Viem, že o tomto probléme tu bolo popísane už veľa, ale rada by som sa podelila o moje skúsenosti. Pred pár týždňami som si našla pri vchode do pošvy pár hrbolov, pozrela som si na nete čo by to tak mohlo byť a išla som k mojej gyn. Tá sa na mňa len zbežne pozrela, nespravila mi žiaden test a povedala, že pravdepodobne to bude HPV a predpísala mi masť Veregen. Predpísala mi samozrejme len jednu tubu a vedela, že za pár dní odchádzam späť do zahraničia na niekoľko mesiacov. Samozrejme, masť sa mi za pár dní minula a bradavice nie len, že nezmizli, ale sa niekoľko-násobne zväčšili a rozmnožili. Na internete som si našla recept na domácu masť - bambucké maslo zmiešať s tea tree (kúpila som si normálne tabletky a prášok z nich vysypala a zamiešala) to som si dávala pár dní a bradavice stvrdli a sčerneli a ešte sa aj zväčšili, svine. Tak som si na internete prečítala, že niektorí ľudia sa ich zbavili prostým odrezaním. Tak som zobrala manikúrové nožničky a opatrne začala odstrihávať tú stvrdnutú časť (samozrejme, že som poriadne dezinfikovala, aj pokožku aj nožnice) Zase som si to potom natrela tou masťou a za pár hodín boli bradavice späť, také isté veľké ako predtým. Samozrejme beriem rôzne doplnky na imunitu podľa RNG, brala som Chaparral ale iba 3 týždne lebo mi z neho strašne začali vypadávať vlasy. Beriem Ester C 3g denne, zinok, selén, vitamin E, vitamin D-3, probiotiká, prebiotiká, pijem aloe vera, teraz som mala pár dní prestávku po Chaparrale ale už mám nachystané Berberine a Oregano oil (všetko dávkovanie podľa odporúčania RNG), objednala som si Echinaceu. Naozaj sa snažím ale nech mi niekto ešte raz povie že mám myslieť pozitívne a ono to prejde a asi sa neudržím. Bolesť je inak strašná, chodím s nohami od seba ako kovboj. A najhoršie je, že sa mi stále vyhadzujú nové a nové bradavičky, už ich mám aj úplne pri vchode do pošvy na sliznici a aj pri a. otvore. Neviem, či sú aj vnútri, neskúšala som. Podľa toho, čo som čítala na internete je VEĽMI ťažké sa ich zbaviť tak, aby sa nevrátili späť. Už som zúfalá a potrebovala by som nejakú nádej, že sa toho dá zbaviť a budem môcť žiť normálnym sexuálnym životom bez toho, aby som sa bála, že nakazím človeka, ktorého milujem. Má niekto podobné skúsenosti? Nejaké rady? Dá sa z toho vôbec dostať? Čo mám robiť ďalej? Mám pokračovať v tom, čo robím? Prosím o akékoľvek názory, pomohlo by mi aj porozprávať sa s niekým v podobnej situácii a dodať si vzájomne silu a podporu. Ďakujem!
Textová Inzercia

Objavte účinky bunkovej vody z kosmatcovníka, ktorá dlhodobo aktivuje mechanizmy hydratácie pokožky.

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.