Nenávidím leto

Príspevok v téme: Nenávidím leto
PartingGlass

a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom

hatesummer

máš pravdu, ale má to jednu "chybu", a síce, že treba chodiť do práce pokiaľ nemáš dovolenku, aj v tých najväčších horúčavách a tam vydržať v rozhorúčenej kancelárii 7,5 h. Neviem ako iní, no ja mám už tohto leta úplne dosť a neviem sa dočkať chladného vetra a padajúceho snehu. Hocijaká zimná kalamita a záveje sa dá ľahšie zvládnuť ako toto pekelné počasie, veď ani v Afrike nemôže byť oveľa teplejšie ako tu. A keď sa pozerám na predpoveď na ďalšie dni, tak mám dojem že ani nežijem v SR - stále len 30, 35, 39 stupňov.. no výnimočne aj 29 aby sa nepovedalo.

zaluzie

taketo leta sa fakt nedaju prezit inak znesitelnejsie, nez doma pod studenou sprchou niekolkokrat za den, vonku je peklo

1Macka

Aj ja sa pridavam k tym, co nenavidia leto, slnko, teplo. V lete sa citim mizerne, nevladzem, je mi zle. Tiez som z BA a kazde leto si hovorim, ze musim odist z BA zit niekde severnejsie, lebo mam problem zvladat v lete pracu. Vsetku dovolenku si vycerpam len na horuce dni, aby som mohla sediet doma a neist von. Tiez tieto stavy nechapem, je to uz niekolko rokov, ale zasa je aj pravda, ze mam zdravotne aj zdravotne problemy a uz roky sa liecim na boreliozu, to bude musiet s tym suvisiet, hmmm, ale ci sa to niekedy zmeni, to naozaj neviem.
Chcela by som zit niekde na severe krajiny v nejakem malej pokojnej dedinky v malom domceku, len neviem ako by som sa zivila. No ale ked to pojde takto dalej, aj tak nebudem vladat chodit do prace.

Angelika3

Pridávam sa k tým ktorí tieto horúčavy nenávidia. Jasné, iné je to v Tatrách a iné v blbej rozpálenej Blave. Veď sa ani dýchať tu nedá. Spánok na hovno, keď je tak teplo. A najlepšie keď treba ešte aj niečo uvariť, to teplo zo sporáka je priam lahôdka. Ach jaj. Každý rok v lete dúfam, že nebude moc horúco a každý rok v zime dúfam, že bude veľa snehu. V Ba je to v posledných rokoch zrejme iba zbožné prianie. Zbožňujem mráz na okne, vonku kopec snehu, ale vo vnútri príjemne teplo, vonia jedlo a je útulne.

sunnyball13

...ja tento problém u seba už pozorujem pár rokov....vždy v lete mám najhoršie mesiace v roku....a už viac rokov po sebe....spočiatku som si povedal, že to je náhoda....ale postupne som zistil, že to náhoda nebude....aj tento rok sa to opakuje.,,,,príde júl....a mne nabieha depresia....aj ked nie som si istý, ale vyzerá to, že to je depresia..prestávam si byť istý sám sebou...a všímam si, že to čo som pred tým dokázal bez problémov...sa mi zdá zrazu náročné....už chcem aby bola jeseň...jeseň mám najradeš..skoršie večery...upršané dni...tiež si to neviem vysvetliť prečo to tak je...je to zvláštne....slnko mi ako keby berie životodárnu energiu....a malo by tomu byť naopak...

divocina1

este prezit august a bude po lete nebojte :-) inak ja tiez neznasam tieto horucavy je to extrem za posledne roky