Nenávidím leto

Príspevok v téme: Nenávidím leto
PartingGlass

a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom

Pag

Ja raz isto napíšem nejakú knihu o prírode, o všetkom možnom, s čím som sa stretol. Nebude to isto bežná kniha biológie, taká iná. Ako ono je to hrozné, že tá toxicita jedov tej hávede sa bude postupne zvyšovať (môžete na to urobiť aj výskum, nemám pochybnosti). Dnes som videl aj jedného sršňa, bol taký trochu pri sebe a chcel si sadnúť na jeden kvet, ale jeden motýlik mu zavadzal, normálne ho odstrčil, že nabok, zavadziaš, ten motýlik nevedel, kde je sever.

Ashley555

Leto nenavidim nie len kvoli horucavam ale aj kvoli hmyzu a havedi. A cim je teplejsie tym je toho viac a viac a vselijake druhy os a srsnov ake som tu nikdy nevidela je to nebezpecne a ohrozujuce zivot ...mam velky strach ked to lieta okolo mna a bzuci...srsne,osy,vcely,chrobaky rozne hnusne ...modlivky a ina haved ktora zije iba v lete ....preto tak milujem zimu vzduch je cisty ziadne muchy a utoky srsnov a os fuj na lete nieje nic dobre mozno iba ta zelena farba travy a lesov inak nic :-(

Pag

Nuž, kto by sa nepochválil takou fotkou, že? Ale ja si rating nepotrebujem zvyšovať, až tak mi na tom nezáleží. Stromy sú už vysoké, už len menší domček v korune a môžeš prísť Divočina, budeme lúskať lieskové oriešky a pozerať na hviezdy.

Pag

Ja nemám rád leto preto, lebo je veľmi horúco, ale mám rád leto preto, lebo je veľmi horúco:-) A tá energia z prírody - taste the feeling, mňam.

Alexxxa

Skúste sa nezamýšlať nad tým aké je teplo ale skôr myslieť pozitívne napr. Čo môžete robiť cez také teplo. Čo sa da robiť a keď prší nie. Nenechajte sa ovládať teplom a aby vám nezabraňovalo tomu čo máte rád.

Ashley555

Rasto a naco si zapinas klimu ked mas rad horucavy vypni a uzivaj saunu ..pot sa ako prasiatko podme ved tvoje oblubene leticko pardon peklicko

dobreuz

Že vraj 25ho hlásia trvalé ochladenie :D :D Som sa zasmial :D :D Oni ani deň dopredu nevedia poriadne predpovedať, nie to ešte týždeň dopredu, do 25ho ešte 5 krát zmenia predpoveď :D Šak si užívajte ešte leto, potom budete vyplakávať že ako je chladno a sychravo... OMG.