Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pritahujem ju este?

Príspevok v téme: Pritahujem ju este?
WilliamTell

S priatelkou sme uz nejakych peknych par rokov spolu. Lubime sa, mame sa radi, planujeme spolocnu buducnost, ked dostudujeme. Moc sa ani nehadame, len tak v ramci moznosti, aj to vacsinou su hadky tykajuce sa toho, preco tu pisem. Mam taky mensi pocit, ze priatelku uz asi az tak nepritahujem, po fyzickej stranke, alebo ako to povedat. Ja som z nas dvoch iniciativnejsi, mam rozne navrhy apod. Mam aj vacsiu chut na nu. Mna priatelka pritahuje, vedel by som sa s nou milovat casto, paci sa mi s nou milovanie, dotykat sa jej. Sex mame niekedy tak 2x za mesiac, niekedy sme to mali raz za 7 tyzdnov. Niekedy sa podari aj 5-6x za mesiac, ale to len vynimocne. Ja mam pocit, ze uz ju asi nepritahujem, i ked mi tvrdi opak. Vravi aj, ze budeme castejsie, ale nejak nevidim posun. Nepatrim medzi nejakych kancov, sex so mnou je kratky, pretoze sa rychlo spravim 1 min, niekedy aj menej. Uz som rozmyslal aj nad tym, ci to preto nemoze odmietat partnerka. Chcel by som to zlepsit, ale ked sex mame tak ako mame, tak neviem ako to zlepsim, i priatelka mi vravi stale, ze to zlepsime, ale asi je to len pri slovach. Zacal som aj pozorovat, ze uz tak casto nerobime ani ine intimnosti, ako sme robili kedysi. Uz som aj prestal tlacit na nu, no niekedy sa to neda. Spravim si to rukou radsej, aby som nemal chut na priatelku a zbytocne sa o nieco nepokusal, ked viem, ze niekedy to vyde uplne na zmar.
Ja este verim, ze sa to zlepsi. Priatelku milujem a chcem s nou ostat.
Myslite, ze uz ju nemusim pritahovat?

veracruz 21

robite to strasne malo...ja si myslim, ze tu by mala skor pisat priatelka, nie ty. pripadas mi ako spravny a zdravy chlap a myslim si, ze skor s nou nieco nie je v poriadku. zrejme bude mat nejake psychicke bloky...si jej prvy sexualny partner? podla toho co si pisal, mi to pripada ako sklon k frigidite z jej strany, ale skor to bude len psychika. kogelove cviky ti nepomozu, ked sa so svojou partnerkou milujete par krat do mesiaca a ked ju mas pri sebe nahu, nemozes sa nabazit, comu sa ani necudujem. priatelka moze byt stastna. mozno sa skus vacsinu casu venovat jej, dlhy petting, oral atd., sex uz len na konci ...my s priatelom aj 2-3 hodinky sa len mazname. skus jej pritom vela lichotit aka je krasna a co sa ti na nej paci, atd atd, zene to zvysuje sebavedomie a myslim, ze ju to na sex aj viac namotivuje, ked jej das naozaj najavo co s tebou robi. nechut k sexu vo vasom veku moze znamenat aj to, ze ten druhy sa \\\"vytancuje\\\" niekde inde,ale nechcem byt zly prorok, pretoze si nenapisal ako dlho konkretne ste spolu a aky vztah mate. ale jedno ti poviem urcite....pokial budes mat sex len takto malo, vzdy sa urobis rychlo. v tom pripade pomoze len masturbacia. skus sa nejak s priatelkou maznat aj len tak vecer pri telke, ze ju budes len tak hladkat atd, proste romantika, aby si kazdy tvoj dotyk nevysvetlovala zakonite s tym ze chces sex a potom si hned nestavala mury. :) vela stastia

WilliamTell

Tie cviky poznam, su to cviky na posilnenie panvoveho svalstva, uz som ich skusal cvicit. Vies, ale co z toho, ked to budem cvicit a sex budeme mat 1-2x za mesiac? Si myslim, ze v tomto by mi ani cviky nepomohli, vies ked mas sex raz za 5 tyzdnov a este sa nan tesis, tak to sa spravis urcite skor aj neviem s akymi cvikmi. A sam nato byt nechcem, pretoze sam z toho nic mat nebudem.

MultiLevel

william, sa mi zda, ze ty len citas co sa ti hodi, respektive vnimas len to co chces :-) Vas problem zacina vo vasich hlavach. Ty si musis uvedomit, ze milovanie nie je o tvojom orgazme a ze musis "posilovat", a ona sa musi zbavit bloku, ktory si v hlave vytvorila. Jasne, ani mna by sex nebavil, nemat z toho nic...Chod na nu vludne a asertivne, vysvetli jej, ze ti na nej velmi zalezi a preto otvaras opat tuto temu. Povedz, ze si objavil specialne cviky a chces ich vyskusat, pravidelne makat na svojej vydrzi, ale bez nej to nepojde :-) ( mimochodom, uz si si googlil tie cviky?)
Pokial nebudete na tom obaja pracovat, mozete to rovno zabalit :-)

WilliamTell

Ked sa chcem rozpravat o sexe, tak mi priatelka povie, ze preco zas s tym zacinam. Niekedy dospejeme do stadia, ze mi priatelka povie, ze sa pokusi, aby sme viacej krat sexovali. Ale kedze som sem pisal, tak sa nic nezmenilo :(. Sme mladi a sexujeme ako 50 rocni.
S tym otehotnenim by sa dalo polemizovat. Sexujeme bez nicoho, bez ochrany a priatelka nato pristupi. Len na 2. kolo nepristupi i ked kludne mozme pouzit napr. pharmatex cipky.

