Olej proti vraskam

Príspevok v téme: Olej proti vraskam
vraskava42

Chcela by som prejst na prirodnu kozmetiku a vyskusala som zatial dva oleje; kokosovy a arganovy...chcem poprosit niekoho kto ma skusenosti o radu. Jednak mam pocit ze to na vrasky nepomaha; kokosak neskutocne vysusuje a pri arganovom mam taky zvlastny pocit..clovek je uz asi fakt zvyknuty na tu chemiu; ale ked si na seba natriem krem tak je to prijemnejsie ako olej..vsade mi to tecie; zamastim si vzdy oblecenie a lesknem sa ako.. Ale aj tak chcem pri tom ostat len chcem vediet ktory je spravny proti vraskam a co pouzivat na odlicovanie. Kremy potom nepuzivate vobec; ani doplnkovo? Dakujem.

zuzi74

miladkaM, netreba si mylit serum s olejom. Serum ma vyssiu koncentraciu a posobi do hlbsich vrstiev pokozky, preto sa ti zda lepsie. Je dobre ho nechat par minut posobit a potom si kludne mozes naniest aj olej alebo krem. Menej suchej pleti postaci len serum.

miladkaM

neviem ja moc nie som zastancom takychto olejov. myslim si, ze kvalitna kozmetika, kremy mozu pomoct. ja nedam napriklad dopustit na toto serum www.annemarieborlind.sk pouzivam celu radu, prave skrz vrasky, ale aj skrz to, ze som neni uz najmladsia a ten vek predsa len nezastavim, proste sa odrazi na tej pleti a aspon takto to nie je tak viditelne :) kvalitna starostlivost o plet dokaze divy :)

swistica

Ten arganovy olej pokojne kupis v ktoromkolvek e-shope alebo v kamennom bioobchode. Nemusi to byt prave spominane Notino, ktoremu tu pravidelne niekto stale robi reklamu. Halo marketeri z Notina,to nemate na zaplatenie reklamy ? :-)

500xka

určite jendým z najlepších je argánový feelgood-a z notina ... Vrásky nejaké extra nemám a pleť je krásne hydratovaná a bez pigmentových fliakov

stastnablcha

raz mi kozmeticka povedala ze olej je uplne skvely.. akurat nie pre nas.. vraj olej dokaze uzamknut vlhkost zo vzuchu ktora je v primorskych krajinach, ze v nasich podmienkach treba stavit na kvalitnu chemiu.. aj jej verim :) sice si davam ako piling kavu s olivovym olejom, ale potom to zabijem nuance kremom a spokojna som.. aj ked tie vrasky asi len tak nedam dole...

ivuska81

mne tiež nevyhovuje olej na tvár na každodenné použitie, olej si dávam ozaj len výnimočne večer po peelingu raz týždenne a inak ho preferujem na telo keď mi drahý robí masáž :-). na noc používam nočný od pure elements- vymenila som ten klasický s mangovým maslom za anti-age a ten je sice ešte hustejší a tažší ale viac mi vyhovuje. pokožka si rýchlo zvyká a aspoň ja mám skúsenosť, že zmena mi po čase stále prospeje.

Zavanok

Ahoj, poradim ti vyborny krem proti vraskam. nie je to olej, je to husty krem tmavohnedej farby tzv, vytazok z pantov,alebo pantovy krem od sibircanky. Je to vynikajuca vec a mnohym mojim znamym aj mne pomohol ozivit plet.

Emma37

Mojej mamine pomáha SALOOS VEGETABLE Oil Bio. Vyčistí jej to pleť a vidno na nej rozdiel. Podarovala som jej ho na meniny. Objednávala som ho cez Notino.sk spolu s ďalšími produktmi a využila som zľavu z kuponyzdarma.sk ktorú tiež vrelo odporúčam:)

gabona1

Ja oleju proti vraskam moc neverim, podla mna na vrasky je potrebny kvalitny krem, alebo vypln ked su hlboke. Ale vrasky sa mi pacia, je to prirodzena sucast zivota.