Prestava ma bavit zivot. Mam coraz viac sa chut spachat nejaky druh samovrazdy. Otravit sa, bodnut sa nozom do srdca... ale nemam ani gule nato aby som to urobil. Rodicia ma od mala viedli k viere coho sucastou bolo aj to ze samovrazda je do pekla volajuci hriech. Pravdupovediac velmi na boha neverim ale to peklo ma skrie lebo co ak predsa nieco po smrti existuje a nebude uz cesty spat. Tak velmi tuzim umriet. Prosim boha v ktoreho velmi ani neverim aby ma zabil, aby som zomrel v spanku a nikdy sa uz nezobudil. Ani sam neviem v co vlastne verim. Moja tuzba po smrti tkvie v tom ze niesom stastny. Nikdy o mna baby nejavili zaujem. Som pre nich skaredy. Meriam len 164 cm a som strasne chudy niezeby som nejedol ale nemozem pribrat. Vsecko je v poriadku po zdrav. stranke len vraj geny zato mozu lekarka povedala. Moj otec je chudy a ja som sa na neho podal. Bracho vyzera dobre, on je po matke. Je aj vyssi. Len ja som take debilne geny zdedil. O brachu sa aj baby bili kym sa neozenil. On ma rodinu, decka a ja nic. Som odsudeny len na neuspech. Som skaredy, pracu nemam, ani priatelov. Zivot sa mi uplne znudil. Nic ma nebavi. Mam aj xchict o nicom. Velky nos a debilne vlasy. Co robim aj tak nic nepomaha. Na skole sa mi vsetci smiali ze som krpaty. Aj niektori ucitelia mali hlupe poznamky na moj vzhlad. Nesie sa to celym mojim doterajsim zivotom. Ziadnu babu nikdy mat nebudem. Ziaden sex, bozky, milovanie, objatia, dotyky, spolocne dovolenky, dete... nic. Poviete si ze chod do bordelu. Nie po stetkach netuzim a ani prachy na stetky nemam. Ledva sam vyzijem. Este ze byvam s rodicmi. Mam 29 rokov a zivot na p**u. Nechcem dalej zit. Naco? Naco zit taky posraty zivot bez lasky? Preco je zivot taka svina ze niekomu dopraje vsetko krasu, prachy, baby a niekomu nic. Aj to zdravie sa mi uz zacalo kazit. Tak strasne tuzim umriet. Keby ma niekto chcel zastrelit. Rana sa zobudzam s pocitom ze zase dalsi den musim prezit. A vecer zaspavam s nadejou ze mozno sa uz nezobudim. Najhorsie su pre mna tie obdobia ako silvester, vianoce, valentin, mesiac maj-mesiac lasky, leto-obdobie dovoleniek.. Preco musim zit aj ked svoju buducnost vidim v ciernociernych farbach. Snazil som sa baby zaujat. Zacal som sa modernejsie obliekat,zacal chodit do posilky, zmenil trosku uces, dalsi zuby do poriadku, dbal na vonu tela, spraval som sa lezerne a vtipkoval som ale nic z toho nezabralo. Baby sa len usmievali ale sli za inymi. Niektore mi aj davali akoze nadeje ale o par dni som ich videl v objati ineho. Zivot je svina nespravodliva. Rozmyslal som ze pojdem do klastora aby som viac nestretaval stastne zalubene pariky ale niesom stavany na zivot v klastore. Chcem sa bavit a nie stale len modlit a rozjimat. Tak strasne by som nejaku zenu miloval a svoju lasku jej dal ale ziadna ma nechce. Vsetke chcu len svalnatych sportovych a vysokych muzov s uhrancivymi ocami. Proste nech robim co robim nic nepomaha. Aj pokec som skusal ale ked som sa stretol s nejakou tak sa uz viac neozvala. Bud bola ona vysoka alebo aj nizka ale nejavila zaujem viac. Mal som radsej zomriet pri porode ako zit takyto zivot. Preco musia byt a zit na svete aj jedinci ktori nebudu mat nikdy stastie v laske, v praci a v spolocnosti ludi? Preco sme odkazani len cely zivot slepo verit a dufat? Pre mna je zivot trnista cesta. Uz len dufam ze coskoro zomriem. Snad bude osud milostivy...
Nie som pritazlivy pre zeny, mam chut sa zabit
Vies co ? Zober sa a chod do Portugalska. Teraz je na to dobry cas. A tam si najdes zensku, s ktorou budes spokojny ... budete si obaja navzajom vzacni ... a spolu isto stastni ...
Veľa pekných žien skončí so škaredým chlapom, prečo? Lebo zisťujú, že tí pekní a žiadaní muži sú namyslení a vo vzťahu sa vôbec nesnažia, myslia si, že všetko im prejde a stále budú žiadaní, tak sú bezohľadní aj v sexe a majú na ženu priveľké nároky. Ženy skor či neskôr zistia, že taký vzťah je im nanič, necítia sa v ňom bezpečne, výnimočné, ani žiadané a keďže ženy si oveľa viac než muži v mysli plánujú rodinu, chcú stabilitu a muža, ktorý nezuteká za milenkou, keď mu porodí deti a zmení sa jej telo, chuť na sex na nejakú dobu. Preto u mužov hľadajú úplne iné hodnoty, než vonkajšia krása. Koľko žien som už videla vysokých, krásnych a pri sebe priprclého chlapa, jasné že vačšina si povie že je to zlatokopka, ale možno niektoré len skratka už nechcú nafúkaných fešákov.
