HPV - genitalne bradavice, genital warts, human papillomavirus

Príspevok v téme: HPV - genitalne bradavice, genital warts, human papillomavirus
HPVgoAWAY

Viem, že o tomto probléme tu bolo popísane už veľa, ale rada by som sa podelila o moje skúsenosti. Pred pár týždňami som si našla pri vchode do pošvy pár hrbolov, pozrela som si na nete čo by to tak mohlo byť a išla som k mojej gyn. Tá sa na mňa len zbežne pozrela, nespravila mi žiaden test a povedala, že pravdepodobne to bude HPV a predpísala mi masť Veregen. Predpísala mi samozrejme len jednu tubu a vedela, že za pár dní odchádzam späť do zahraničia na niekoľko mesiacov. Samozrejme, masť sa mi za pár dní minula a bradavice nie len, že nezmizli, ale sa niekoľko-násobne zväčšili a rozmnožili. Na internete som si našla recept na domácu masť - bambucké maslo zmiešať s tea tree (kúpila som si normálne tabletky a prášok z nich vysypala a zamiešala) to som si dávala pár dní a bradavice stvrdli a sčerneli a ešte sa aj zväčšili, svine. Tak som si na internete prečítala, že niektorí ľudia sa ich zbavili prostým odrezaním. Tak som zobrala manikúrové nožničky a opatrne začala odstrihávať tú stvrdnutú časť (samozrejme, že som poriadne dezinfikovala, aj pokožku aj nožnice) Zase som si to potom natrela tou masťou a za pár hodín boli bradavice späť, také isté veľké ako predtým. Samozrejme beriem rôzne doplnky na imunitu podľa RNG, brala som Chaparral ale iba 3 týždne lebo mi z neho strašne začali vypadávať vlasy. Beriem Ester C 3g denne, zinok, selén, vitamin E, vitamin D-3, probiotiká, prebiotiká, pijem aloe vera, teraz som mala pár dní prestávku po Chaparrale ale už mám nachystané Berberine a Oregano oil (všetko dávkovanie podľa odporúčania RNG), objednala som si Echinaceu. Naozaj sa snažím ale nech mi niekto ešte raz povie že mám myslieť pozitívne a ono to prejde a asi sa neudržím. Bolesť je inak strašná, chodím s nohami od seba ako kovboj. A najhoršie je, že sa mi stále vyhadzujú nové a nové bradavičky, už ich mám aj úplne pri vchode do pošvy na sliznici a aj pri a. otvore. Neviem, či sú aj vnútri, neskúšala som. Podľa toho, čo som čítala na internete je VEĽMI ťažké sa ich zbaviť tak, aby sa nevrátili späť. Už som zúfalá a potrebovala by som nejakú nádej, že sa toho dá zbaviť a budem môcť žiť normálnym sexuálnym životom bez toho, aby som sa bála, že nakazím človeka, ktorého milujem. Má niekto podobné skúsenosti? Nejaké rady? Dá sa z toho vôbec dostať? Čo mám robiť ďalej? Mám pokračovať v tom, čo robím? Prosím o akékoľvek názory, pomohlo by mi aj porozprávať sa s niekým v podobnej situácii a dodať si vzájomne silu a podporu. Ďakujem!

Adulinda

Tak ja som ich tiež asi dvakrát mala. Môj bývalý gyn Dr. mi ich odstránil takú tou elektrikou, teraz neviem ako sa to priamo volá, proste je vydloubnul. Keď sa mi urobili po druhej, môj nový dr. mi je normálka vypálil dusíkom. Najskôr mi to chcel robiť v ľahkej narkóze, ale to som odmietla s tým, že zatnite zuby a vydržím, keď som to prežila aj na prvýkrát. Kývol na to, s tým, že dúfa, že mu nevykopnu zuby: D. Absolútne to nebolelo, len také mini uštipnutie, fakt skoro žiadna bolesť. Odporučil mi potom používať prostriedky na intímnu hygienu www.gynella.com a od tej doby som bez problémov

vetikka5

Aldara (krem na genitalne bradavice) - onlinecheappills.com Pomohlo mi to. Prve bradavicky sa mi objavili asi pred rokom bola som si ich dat odstranit na sukromnej klinike. Bolo to fakt neprijemne,samozrejme bolest a asi po 2 dnoch som si vsimla ze nie vsetky mi odstranili malinke bradavicky mi ostali...a dnes si tu zas na internete som sa docitala o kreme aldara tak som si ho dala predpisat hoc moja gynekologicka o tomto kreme vobec nic nevedela takze som isla na vlastne riziko :) a mam pocit ze sa oplatilo...krem som si naniesla 3krat a musim uznat ze pomalicky vidim rozdiel...stale su tam ale su mensie..hoc to dost boli pali a neskutocne svrbi ale da sa to vydrzat. Na mieste kde mi krem pomohol mam len malinku cervenu bodku ktora casom zmizne..

bradavica

Tu si na viacerých témach nájdeš o liečbe u dr. Albertovej ktorá je údajne odborníčka práve na takéto gynekologické nákazy. Stačí trocha vyhladať. Nie som odborník ale myslím že bradavice majú niečo ako koreň, že to asi treba liečiť nejako vnútorne. Nedá sa vyrezať a už je hotovo. S takýmto niečím by som veľmi neexperimentovala. Aby si si ešte viac nepoškodila.

