a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom
Nenávidím leto
Su 4 hodiny rano a neda sa spat stale su mury nahriate uz mesiac som poriadne nespala iba po par hodinach ..budim sa rozhorucena,spotena a sala zo mna hic ...nechapem co sa vam na tomto hnusnom lete tak paci ked to ludom tak zneprijemnuje zivot ....asi budem nutena si dat klimu a preckat cele leto doma v chlade ak to tak pojde dalej kazdym rokom ....klima bude nevyhnutna sucast ludskych pribitkov....len mi je luto ludi a rodin ktory si to nemozu dovolit a budu zomierat na dlhodobe prehriatie organizmu :-(
Mne leto nikdy nevadilo kým som bola zdravá a mladá ale už stačilo a mohlo by skončiť už teraz a začať až o rok alebo vôbec! :-[ pre mňa je 20 stupňov akurát, v lete 25 by stačilo, nie 35
Tento rok mi hapruje srdce viac ako inokedy a aj chápem ľudí čo májú záchvaty z tepla že až smrť ich obchádza
to proste príde a ideš:-[
Kým to človek nezažije tak to nepochopí !!! takže nesúď keď nevieš !!!
Ashley
Nehovor chudatenko ja mam xy zdravotnych problemov vacsinou nediagnostikovanych vdaka nasmu super zdravotnictvu a neplacem jak ty. Okrem toho su ludia a je ich urcite viac, ktorym zdr problemy prichadzaju s jesenou, vlhkostou atd.
Kaido ...na toto sa tesia ludia ktory maju zdravorne problemy a horucavy im nedovolia dostat sa von lebo odpadavaju a je im velmi zle a tak musia cele leto presediet doma a preckat kym bude vonku normalna teplota aby mohli dychat a neprislo im nevolno ....myslim ze toto je dost pochopitelne a ked ani toto nechapes tak ta lutujem ....
Aj mne pointa ušla, ale asi to tak má byť alebo čo :)
Viete, čo som chcel povedať? Vlastne? Chcel som povedať veľa vecí, ale tie nepoviem, domyslite si, áno, presne to som mal na mysli. Nič pekné a ani príjemné. Viete čo si myslím? Áno, viete, tak podľa toho sa zariadime a žiadne pi...viny nás zaujímať nebudú. Ja budem pokračovať a neopovážte sa to urobiť ešte raz, lebo vás rozs.kám ako žra.ok v mori. Think about it! Be about it! Nebojte sa!!!
a svet si to potrebovala oznámiť pretože? :D to som tak trochu nepochopila...
Ashley ty si chora na hlavu ked len cihas na taketo clanky... A potom bude co pol roka hmly,dazdu, srackovy sneh na cestach, 8h svetla, mrazy... Na toto sa fakt moze tesit len clovek co to nema v hlave v poriadku.
Tak a je to jasne konecne sa cez vikend ochladi a potom sa neocakava ziadne vyrazne oteplenie to som chcela pocut snad to tak aj bude .. konecne bude po pekle www.imeteo.sk
Janko ale pri mojej nadváhe neviem či ten domček v strome udrží nás dvoch :-) ten čmeliak bol asi taká konštrukcia ako ja nuž na jeden kvet by sa s motýľom nezmestili :-)