S priatelkou sme uz nejakych peknych par rokov spolu. Lubime sa, mame sa radi, planujeme spolocnu buducnost, ked dostudujeme. Moc sa ani nehadame, len tak v ramci moznosti, aj to vacsinou su hadky tykajuce sa toho, preco tu pisem. Mam taky mensi pocit, ze priatelku uz asi az tak nepritahujem, po fyzickej stranke, alebo ako to povedat. Ja som z nas dvoch iniciativnejsi, mam rozne navrhy apod. Mam aj vacsiu chut na nu. Mna priatelka pritahuje, vedel by som sa s nou milovat casto, paci sa mi s nou milovanie, dotykat sa jej. Sex mame niekedy tak 2x za mesiac, niekedy sme to mali raz za 7 tyzdnov. Niekedy sa podari aj 5-6x za mesiac, ale to len vynimocne. Ja mam pocit, ze uz ju asi nepritahujem, i ked mi tvrdi opak. Vravi aj, ze budeme castejsie, ale nejak nevidim posun. Nepatrim medzi nejakych kancov, sex so mnou je kratky, pretoze sa rychlo spravim 1 min, niekedy aj menej. Uz som rozmyslal aj nad tym, ci to preto nemoze odmietat partnerka. Chcel by som to zlepsit, ale ked sex mame tak ako mame, tak neviem ako to zlepsim, i priatelka mi vravi stale, ze to zlepsime, ale asi je to len pri slovach. Zacal som aj pozorovat, ze uz tak casto nerobime ani ine intimnosti, ako sme robili kedysi. Uz som aj prestal tlacit na nu, no niekedy sa to neda. Spravim si to rukou radsej, aby som nemal chut na priatelku a zbytocne sa o nieco nepokusal, ked viem, ze niekedy to vyde uplne na zmar.
Ja este verim, ze sa to zlepsi. Priatelku milujem a chcem s nou ostat.
Myslite, ze uz ju nemusim pritahovat?
Pritahujem ju este?
Necudujem sa tvojej partnerke...Ak sa tak rychlo urobis, ona nema sancu si uzit svoj orgazmus. Nech by ta neviem ako lubila, na taky sex nesex prestane mat clovek prirodzene chut.
Je sice pravda, ze vydrz si predlzis pravidelnejsim sexom, ale na to aby ste ho mali, sa musite najprv o tom porozpravat...Musite to chciet zmenit obaja a potom aj kazdy sam, lebo vsetko je to v hlavicke :-)
Ty zacni cvicit kegelove cviky pre muzov. Venuj sa tomu naozaj pravidelne a poctivo. Pri milovani mysli na partnerku, nie na svoj orgazmus. Moj manzel odjakziva vravi, ze najviac ho na milovani bavi to, ako moze mne urobit dobre :-) Cize sa cely cas sustredi na mna, nie na seba.
Nepises ako dlho sa venujete predohre, ale i ta je dolezita pre zenu, pekne sa vdaka nej naladi. Co musi urobit tvoja partnerka? Neist do milovania s pocitom, ze "hmm zas si to neuzijem"... Pohovorte si o tom a obaja sa posnate zmenit pohlad na samotny sex. Aby to nebolo len o tom, ze ty sa rychlo urobis a ona si "odtrpi" to svoje. Nech je to pre vas ta najkrajsia chvila, kedy si mozete byt najblizsi a uzit si doslova jeden druheho. Plus skus tie cviky. Su aj v zenskej verzi a ja na ne nedam dopustit :-)
nepovedala by som, že ju nepriťahuješ, ale skôr, že ona nemá takú "častú" chuť na sex ako ty ... naschvál som to dala do úvodzoviek, lebo aj 6x do mesiaca ako si písal je žalostne málo .... je pravda, že ju môže odrádzať aj to, že si rýchlo spravený, avšak ak sa ona nezapojí, nezlepší sa to, čiže je to aj na nej ...
Vas sexualny zivot ma trhliny a musite ho bezpodmienecne zlepsit. Vsak sexujete casto jak dochodcovia a to ste len studenti! Ked sa rychlo urobis a ona to nestihne, je par moznosti. Mozes ju potom dorobit jazykom. Alebo pockajte nejaky cas, 15-30 minut kym zase budes moct a ked to budes robit druhy krat, uz sa neurobis tak rychlo. Velmi dobra volba je kupit nejake sexualne hracky pre nu, vibrator, mozes jej to s nim robit predtym, ako budete mat sex. Niektore zeny su citlive hlavne na klitoris, viac ako vnutri vaginy, existuju specialne vibratory na klitoris, ona si to s nim moze robit pocas sexu. Spolu urcite najdete riesenie ako zlepsit sex a ako spravit aj ju. Nerob si to sam miesto sexu s nou, radsej sa snaz vas sex zlepsit.