Chcela by som prejst na prirodnu kozmetiku a vyskusala som zatial dva oleje; kokosovy a arganovy...chcem poprosit niekoho kto ma skusenosti o radu. Jednak mam pocit ze to na vrasky nepomaha; kokosak neskutocne vysusuje a pri arganovom mam taky zvlastny pocit..clovek je uz asi fakt zvyknuty na tu chemiu; ale ked si na seba natriem krem tak je to prijemnejsie ako olej..vsade mi to tecie; zamastim si vzdy oblecenie a lesknem sa ako.. Ale aj tak chcem pri tom ostat len chcem vediet ktory je spravny proti vraskam a co pouzivat na odlicovanie. Kremy potom nepuzivate vobec; ani doplnkovo? Dakujem.
Olej proti vraskam
:D
evidentne mame rozdielny typ vlasov :-D
su vyzivene, hebke, neskutocne leskle a jemne. (svoje mam huste, hruby vlas a zdrave)
a co ti akoze s vlasmi urobi?
na moje vlasy je zas kokosak bozsky
ja som vyskusala kokosovy na vlasy a mala som ich ako seno, tak som sa na to vykaslala
tak si daj oleja tolko, aby ti to necakalo kade tade. su rozne kvapatka, davkovance, nemusis sa tym spliechat.
Aj ja som v oktobri minuleho roku presla na oleje miesto kremov.. skusala som konopny, ten bol fajn :) pomohol mi s akne...mandlovy bol taky prijemny, ale nic moc v konecnom dosledku.. mala som pocit, ze mi upchava pory, kokosovy = des pre mna, tiez mi upchaval pory, vysusoval :(, sipkovy.. nebol dobry pre mna, tiez mi upchaval pory, dala som si par kvapiek a bola som od neho oranzova cely den, najdlhsie som ostala pri arganovom, celkovo sa mi zlepsila plet.. ale nieje to stale ono..Nanasam ho na navlhcenu pokozku, ked si ho dam na suchu mam pocit, ze ma len vysusi... ked si ho dam na vlhu.. mam zase pocit, ze vyzivi :) Snad su to vsetky oleje co som na plet skusala.. A nakoniec...ja si uz neviem ale predstavit, zeby som sa zacala pouzivat opat kremy ako predoslych 22 rokov svojej existencie :D hnusi sa mi to... a velmi ma inspiroval a ovplyvnil tento clanok: www.vitarian.sk ODPORUCAM!!! :)
V buducnosti chcem skusit olej z hroznovych jadierok.. alebo nejaky dalsi.. co by ste mozno aj vy kocky mohli odporucit..
a to ho ako pouzivas? :D ja pouzivam sipkovy a davam si ho na navlhcenu plet (tvar a krk) 4 kvapky max! a do 5 minut je vsiaknuty a nic sa mi neleskne.. este nikdy som si ani oblecenie nezamastila
oleje používaj na navlhčenú pleť.