a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom
Nenávidím leto
Zaujímalo by ma, čo celý deň robia tí experti, ktorí tak vychvaľujú horúčavy. Tipujem, že sa len tak ponevierajú a leňošia. A vypisujú sem úplné nezmysly.
Podravka je vegeta, pardón:-) Aj tá sa zíde. Pred koncom sveta sa treba nielen učesať, umyť si ten jeden zdravý zub, ale treba sa aj dochutiť. Tak pá! See you in later!
Cliattsi ...len zasranom sa môže zdať taketo leto pekne ...pri vode je fajn aj ked je pod 30 a da sa aj pracovať ale tieto teploty sú uplne zbytocne ...takže skôr ty choď niekam do Afriky aj s ostatnými co sa im to páči nech vás pripečie ešte viac
Tu neide o nenávidenie leta, ale o to, že s akou príchuťou to máš rád?? Aj Maggi podravka je podľa mňa dobrá:-)
Rasto, tak Urál isto nedostanú, nie, nie, to by už bolo veľa, moc na nás. Však kde si potom dobijeme baterky? My potrebujeme aj niečo robiť, nie sme majstri v celodennom za.ebávaní sa na mobile, aj takí síce sú, ale dokonca aj takí ešte musia niečo robiť. My pôjdeme na Ural a im odtiaľ pošleme balíčky, nie nebudeme ich posielať, budeme ich zhadzovať z tých Boingov, to bude efektívnejšie, zabijeme dve muchy jednou ranou! Vieš, ako krásne si dobiješ baterky, keď je pod tebou dajme tomu urán s jedným voľnám elektrónom navyše (asi sa chce páriť, neviem). A že ozónová diera??? Už by sme mali na to čudo vymyslieť nejaký iný názov, dajme tomu, ozónový bozón, neviem, čo to je, ale znie to dobre. Nasaďme si čierne okuliare a pozrieme sa hore (up in the sky) na bozón. A čo je to bozón, pani učiteľa? To by som vám nemal povedať, lebo nerád straším deti, ale vo vyššom ročníku v kapitole Cicavce a uhorky vám to rád vysvetlím!!!
Čo na Island :) Nech idú na Ural a tam nech aj zostanú :D
Už nebudeme mať len banán-dámy na kontrolu kvality banánov, ale aj termoutečencov - tí isto neprídu s termoskou a isto nebudú mať radi, ak im začnete hovoriť: teplejšie, teplejšie.
Tu už neide o návidenie alebo o nenávidenie, ani o to, kto k nám ešte dorazí, aby sme mu pomohli, najskôr nechtiac, ale to je už jedno. Podľa mňa tu o nedlho dorazí každý, kto má nohy. Keď je v subtrópoch aktuálne 47 stupňov, tak koľko je o "patro" nižšie? Však, to keď ráno znesie divá kačka farebné vajíčka, tak na obed ich máte na tvrdo (dve vejce do skla). Kto pytliači na rybách, tak stačí, aby použil výhovorku o tom, ako sa ryby sami povyhadzovali na breh a ty si ich len pozbieral, že? Prídeš, pozbieraš (nie nachytáš) a ideš domov. Musíš ich zobrať všetky, lebo tie, ktoré si hodil do vody, tak tie sa pod vplyvom suicídy hodili znovu na breh. Treba použiť najskôr dvojkolku, raz v nej vezieš halúzky, inokedy rybky, inokedy zase Teba, pričom na jednom kolese musí byť jak na tú onú defekt, of course, aby to vyzeralo prirodzene. A napokon sa ti mozog už tak prehreje, že ako čo? Zoberieš motorkársku prilbu, nasadíš si ju na hlavu a skočíš nahý do vody (hlavu si treba chrániť), ale riadiť takto obnažený križovatku, tak to už je iné kafíčko! Bon soir.
Cez víkend si trošku vydýchnete a potom to zas príde :)