S priatelkou sme uz nejakych peknych par rokov spolu. Lubime sa, mame sa radi, planujeme spolocnu buducnost, ked dostudujeme. Moc sa ani nehadame, len tak v ramci moznosti, aj to vacsinou su hadky tykajuce sa toho, preco tu pisem. Mam taky mensi pocit, ze priatelku uz asi az tak nepritahujem, po fyzickej stranke, alebo ako to povedat. Ja som z nas dvoch iniciativnejsi, mam rozne navrhy apod. Mam aj vacsiu chut na nu. Mna priatelka pritahuje, vedel by som sa s nou milovat casto, paci sa mi s nou milovanie, dotykat sa jej. Sex mame niekedy tak 2x za mesiac, niekedy sme to mali raz za 7 tyzdnov. Niekedy sa podari aj 5-6x za mesiac, ale to len vynimocne. Ja mam pocit, ze uz ju asi nepritahujem, i ked mi tvrdi opak. Vravi aj, ze budeme castejsie, ale nejak nevidim posun. Nepatrim medzi nejakych kancov, sex so mnou je kratky, pretoze sa rychlo spravim 1 min, niekedy aj menej. Uz som rozmyslal aj nad tym, ci to preto nemoze odmietat partnerka. Chcel by som to zlepsit, ale ked sex mame tak ako mame, tak neviem ako to zlepsim, i priatelka mi vravi stale, ze to zlepsime, ale asi je to len pri slovach. Zacal som aj pozorovat, ze uz tak casto nerobime ani ine intimnosti, ako sme robili kedysi. Uz som aj prestal tlacit na nu, no niekedy sa to neda. Spravim si to rukou radsej, aby som nemal chut na priatelku a zbytocne sa o nieco nepokusal, ked viem, ze niekedy to vyde uplne na zmar.
Ja este verim, ze sa to zlepsi. Priatelku milujem a chcem s nou ostat.
Myslite, ze uz ju nemusim pritahovat?
Pritahujem ju este?
tak som sa o tom s priatelkou rozpraval a povedala, ze nevie co chcem pocut. Proste, ze ona nevie preco to tak je, a podla nej je vsetko v poriadku. Ze nemam za tym vidiet, ze ju nepritahujem, alebo ju to so mnou nebavi. Jednoducho nevie co mi ma nato povedat, lebo sama nevie, resp. nema mi co povedat.
problem mate obaja
minutovy sex je strasna frustracia, zvlast, ak ona minimalne pred tym nebola privedena k orgazmu inak (cize skus to najprv tak, ze orgazmus dosiahne ona, ci uz oralne alebo inou stimulaciou a POTOM nastupis ty...), mozno sa to bude dat aj tak, ze ak ta to privelmi bude vzrusovat, dosiahnes orgazmus aj ty sam a po pauze vydrzis dlhsie ako minutu
moznosti je fakt viac, len to musite skusit
ona ale moze mat fakt problem aj ineho charakteru, nizsie libido, bloky, alebo ju to proste uz NEBAVI
neviem, ono nejaky verbalny natlak, zvlast, ak sa este ona citila 'vinna'a zodpovedna, to ju len viac taha nadol a jej chut je na nule
skus s tymto uplne prestat a proste jej davat komplimenty, co sa jej vyzoru a sexappealu tyka.....
ak dojde k neznostiam, skus INY pristup a prekvap ju a ked dojde k veci, tak najprv ONA a az potom ty
necitala som ostatne odpovede, ale ak by "to" malo trvat 1 minutu, tak sa na to rovno uplne vykaslem a nemam sex vobec
boženku tolko problemov kvoli sexu :D akoby vecsie problemy neboli
William, ver tomu, ze ak TENTO ISTY postoj bude mat aj pri inom chlapovi, tak ten chlap moze vydrzat aj hodinu v kuse, stalejej to libido nevrati...ako som uz pisala, pred problemom neutecies, len sa pred nim mozes schovat. Ak teraz nechce ona riesit to, v com ma ona sama problem, dobehne ju to i v inom vztahu, s inym muzom...
Daj jej precitat tuto diskusiu
nie tlacil, ze som ju nutil. Len proste som jej vravel, ze preco to tak malo mame, preco sa aj ona nesnazi apod. Vzdy sme sa pohadali a nakoniec vysla z toho priatelka ako vinnik :/
Dadula:
ja si myslim, ze s inym by ju to bavilo, ze len so mnou ju to nebavi. Dokonca si to este nahovaram a uz som z toho na prasky.
preboha, ako si na nu tlacil?
Asi nechce o tom vraviet, lebo jej budem zas nieco vycitat, pretoze vzdy to tak vyznie, ze ona je na vine. Ale to nemam v umysle. Mozno je tam aj nejaky blok, ked som este kedysi davno na nu tlacil ohladom sexu.
Nemyslim si, ze ju to nebavi s tebou, ale ze by ju to nebavilo s kazdym. Alebo teda ste par, ktory si povedal, ze sice sex s inym partnerom by bol super, ale zostanete spolu?
Sex nie je najdolezitejsi...ale ak to nefunguje ovplyvnuje to cely vztah a rozhodne nie k dobremu. Co ti zaruci, ze za 5-10 rokov to uz nebudes vediet vydrzat a plny lutosti si nepojdes nabalit nejaku inu a opustis tu vasu rodinku?Alebo sa budes len v tichu uzierat a ani nebudes mat radost zo zivota?Vztah, kde su taketo problemy (a toto je hlboky problem, darmo si povieme, ze sex nie je najdolezitejsi)je uz naruseny, su tam vycitky a u vas este aj v tichu dusene. A to ste spolu len 6 rokov...