Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pritahujem ju este?

Príspevok v téme: Pritahujem ju este?
WilliamTell

S priatelkou sme uz nejakych peknych par rokov spolu. Lubime sa, mame sa radi, planujeme spolocnu buducnost, ked dostudujeme. Moc sa ani nehadame, len tak v ramci moznosti, aj to vacsinou su hadky tykajuce sa toho, preco tu pisem. Mam taky mensi pocit, ze priatelku uz asi az tak nepritahujem, po fyzickej stranke, alebo ako to povedat. Ja som z nas dvoch iniciativnejsi, mam rozne navrhy apod. Mam aj vacsiu chut na nu. Mna priatelka pritahuje, vedel by som sa s nou milovat casto, paci sa mi s nou milovanie, dotykat sa jej. Sex mame niekedy tak 2x za mesiac, niekedy sme to mali raz za 7 tyzdnov. Niekedy sa podari aj 5-6x za mesiac, ale to len vynimocne. Ja mam pocit, ze uz ju asi nepritahujem, i ked mi tvrdi opak. Vravi aj, ze budeme castejsie, ale nejak nevidim posun. Nepatrim medzi nejakych kancov, sex so mnou je kratky, pretoze sa rychlo spravim 1 min, niekedy aj menej. Uz som rozmyslal aj nad tym, ci to preto nemoze odmietat partnerka. Chcel by som to zlepsit, ale ked sex mame tak ako mame, tak neviem ako to zlepsim, i priatelka mi vravi stale, ze to zlepsime, ale asi je to len pri slovach. Zacal som aj pozorovat, ze uz tak casto nerobime ani ine intimnosti, ako sme robili kedysi. Uz som aj prestal tlacit na nu, no niekedy sa to neda. Spravim si to rukou radsej, aby som nemal chut na priatelku a zbytocne sa o nieco nepokusal, ked viem, ze niekedy to vyde uplne na zmar.
Ja este verim, ze sa to zlepsi. Priatelku milujem a chcem s nou ostat.
Myslite, ze uz ju nemusim pritahovat?

MultiLevel

Ako to myslim, ze nech trpi? :-)
Sex s tebou ju nebavi, vyhyba sa mu, nevie a neche hovorit o svojich pocitoch, zo sexu nema nic, zrejme si to len odlezi, pocka, kym sa urobis...Ale zjavne nechce s tym nic robit. V tom pripade, nech si trpi v tom, co si vybrala :-) Vies, napriklad ja som taky clovek, ktory dobrovolne nebude v nicom trpiet. Mat problem ako ty, velmi otvorene sa porozpravam s partnerom a hladam vsetky mozne riesenia, ako vec vyriesit, nikdy nikdy by som pred problemom neutekala...toboz nie v sexe, je v prvom rade v mojom zaujme mat z toho zazitok a pozitok...pokial strcim hlavu do piesku, moz
em si potom sama za to, ake to je :-)
Viac pre nu urobit nemozes ako robis...nedonutis ju ani inak mysliet, ani nieco pre to robit.
Mozno o tom nevie, ale po HAK je mozne zvysit si libido roznymi pripravkami, ktore daju opat hormony do poriadku. Staci googlit :-)

WilliamTell

pisal som sem uz viackrat, to je pravda. Nerad by som bol aby sa vztah rozpadol kvoli sexu. Nie je to najpodstatnejsia cast vo vztahu. Ja priatelku milujem, chcem s nou byt v buducnosti, zalozit si rodinu, s inou si to uz neviem ani predstavit.
Je pravda, ze z toho sexu som frustrovany :(.
Ale ako povedala Dadula, zrejme ju ten sex nebavi, pretoze ak by ju bavil, tak by to vyzeralo inac. Hmm skoda, ze ju to nebavi prave so mnou.:/

WilliamTell

MultiLevel:
ako myslis, ze nech teda trpi?

Ja to chcem zmenit, chcem to castejsie, aby sme sa zdokonalovali, resp. aby som dlhsie vydrzal a mala aj ona z toho pozitok, nevravim, ze hned orgazmus, ale aby si to aspon uzila. Pravdu povediac, ja si to tiez moc neuzijem a taky sex ma az tak nebavi, ked som hned hotovy. Priatelka mi stale dookola vravi, ze budeme trenovat aby som dlhsie vydrzal, ale ja to stale nikde nevidim. Ked mame moznost to robit, tak radsej ma spravi rukou alebo aj odo mna chce aby som ju radsej spravil rukou/ustami, ze uz to dlho takto nemala, a ze na dalsi den mozme sexovat, co ale samozrejme nesexujeme. Ale to nie je ono, takto sa nevytrenujem.
Ja by som uvital, keby je priatelka viac iniciativnejsia, mala o to vacsi zaujem. Uz som jej aj navrhol aby sme to skusili aj v aute, nie len v posteli, kde to robime stale. Len sa pousmiala a povedala, ze aj to niekedy bude. Zatial nebolo a to uz preslo dost casu od navrhu.
Priznam sa, ze uz mi chodia aj myslienky po rozume, ze s inym by si to inak uzivala a aj casto, a dost ma to zoziera, aky som paranoidny.

Dadula56

Chyba je, ze veris, ze sa to zlepsi. Na to ste mali uz tolko rokov...zacni o tom rozmyslat tak, ze sa to uz nezlepsi, ze toto je finalny stav. Tieto temy zakladas pravidelne, uz sa k tomu neda nic dodat, nez to co ti uz ludia napisali a co si uz skusal. Aj ked to sem znova napises, uz sa tie rady opakuju, lebo sa k tomu naozaj neda nic ine povedat, nez to, ze ju ten sex jednoducho nebavi, bez ohladu na to kolko vydrzis, ako sa spravas vo vztahu, ci sa o tom rozpravate alebo nie, aku ochranu pouzivate a ci spolu zijete alebo nie.
Rozchadzat sa nemusite, ale zrejme sa rozidete. Myslim si, ze takato frustracia, do ktorej si sa ohladom sexu dostal nie je nieco, co sa da prekonat a zalozit si napriek tomu vztah (rodinu), ktory ma trvat dalsich 40 rokov.