Mayo1979

Neviem ako si na tom finančne ale viem o jednom pripravku ktory ti určite pomože ale neviem či na sto percent.Su to tab.jedna krabička do50€.Je to vyživovy doplnok ale original na HPV virus.Važne to funguje mam odskušane ale zatial nezmizly všetky bradavice iba zopar a neviem či sa to nevrati.Ale ked to budeš brať budeš citiť ako ťa bolia tie miesta kde maš tie bradavice(nieje to veľka bolesť).Ja mam bradavice asi 8rokov a odkedy ich mam tak mam aj Psoriazu lebo ten vyrus dokaže zmeniť DNA krvy.Ak chceš ten najlacnejši sposob tak chod na kožne nech ti to zmrazuju opakovane ale to sa vrati lebo to musiš liečiť z vnutra.Koncom minuleho roka som objavil taky pripravok na obnovu DNA krvy ktory tiež stoji cca50€ ale po10tich dnoch som myslel že som sa narodil.Nič ma nebolelo a aj psoriaza mizla a aj na HPV to trochu pomohlo ale o mesiac to prestalo učinkovať.Zatial tu nebudem robiť reklamu a pisať nazvy pripravkov lebo neviem či funguju na 100%.Na tie bradavice som vybral 2 krabičky v januar,februar cca100€ a zatial mi zmizli len bradavice čo som mal v analnom otvore.či zmiznu aj ostatne alebo sa to obnovy to neviem.Lekari ktory to vyvynuli tym liečili ľudi od 2 do 56 tyždnov.A tolko penazi nemam aby som to kupoval rok a pol.Odpiš mi na mail.

[zruseny35]

Skoro som onemela...
Ja som mala jednu jedinu,vyzeralo to skor ako herpes,puklo to ,spravil asa chrasta a same zmizlo -mam len jazvu velkosti nechtu na malíčku.Lekár vravel ,že je to tým,že sa moj (vtedajší ) manžel "páril kde sa dalo".Ihned som si dala urobiť aj testy na pohlavne choroby-chvalabohu negatívne.Mam male dieťa, však by som chodila okolo neho v skafandry!!!!Detičky su na toto trojnásobne nachylnejsie,ich to može zabiť.
PS: Traja sexuálny partnery za rok,je akurat,inak telo oslabne a stane sa človeku "toto" a mnohe iné.Baby, davajte si viacej pozor,ked ste single .

Hafera

Dobrý deň.
Ja mám vynikajúce referencie od zákazníkov s jedným produktom ktorý nielen uľaví od rôznych bolesti(kĺby,svaly,dutiny,bolesti hlavy,opuchnutia s bolestivého narazenia, migrény,bolesti v oblasti srdca,žaludku-pálenie záhy, atď) ale výrazne sa zlepšujú výsledky cukru v krvi čím sa lieči cukrovka. Takisto mám skúsenosť s vyliečením tzv nehojacich rán pri cukrovke.Zlepší sa zrak ,problemy s dýchaním,zacpou a prostatou.Riešia sa myómy , cysty na vaječníkoch a rôzne gynekologiké problémy. Znižuje sa vysoký chlesterol do ptimalnej úrovne, zlepšuje sa funkcia štítnej žľazy .Zníži sa vysoký krvný tlak alebo zvýši nízky .Pôsobí rôznym proti kožným defektom -ako akné ,lišaje,psoriáza,vrásky na pleti a krku,na rôzne poškodeniami pokožky-popáleniny,mokvajuce a rezne rany,bradavice,vredy ,pupienky, pľuzgiere ,kŕčove žily Veľmi rýchle hojí pooperačné jazvy -takmer bez viditeľnosti.Mám dobre výsledky pri liečbe s nádchou a prechladnutím u detí .Ľudia mi referujú zvýšenie energie a výdrže,lepšiu pamäť a koncentráciu.Produkt pôsobí preventívne proti onkologickým chorobám,posiluje kardiovaskulárný a imunitný
systém.Veľmi dobre pôsobí proti únave napätiu a stresu.Zlepšuje spánok ,trávenie ,metabolizmus ,pomáha pri astme a rôznym pľúcnym problémom,kašlu,zálalu priedušiek .Fajčiarom pomáha pri odvykaní z fajčenia. .Zlepšuje sexuálne funkcie a obnovuje aktivitu.Pre viac info ma kontaktujte :hafera1964@gmail.com

katrut

Ahojťe ťieš mam HPV ňieje to ňič prijemne.Najhoršie na tom všetkom je najsť sy partnerku ktorá by to prijala.Najradšej by som sy našiel prijaťelku s touto diagnozov aby sme sy boli rovný.Mám 26 rokov.Rád vám pomôžem poradim ako viem podiskutujem s vami viem čím prechadzaťe lebo mám ten istý problem ako vy.Stačí napisať na môj e meil majo999@centrum.cz dakujem.

Shayleen

no a v zahranici nie si poistena? ja som ich tiez mala, skoro rok som si natierala nic nepomohlo az ma tunajsi gyn poslal do nemocnice to mi operacne odtsranili a odvtedy mam pokoj