Ktorý šport je dobrý na spevnenie tele-brucho,zadok asi najviac.Ale kolektívný :-) Alebo niečo zabavne :-)
Ktorý šport?
Ja mam veru beh napriklad zakazany lekarom, ale robim to aj napriek tomu :D Bolesti nemam, tak zatial neriesim, naplna ma to. Co ale neznamena, ze tie bolesti nepridu neskor :D :D
No jumping na kolená asi veľmi nie :) Beh detto.
podla mna je este velmi dobry a ucinny jumping
Keď chceš spevniť hlavne brucho a zadok a zároveň aby to bolo zábavné, mne najviac pomohlo plávanie a aquafitness ? Je to kolektívne, človek sa viac motivuje a pritom nezaťažuje kĺby ako pri behu.
Ja som sa dlho nevedela prinútiť chodiť pravidelne, ale odkedy som si kúpila pekné plavky od Mad Wave, začalo ma to baviť viac ? Znie to možno hlúpo, ale keď sa človek cíti dobre a pohodlne, ide sa mu na tréning oveľa radšej.
kolobezka mi nepride moc ako kolektivny sport :-D
Normalne v zime sa snazis balansovat na lade s nim a zaberas cez haldy snehu :-D
Hej? A v zime bude ako chudnut na tom bicykli? :D Najlepsie je zacvicit si doma. Nepotrebujes k tomu vobec nic, len svoju vlastnu vahu. Tu ma kazdy :D
no za mna teda jednoznačne cyklistika. Kup si z cyklospecialit bicykel, alebo kolobežku a venuj sa tomu aktivne. Uvidiš, že sa pekne odreaguješ a ešte si spevniš telo
niekto chodi behavat aj v dazdi aj v zime aj v snehu aj v mraze :-D ale to obdivujem takychto sportovych nadsencov :-D