Agnes998

Musite sa o sexe porozpravat, normalne, bez nejakeho natlaku a vycitiek. Ste spolu uz dost dlho na to, aby ste vedeli, co sa tomu druhemu v sexe paci a co nie, ak to neviete, najvyssi cas sa o tom porozpravat. Mozno je ona menej sexualne zalozena a moc casto to nepotrebuje, to ale nesuvisi konkretne s tebou. Alebo v tom moze byt ten strach z otehotnenia, to je ale zbytocne, lebo to sa da lahko vyriesit, dnes je tolko moznosti chranit sa, staci si len vybrat. Ak nechce brat z nejakeho dovodu hormony, stale ma dost inych moznosti. Nech sa poradi so svojim gynekologom. Bola by skoda, aby ste nemali sex kym ste mladi len z tohto dovodu.

WilliamTell

Co pocuvam, tak vela partnerov, ked zacne spolu sexualne zit, tak si to uzivaju naplno, aj niekolko krat za den, proste sa nevedia toho nabazit. My sme zacali spolu sexualne zit az po vyse roku, ale vobec take ako 3-4x za den, ba co ani za tyzden.
Myslim si, ze to bude mnou, mojou vydrzou a tym, ze priatelku uz tak nepritahujem a mozno ani tak nevzrusujem.

WilliamTell

kondom nepouzivame, pretoze priatelka ho nemoze zniest. Momentalne chodime bez nicoho, ked je v strede tak pouzijeme pharmatex cipky. Ale i ked brala HAK, tak sme 2. kolo nerobili, aj ked sme este casto pouzivali cipky, tak nikdy viac kol nebolo.
Ono je ale aj dost zvlastne, ze ked sme spolu zacinali sexovat, tak tiez sme to nerobili casto. Tiez tak 1x za tyzden. Aj ked sme mali prazdniny a nechodili do skoly, tak ten sex nebol casto. Uz sa nam raz aj stalo, ze asi za 5-6 mesiacov to bolo 6-7x asi.

koopta

No, ona si to zjavne neužíva a má vnutorne bloky. Bojí sa ze otehotnie (preco nepouzivate kondom?) a vsetko jej vadí. Mala by sa viac uvolnit. Sex vo vasom veku by mohol byt aj trikrat do tyzdna. Či je to tebou, tazko povedat, kedze ona ti do očí nepovie ze sa jej nepacis, ale preco je potom s tebou. .asi si dobry chalan. Vies babam to staci a intimnu stránku potlacia . Lenze fungovat to nebude, kedze ty s tym zmiereny nie si.

WilliamTell

MultiLevel:

predohru mavame vzdy, niekedy 15min, niekedy aj 30min alebo aj dlhsie, ziadne 5min predohry. Niekedy priatelku zvadzam aj 30min a ona nic, nechyti sa, tak nic z toho nie je. I ked sa ju pokusam zvadzat, chcem sa bozkavat, tak tie bozky moc dlhe nie su, pokial priatelka nema naladu. Vacsinou ukoncuje ona bozkavanie. To, ako sme sa kedysi bozkavali aj 5-10min vkuse, teraz to niekedy nie je ani minuta. Ked ju chcem pobozkat na prsiach, tak ju to stekli alebo ma odtahuje - pokial nema naladu, resp. nie je uz nejak rozpalena. Ja uz som prestal sa nejak snazit ju moc zvadzat, ked nejeden krat z toho nic nebolo.
Pri sexe chcem aby sme si to uzili obidvaja, hlavne priatelka, vsak zena z 1-2min nic mat nemoze. Aj ked mi vravi, ze sa jej to paci, tak myslim, ze to vravi kvoli tomu, aby ma nejak neranila. Ale ak by sa jej to tak pacilo ako mi hovori, tak by sme to nemali 2x za mesiac. :(

WilliamTell

a ako mam zlepsit ten sex? sam so sebou to nejde :/. Ja by som chcel velmi rad na tom popracovat, aby to bolo lepsie, ale sam to nedokazem. Priatelku vzdy dorobim rukou po sexe, jazykom nechce, ked sme uz sexovali. Druhe kolo nerobime, priatelka sa boji, ze by otehotnela - kondom nepouzivame, nemozme, HAK neberie. A tlacit uz nechcem na nu. Kedysi som tlacieval a vacsinou sme sa pohadali. Teraz uz to tak neriesim, radsej. Priatelka aj na mne niekedy vidi, ked ma vyprevadza domov, ze som taky smutny, ze nic nebolo. Mne je to luto, niekedy mam pocit, ze sa odcudzujeme od seba.