi nechce chodit. V takychto dnoch vobec nemam chut do zivota. Hnusne dni.

Agnes998

A tu pracu by si si mal urcite najst, zeny nemaju zaujem o dlhodobo nezamestnanych co ziju u rodicov a vsetko za nich platia rodicia. Zeny myslia do buducna, nechcu zivit aj seba, aj deti a aj muza. Zena ma nevyhodu ked je na materskej, nemoze zarabat, preto je potrebne, aby sa aspon vtedy muz postaral o rodinu. Mozno aj preto tvoje rande nedopadli dobre, ked hned povies, ze si dlhodobo nezamestnany a zijes z rodicovskej podpory, nevedia si pri tebe predstavit buducnost. Najdi si nejaku pracu, ak nevies vo svojom kraji, chod dalej, do ineho mesta, okresu ci statu. Niekde sa uz praca pre teba najde.

Agnes998

Hovoris, ze sa podobas na otca, no ked si on nasiel zenu ktora si ho zobrala, tvoju mamku, tak ani ty nebudes beznadejny pripad. U chlapov na krase zas az tak moc nezalezi, daleko horsie to ma skareda zena. Muz moze zenu zaujat aj inym a nemusi byt ziaden krasavec. Napr. dobrym srdcom a milou povahou. Neviem ake mas na zeny kriteria, ale ak vysoke, ak balis len krasky, tak ich zmen a zameraj sa skor na tie menej atraktivne. Neverim, ze sa nenajde zena, co ta bude chciet, ak budes mat milu a dobru povahu. Ak jej das pocitit, ze je pre teba dolezita a ze ju mas rad. Vo svojom okoli poznam aj velmi skaredych chlapov co maju baby, takze len o vzhlade to nie je. Mal by si v prvom rade zajst za psychiatrom, nech ti predpise antidepresiva, pretoze si momentalne v tazkej depresii. Az budes mat zase silu zit, lahsie sa ti bude hladat praca aj baba do zivota. A tiez zacni chodit nejakej dobrej psychologicke na psychoterapiu, to ti tiez pomoze.

sampon

Stastie nie je o tom, ci mas priatelku, alebo to, alebo ono. Stastie je vnutorny pocit, ktory bud mas, alebo nie. Ak ho nemas, nebudes spokojny nikdy. ANi ked budes mat priatelku, auto za miliony, dom na plazi... Ludia jednoducho hladaju stastie tam, kde nie je.

mimika15551

ženy majú rady sebavedomých mužov a nie ufňukancov. Začni pracovať na sebavedomí, lebo v živote nikoho nebudeš mať. A hlavne si nájdi prácu. Ktorá žena by chcela nezamestnaného? Ak sa nedokážeš sám zo seba spamätať, choď psychológovi, alebo vypadni do zahraničia a spamätaj sa!

lucnykvet

ahoj pesimista, tvoj článok mi vo veľa veciach pripomína seba, ako keby som čítala o svojom živote, až na pár menších rozdielov. Mnohí tu píšu, že zdutých, negatívnych a depresívnych ľudí nikto nikdy nebude chcieť, že tá krása ide zvnútra, že keď sa niekto usmieva a je vyrovnaný sám so sebou, tak musí ľudí priťahovať...Ale figu! nie je to tak, ja som o niečo staršia ako ty, tiež som škaredá a nepríťažlivá pre mužov, hoci mám aj VŠ, prácu, snažím sa usmievať a byť milá k ľudom a neprenášať na nikoho svoje duševné trápenia, ale je mi to k ničomu, aj tak sa na mňa nikdy žiaden muž nepozrel ani len omylom, pretože mám príliš veľa nedostatkov, aby som mohla niekoho zaujať. Na pohľad by o mne nikto nepovedal, že vnútorne strašne trpím pre svoju osamelosť. Nemám absolútne nikoho, ani len nejakú kamarátku, ktorej by som sa mohla zdôveriť, každá má už rodinu, deti. Žijem sama, mám iba otca, ktorý býva s mojím bratom, mama mala pred 9 rokmi autonehodu, neprežila:( No nemám potrebu sa ľutovať, neľutujem sa, ved majú sa mnohí aj storazy horšie ako ja. Proste ten osud je taký, že z nejakého dôvodu niekomu dopraje toho šťastia a lásky viac, niekomu menej a niekomu vôbec. Neviem, prečo to tak je. Ja som tiež túžila po krásnom vzťahu plnom lásky a porozumenia, po nehe, pekných slovách. Som celkom nenáročná osoba, chcela som od života iba spoznať troška lásky, kým zomriem. Ale nestalo sa.Čo už. S tým, že si nižší si nerob starosť, ja som mala spolužiaka na VŠ, mal 163cm presne ako ja, dnes je ženatý, má dieťa, našiel si také zlaté dievča, ešte nižšie ako je on...tomu hovorím ozaj životné šťastie. Sú spolu veľmi zlatý párik. Nemyslím, že je dôležité kto má koľko cm, hoci viem, že dnes je veľmi nalinkovaná premodernizovaná doba a je to ťažšie možno ako inokedy, keď si ľudia dokázali uctievať a všímať iné hodnoty, najmä tie morálne a charakterové. Takže hovorím,že to nie je o výške a centimetroch, ale aj o šťastí, náhode a okolnostiach. Ja som už snívať o tom, že poznám lásku prestala, ale ty nemusíš! Nikdy nevieš čo ti osud pripraví

Buffalo

odpovedam,

a kto im tu pracu dava? Ci si myslis, ze sa da najest z papierovania a telefonovania, alebo vedenia uctov, ci hrania sa na policajtku?