Nie som pritazlivy pre zeny, mam chut sa zabit

Príspevok v téme: Nie som pritazlivy pre zeny, mam chut sa zabit
Pesimista

Prestava ma bavit zivot. Mam coraz viac sa chut spachat nejaky druh samovrazdy. Otravit sa, bodnut sa nozom do srdca... ale nemam ani gule nato aby som to urobil. Rodicia ma od mala viedli k viere coho sucastou bolo aj to ze samovrazda je do pekla volajuci hriech. Pravdupovediac velmi na boha neverim ale to peklo ma skrie lebo co ak predsa nieco po smrti existuje a nebude uz cesty spat. Tak velmi tuzim umriet. Prosim boha v ktoreho velmi ani neverim aby ma zabil, aby som zomrel v spanku a nikdy sa uz nezobudil. Ani sam neviem v co vlastne verim. Moja tuzba po smrti tkvie v tom ze niesom stastny. Nikdy o mna baby nejavili zaujem. Som pre nich skaredy. Meriam len 164 cm a som strasne chudy niezeby som nejedol ale nemozem pribrat. Vsecko je v poriadku po zdrav. stranke len vraj geny zato mozu lekarka povedala. Moj otec je chudy a ja som sa na neho podal. Bracho vyzera dobre, on je po matke. Je aj vyssi. Len ja som take debilne geny zdedil. O brachu sa aj baby bili kym sa neozenil. On ma rodinu, decka a ja nic. Som odsudeny len na neuspech. Som skaredy, pracu nemam, ani priatelov. Zivot sa mi uplne znudil. Nic ma nebavi. Mam aj xchict o nicom. Velky nos a debilne vlasy. Co robim aj tak nic nepomaha. Na skole sa mi vsetci smiali ze som krpaty. Aj niektori ucitelia mali hlupe poznamky na moj vzhlad. Nesie sa to celym mojim doterajsim zivotom. Ziadnu babu nikdy mat nebudem. Ziaden sex, bozky, milovanie, objatia, dotyky, spolocne dovolenky, dete... nic. Poviete si ze chod do bordelu. Nie po stetkach netuzim a ani prachy na stetky nemam. Ledva sam vyzijem. Este ze byvam s rodicmi. Mam 29 rokov a zivot na p**u. Nechcem dalej zit. Naco? Naco zit taky posraty zivot bez lasky? Preco je zivot taka svina ze niekomu dopraje vsetko krasu, prachy, baby a niekomu nic. Aj to zdravie sa mi uz zacalo kazit. Tak strasne tuzim umriet. Keby ma niekto chcel zastrelit. Rana sa zobudzam s pocitom ze zase dalsi den musim prezit. A vecer zaspavam s nadejou ze mozno sa uz nezobudim. Najhorsie su pre mna tie obdobia ako silvester, vianoce, valentin, mesiac maj-mesiac lasky, leto-obdobie dovoleniek.. Preco musim zit aj ked svoju buducnost vidim v ciernociernych farbach. Snazil som sa baby zaujat. Zacal som sa modernejsie obliekat,zacal chodit do posilky, zmenil trosku uces, dalsi zuby do poriadku, dbal na vonu tela, spraval som sa lezerne a vtipkoval som ale nic z toho nezabralo. Baby sa len usmievali ale sli za inymi. Niektore mi aj davali akoze nadeje ale o par dni som ich videl v objati ineho. Zivot je svina nespravodliva. Rozmyslal som ze pojdem do klastora aby som viac nestretaval stastne zalubene pariky ale niesom stavany na zivot v klastore. Chcem sa bavit a nie stale len modlit a rozjimat. Tak strasne by som nejaku zenu miloval a svoju lasku jej dal ale ziadna ma nechce. Vsetke chcu len svalnatych sportovych a vysokych muzov s uhrancivymi ocami. Proste nech robim co robim nic nepomaha. Aj pokec som skusal ale ked som sa stretol s nejakou tak sa uz viac neozvala. Bud bola ona vysoka alebo aj nizka ale nejavila zaujem viac. Mal som radsej zomriet pri porode ako zit takyto zivot. Preco musia byt a zit na svete aj jedinci ktori nebudu mat nikdy stastie v laske, v praci a v spolocnosti ludi? Preco sme odkazani len cely zivot slepo verit a dufat? Pre mna je zivot trnista cesta. Uz len dufam ze coskoro zomriem. Snad bude osud milostivy...

odpovedam

buffalo, kto to bude zivit? Neviem, v akom svete zijes, ale v tom mojom maju zeny svoju pracu, ktorou sa zivia.