Agnes998

Maloktory muz by takuto partnerku pri sebe trpel a ostal jej verny. Muzi v tvojom veku su hodne sexualne zalozeni a frigidnu partnerku pri sebe vacsinou netoleruju. Ak znesie jeden sex bez ochrany ale hned na to druhy nechce, z dovodu otehotnenia, je to blbost, lebo keby mala plodne dni, tak otehotnie uz pri tom prvom sexe. Skor to poukazuje na to, ze si to odtrpela a dlhsie trpiet rozhodne nechce, aspon najblizsie dva tyzdne. Ked sa o tom nechce ani rozpravat, ty toho vela nezmozes. Aby sa to zlepsilo, musia chciet obe strany a u vas to chce len jedna. Riesis to tu casto, stale sa to nikam nepohlo. Ja vasmu vztahu nedavam ruzovu buducnost, podla mna sa skor ci nekor aj tak rozpadne.

MultiLevel

ako dlho sa po HAK organizmus "cisti", je asi individualne. Mne HAK sposobovala obrovske zmeny nalad a to som ju uzivala pol roka...A preslo mi to za tri mesiace
Na zvysenie libida tak isto existuje kopec prirodnych a neskodnych veci, staci mat len snahu to riesit :-)

MultiLevel

To je super, ze tie cviky ovladas, len v nich pokracuj, neublizi ti to ;-)
Tvoja partnerka mozno nema taku tu, ako to nazvat sexualnu inteligenciu, alebo je jediny problem len a len v tom, ze sex ju nebavi...Pokial vsak ona nechce na tom nic menit, tak bohuzial nech si trpi..Znie to hnusne, ale toto je problem OBOCH, nie len tvoj. Ako vidim,teda ako citam, ty mas snahu s tym nieco robit, ale bez toho aby aj ona chcela zmenit vas sex, to nepojde...
Bohuzial, aj na tomto je vidno, ze ludia radsej strcia hlavu do piesku a trpia, akoby sa mali celom postavit k problemu...
Zaujimalo by ma, co by povedala, keby si precitala tuto diskusiu :-)

WilliamTell

ako som uz spominal, priatelka bola taka zdrzanliva uz ako sme sex. zacali zit. ten sex sme nemali casto. po case zacala jest priatelka HAK a to ju dorazilo, pretoze tam ten sex nebol takmer vobec. HAK jej sposobila pokles libida. nechapem preco to teda jedla asi skoro 2 roky, ked sme sexovali raz za mesiac. len si nicila zdravie. no a teraz aj bez HAK je to na tej istej urovni, len teraz uz nemoznoo povedat, ze za to moze HAK.

veracruz21

no tak to je super, gratulujem vam. paci sa mi vas vztah, zrejme vam obom na tom druhom zalezi. No, takze hlavny problem bude v tom, ze je sexualne neskusena a nevie sa uvolnit a zrejme ma od prirody nizsie libido. najhorsie pri oboch neskusenych partneroch je ten, ze chlap sa urobi rychlo a zena, ktorej to uz prirodzene trva dlhsie sa nemusi urobit vobec, pretoze je tam proste psychika. a ano, radim zdrzat sa a budovat doveru, porozumenie a neznosti. ak bol sex od zaciatku takto malo casty, je na mieste navstivit psychologa z priatelkinej strany, hlavne ak ju to ani netaha. ja som takisto mala priatela ako prveho, funguje nam to teraz super,ale viem ze som dlllho nachadzala to prave uvolnenie. chce to len cas, trpezlivost a rozhovor. a tvoju otazku ci priatelku pritahujes, smeruj rovno na nu, vysvetli jej, ze ta to trapi, pretoze si vase malocaste milovanie nevies inak vysvetlit a ze ak ma z niecoho zly pocit, nemala by sa bat zverit sa ti, pretoze si tu pre nu a chces jej pomoct, nie je to o sexe, ale sex je proste prirodzena sucast partnerskeho vztahu, ktory je ceresnickou a mal by bat pre oboch pozitkom. ak to pre nu tak nie je, hladaj pricinu v rozhovore s nou. zeny a muzi funguju inac, u zeny sa pri rozvinutej laske rozvija sexualita a u muzou sa pri sexualite otvara laska. odporucam knizky od partnerskeho psychologa Johna Greya, Mars a Venusa v spalni, mozno tam najdes par zaujimavosti.

WilliamTell

Ano som jej prvy partner a aj ona moja prva partnerka. Sme spolu viac ako 6 rokov. Ked lezi pri mne a ja ju hladkam, tak ma to vzrusuje, a ked zacnem nieco uz naznacovat, tak priatelka tusi, ze chcem sex. Tak mi to povedala. Ale tak mam sa radsej zdrzat? Vsak keby to mame viackrat, tak by som sa asi tak nevnucoval. Priatelka urcite nikde inde netancuje, pretoze byvame dost casto spolu a nemala by ani kde. A ja aj napriek tomu, aky mame sex, som nikde inde netancoval a ani nemam v plane. Radsej si pustim video a spravim sa sam. Aj teraz sme boli 2 tyzdne skoro spolu stale a k sexu za ten cas nedoslo a prilezitosti bolo dost, skoro kazdy den co sme boli spolu.