Olej proti vraskam

Príspevok v téme: Olej proti vraskam
vraskava42

Chcela by som prejst na prirodnu kozmetiku a vyskusala som zatial dva oleje; kokosovy a arganovy...chcem poprosit niekoho kto ma skusenosti o radu. Jednak mam pocit ze to na vrasky nepomaha; kokosak neskutocne vysusuje a pri arganovom mam taky zvlastny pocit..clovek je uz asi fakt zvyknuty na tu chemiu; ale ked si na seba natriem krem tak je to prijemnejsie ako olej..vsade mi to tecie; zamastim si vzdy oblecenie a lesknem sa ako.. Ale aj tak chcem pri tom ostat len chcem vediet ktory je spravny proti vraskam a co pouzivat na odlicovanie. Kremy potom nepuzivate vobec; ani doplnkovo? Dakujem.

Silvia35

Mne oleje robili veľmi zle, príliš mi pleť premasťovali a tak som sa vrátila ku krémom. Mám dobé skúsenosti s prírodnou kozmetikou Bione

Katka39

JA mám lepšie skpsenosti s arganovým olejom. Je treba dávať si ho naozaj len trošku, nesmie stekať po pokožke. Len si ho dať na končeky prstov a jemne vmasírovať

prirodna33

Na oleje je potrebné si chvíľu zvykať, hlavne ak ste dlho používali krémy. Dajte tomu pár týždňov ale ak to vaša pleť nebude zvládať, možno jej prosto nevyhovujú oleje. Ak vám však ide len o to, aby to bola prírodná kozmetika, vyrábajú sa aj prírodné krémy. Ale je to naozaj o skúšaní, čo vám bude vyhovovať

mimoza22

Tento olej používa moja doktorka -odkaz odstránený- som sa jej opýtať nedalo mi to vedˇna jej vek má perfektné okolie oči žiadne vrásky.No ale tá cena,no za kvalitu sa platí

MimiS

Používam na tvar arganový olej aj opunciovyolej olej, obidva sú skutočne skvele ale opunciovyolej používam zvlášť na vrásky okolo mojich oči. Najlepšie aké som našla a to som vyskúšala už viacej sú na www.arganovyolej.sk

marikafor

ahoj kokosovy olej sa nanasa na trochu mokru pokozku inak ju len vysusa (po sprche sa neutri ale tak sa skus natriet ).. odporucala by som ti vyskusat Gold Elixir je to na zrelsiu pokozku a su to oleje ktore brania plet pred tvorbou vrasok.. je to prirodna kozmetika znacka HappySkin

Patrik7554

Na vrásky odporúčam kozmetiku vo výživovej forme. Ide o kolagén, ktorý vypĺna vrásky zvnútra. Určite odporúčam túto formu proti vráskam. No poznám iba jednu firmu, ktorá niečo takéto vyrába a je to nemecká kvalita.

zuzi74

Samozrejme, ze kazda plet je ina a niektorej lepsie vyhovuju kremy. Ja sama som krem pouzivala dlhe roky a az neskor presla na oleje. Len nie je celkom pravda, ze po kazdom oleji sa plet leskne. Taky sipkovy patri do suchych olejov, rychlo sa vpije a plet sa neleskne. Naopak casto ospevovany kokosovy olej zase nevyhovuje mojej pleti. Treba len skusat, co ktorej vyhovuje.