Ty máš komplexy zo svojho vzhľadu, tak keď už nič iné, aspoň máš bližšie k pochopeniu ženského sveta, lebo aj mnoho pekných báb je večne nespokojných so svojim vzhľadom, pretože ženská hodnota sa oveľa viac posudzuje práve podľa povrchných kritérií a nielen médiá plné plastikových modeliek, ale aj kozmetický priemysel a na vrch toho ešte postoj mnohých mužov im dáva denne pocítiť, že stále nie sú dosť dobré a stále by mohli mať o trochu väčšie kozy, menej vrások, lesklejšie vlasy, menšie brucho, hladšie nohy, dlhšie riasy atd atd...
Ešte k tomu čo stále píšeš, že ty si sa snažil: no nemôžem si pomocť ale predstavujem si to asi tak, že si si obliekol nejaké metrosexuálne supermoderné oblečenie, géloval vlasy a vyšiel na diskotéku s bratom... Vieš, to vyžarovanie, o ktorom ti tu všetci píšu spočíva úplne v niečom INOM. Je to vnútorná spokojnosť, sebavedomie vychádzajúce z hlbších hodnôt, z charakteru, prijatie samého seba, svojej energie, viera vo svoje schopnosti, zmysel pre humor... A nie snaženie sa o niečo. Nesnaž sa byť - buď.
po dalsi krat, ano, je to o vyzarovani. pises tu same negativizmy, ako sa nic neda a ako mnamka pise - nie si ochotny urobit zmenu. My tu na fore napr. vobec nevieme, ako vyzeras. Takze sa mozeme spolahnut len na to, co z teba vychadza. A aj keby si bol krasny/skaredy/hocijaky, tvoj negativny postoj to nezmeni a nezmeni to ani nas postoj k tebe, skus to pochopit. Neviem o tom, ze by vsetci pekni chlapi mali zenu a vsetci skaredi ju nemali. ved to je logicka hlupost. Rob nieco so sebou, urob zmenu a prestan sa lutovat. Kopec ludi pred tebou to zvladlo. Ty mas problem so sebauctou a sebahodnotou. A zvalujes to na to, ze je to len a len o krase. Nie, nie je a ani nikdy nebolo. Ignorujes tu to, ze ked si nevies pomoct sam, pomoze ti psycholog. Tak zavolaj a objednaj sa na sedenie. Lebo vypisovanim na fore, zial, u seba nezmenis nic.
to, že má nejaká baba 17 alebo 19, neznamená, že nemá rozum, nehádž všetkých do jedného vreca. a nie je to len o vzhľade. napríklad muži sa síce otočia za krásnou ženou, ale veľa z nich sa radšej prihovorí nejakej peknej priemernej žene a tak isto je to aj s ambicióznymi ženami - niektorí muži majú z nich strach a veľa mužov sa s nimi ani nemá o čom baviť - keď majú aj iné hlbšie záľuby ako je ohováranie a diskotéky. takže je to aj o vyžarovaní a tom, ako si dvaja ľudia sadnú, lenže tebe akoby týmto postojom neochotným zmeny vyhovovalo ako to teraz máš - potom nehľadaj pomoc u iných, keď už nie si ochotný pre to nič sám urobiť - je to o tebe, nikto nespraví prvý krok ani ďalšie za teba.
Lenze ja som nielen maly, chudy ale vyzeram strasne mlado. Vyzeram na takych 16 rokov. Pokusal som si nechat narast fuzy a bradu. Fuzy mi vsak zacali vadit a skriabalo ma to. A brada mi rastla nejjaka riedka a vyzeral som ako cap. Vyzeram mladistvo a aj preto sa o mna baby nezaujimaju. Vobec nevyzeram na 29 rokov.
K tym vasim komentom. Opakujem snazil som sa par rokov. Chodil som von, smial sa, vtipkoval, moderne sa obliekal aj uces si menil a nic. Nieje to o vyzarovani. Nepacim sa babam a hotovo.
Do zahranicia nemam odvahu ist sam. Neviem jazyky a nemam nikoho s kym by som siel. Laicky povedane nemam guraz odist len tak a este ked je tolko podvodnych firiem co tam nukaju pracu ale len okradnu o prachy. Viem ze su nizsi muzi ako ja aj mensi odomna ale oni aspon vyzeraju ako muzi ale ja ako chlapec.
Thajcanky nechcem lebo tam je kopa preoperovanych muzov co sa hraju na zeny a tam robia prostitutky aj neplnolete. A ja prostitutku nechcem taku co do nej zasuvala uz stovka chlapov. Ja chcem vernu len mne.
Potom tu padla poznamka naco mi baba ked su vsetky furie a ze dobre je byt bez zeny. Lenze mne chyba sex a milovanie a vsetko s tym spojene. Som maly ale apetit mam. Niesom nejaky co nema chut na babu.
Prosto povedane som chudy a maly a vyzeram na 16. Nebudem si ale predsa hladat ked mam 29 nejaku 17 ci 19 rocnu pojasenu uchanu. Aj tak by nemala zaujem. Stratil som nadej, vieru a lasku som ani nestratil lebo som ziadnu nemal. Som odsudeny ostat sam naveky :(
Príťažlivosť nie je len o výške. Napríklad Bruno Mars má 165 cm a chceli by ho milióny žien po celom svete, pretože má obrovskú charizmu. Tak hlavu hore, úsmev a užívaj si život! :)
To co je uz za napad kvoli zenam sa zabijat. Mal by si sa tesit, nie byt smutny. Chod radsej na ryby.
Kamo chod do thajska alebo do ruska a tam ta tak budu lubit djovcence ze ta rychlo prejde chut nezit;)
a načo ti je žena?! aj tak sa z každej po čase vykľuje fúria :D