Ktorý šport je dobrý na spevnenie tele-brucho,zadok asi najviac.Ale kolektívný :-) Alebo niečo zabavne :-)
Ktorý šport?
Sportom k trvalej invalidite :D Ale bez neho este horsie, tak si vyberte :D
Viem, ale tiez mi povedal aj to, ze vasen sa len tak stopnut neda :D A asi ma take tusenie, ze behat budem aj tak.
tak to by som bola velmi opatrna. to, ze to neboli teraz neznamena, ze to nebude mat nasledky neskor. lekar asi vedel, preco to zakazuje.
Ja mam veru beh napriklad zakazany lekarom, ale robim to aj napriek tomu :D Bolesti nemam, tak zatial neriesim, naplna ma to. Co ale neznamena, ze tie bolesti nepridu neskor :D :D
No jumping na kolená asi veľmi nie :) Beh detto.
podla mna je este velmi dobry a ucinny jumping
Keď chceš spevniť hlavne brucho a zadok a zároveň aby to bolo zábavné, mne najviac pomohlo plávanie a aquafitness ? Je to kolektívne, človek sa viac motivuje a pritom nezaťažuje kĺby ako pri behu.
Ja som sa dlho nevedela prinútiť chodiť pravidelne, ale odkedy som si kúpila pekné plavky od Mad Wave, začalo ma to baviť viac ? Znie to možno hlúpo, ale keď sa človek cíti dobre a pohodlne, ide sa mu na tréning oveľa radšej.
kolobezka mi nepride moc ako kolektivny sport :-D
Normalne v zime sa snazis balansovat na lade s nim a zaberas cez haldy snehu :-D