Buffalo

Z toho nemas byt preco smutny vobec. Bud rad a uzivaj si zivot. Zien je vsade kopa. DOkonca co pozeram pary s detmi, tak chlapci sa uz pomaly ani nerodia. Takze ich v buducnosti bude este ovela viac. Nejaka sa ti urcite ujde. Ved kto to bude zivit?

genova

Pozicaj si abo kup knihu od Dale Carnegie AKO si prestat robit starosti a zacat zit.pomoze ti to...ale jednu vec mohol by si byt velmi pekny ale keby si vyzaroval zo seba tu negativitu tak kazda by od teba utekala.Je to chyba v tebe v tvojom vnutri pracuj nad tym a uvidis jak sa budu sypat k tebe ale to nieje jedine stastie v zivote mat zenu ale nieco ine.Teraz som videla fotku velmi pekneho muza wau a co?nema ruky nema nohy a usmev na tvari az zavidiet a druha fotka jak je tam zo svojou peknou zenou a deckom.cize chlapce neni to v krase ale vo vnutri cloveka kto si co a nie ako vyzeras.Teraz mi vysvetli ta pekna zena ho chcela pre tie nie ruky a nohy??Zijem v zahranici ked mi raz bolo onicom som sa prechadzala po meste a premyslala preco som tu je mi nanic a zrazu isiel kolo mna muz na voziku pohanal ho rukami a tvar mal rozjasnenu a usmievavy jak slniecko.A vtedy som si povedala ty trubo mas vse nohy ruky mozes behat a on ne a sa smeje...hned som mala chut ist za nim.A hlavne nebud zahladeny do seba otvor oci ked ides po meste a sleduj ludi.a vela citaj ako ludia ziju...

Lulu2011

poznam skaredých chlapov aj s dobrou pracou aj s milujucou zenou, musis len najst sposob ako sa dostat k otmu po com tuzis, nepis tu akokeby kazdy na svete bol stelesnena dokonalost, len ty nie, ved si tak uplne nicis charizmu, ktoru by si mohol mat, ked zmenis myslenie v lepsie naladene

mily22

je to tak, ako tu pisu ludia. Ak mas taketo tragicke vyzarovanie aj pri nejakom rande alebo podobne, alebo sa hras na chudacika a lutujes sa ked si s tou babou, tak ver tomu, ze ziadna ti uz nezavola. Baby maju radi pozitivnych chalanov, vtipnych, s ktorymi sa mozu smiat. Jasne, ak si depresivny, tak tak lahko nepojde byt vesely a vtipny, ale ono je to vsetko o tom, ako na sebe makas a ako sa beries. Mala som na zakladke a strednej spoluziakov, ktori boli malicki, chuducki, tiez si z nich robili srandu..Ale oni sa zrejme nastvali, zatali zuby a povedali si, ze im vsetkym ukazu.. nevidela som ich par rokov a ked som ich potom uvidela, takmer som ich nespoznala. Medzitym chodili do posilky, narastli im svaly a celkovo z nich islo ine vyzarovanie, sebavedomejsie. A to je to, ze ano, svaly nestacia, ked mas v hlave nakakane, ale dokazu pomoct tvojej psychike, pretoze ked si povies, ze si zvladol na sebe takto zapracovat, tak uz zvladnes hocco a neuveritelne sa ti tym zvysi sebavedomie a tym aj vyzarovanie, ktore bude baby pritahovat. Skus to;) Miesto nariekania fakt na sebe zapracovat:)

odpovedam

to nie je o vyzore, ale o tvojom vyzarovani. sam si sa nazval pesimistom a uprimne, ktoru zenu toto laka? takze tvojim problemom je nizka sebadovera a nizka sebaucta. lutujes sa a porovnavas s druhymi. Ale mam dojem, ze nic pre zmenu nerobis. takze ziadne myslienky na samovrazdu, ale najst si terapeuta a naucit sa asertivne a sebavedomo komunikovat. Co sa tyka postavy, tak cvicenim a vhodnou stravou priberies, to problem nie je ;-)

Sejla

Ja som videla toľko krpatých faganov a mali sebavedomia na rozdávanie až to okolité ženy začalo nejakým spôsobom priťahovať. Ale keď si niekto neverí, nemá sám seba rád, doma sa každý večer ľutuje a fňuká aby umrel, tak to na ňom vidno, nech nasadí akúkoľvek pózu, zúfalstvo kričí z každého človeka najviac. Možno preto ťa žiadna nechce. Vyžaruje s teba len to, za čo sa sám považuješ. A mal by si sa sústrediť skor na prácu, lebo to s tebou pôjde dolu vodou. Ženy priťahujú sebavedomí a pohodoví chlapi so zmyslom pre humor a pracujúci.

Jekaterina

Ale notak, ja poznam chlapkov co maju zeny aj s tvojou vyskou su chudi a mali a ziadni krasavci. A vies ake buchty si nabalili aj ked neviem ci tie buchty si ich nevzali z vypocitavosti lebo nik iny ich nechcel. Zvacsia su to zeny take papulky vykrmne ktorym asi imponuju mali a chudi muzi. Poznam takych dokopy 4 chlapov. A ich zeny krev a mleko su a dokonca aj vyssie od nich. Kazda jedna buchta a vyssia. Mali chlap ma vacsiu sancu nabalit si babu ako mala zena. Zena sa posudzuje podla prs a bokov ale maly chlap podla niciho jedine podla penazenky. Lebo vsak penis nieje vidiet ci ho ma velky ci maly :)

Prezyvka55

zombija ked mas peniaze, robotu a dom, auto .. nepotrebujes dobre vyzerat. Vyzor je to najmenej co sa v zivote pocita. Hej jasne vyska :D kvoli tomu ze je maly nemoze sediet vo firme za pc. Fakt vyska je problem za stolom musi sediet aspon 2m typek inak neberu. Veruze