Podviedla som ho....

Príspevok v téme: Podviedla som ho....
neverníčka

Pekný deň prajem.
Rada by som tu na fóre našla nejakú osôbku, ktorá podviedla partnera vo vzťahu s iným. Celkovo, čo si myslíte o nevere? Mám priateľa dva roky, neskutočne ho milujem, no posledné mesiace nám to akosi začalo škrípať po sexuálnej stránke. Už sme o tom aj diskutovali a snažili sa to nejak vyriešiť. No stále to nie je to, čo to bývalo na začiatku. Náš sex bol divoký, vášnivý, skvelý.
Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom. Samozrejme bol v tom aj nejaký ten pohárik vínka. Teraz neviem, čo robiť. Cítim sa zle, môj priateľ si to nezaslúži, on je pre mňa dokonalý, začali sme si už aj budúcnosť plánovať. No najhoršie je to, že i keď svoj čin ľutujem, predstavujem si, ako sa s dotyčným opäť stretnem a aké to bude SUPER! Som ako rozdvojená osoba! Nikomu nechcem ublížiť!!!!!!!

lenka alka

rozid sa s nim ak mas trocha sudnosti a svedomie, ci mu povies ze si ho podviedla je na tebe, len sa s nim rozid, inak zaujimal by ma pohlad psychologa na neveru, podvadzanie, podla mna niektori proste maju taku flegmaticku povahu, pripadne slabu osobnost a potrebu si dokazovat nieco, mylim sa?

totocoje.com

Mne toto urobila bývalá. Vychladlo to mierne vo vzťahu, nakoľko som mal veľa povinností a nemohol som sa jej toľko venovať (dočasne). Lenže sa zhodou okolností našiel niekto, kto jej dokonale vyplnil čas a zároveň aj rozkrok...Netuším, aký človek je tvoj priateľ, ale ja som do toho vzťahu dával čo sa dalo, nezištne. Toto som dostal. Rozíď sa s ním, ak si ho vážiš. Ak s ním zostaneš a nepovieš mu to, bude si myslieť, že je všetko ok a to teda rozhodne nie je.

angelot

Ahoj. Ja som svojho podviedla tiez.bol v tom alkohol ale aj celkovo nasa situacia. Povedala som mu to viacmenej hned, hryzlo ma svedomie a nemohla som mu to tajit a pozerat sa mu do oci...rozisiel sa so mnou a po case sme sa dali opat dokopy. Presli sme si tazkym obdobim, nechceli sme sa k tomu vracat ale niekedy to sli samo. Teraz je to tak, ze..sa o tom nerozpravame, vztah ide dalej, ale ja neviem preco na to myslim kazdy jeden den aj ked presiel uz rok.

oui.

nevernicka, vyser sa na fora, skus najst dobreho psychoterapeuta. fakt, verim, ze nie si vovnutri zla osoba, uz len to, ze citis vycitky moze byt toho dokazom, dolezite je, aby si prisla na to, preco konas skratovo a preco vlastne ublizujes sama sebe (pretoze toto je ublizovanie sebe, keby si nemala vycitky, potom ublizujes len partnerovi, ale ty podvedome vystavujes samu seba situaciam, kedy ublizis sebe). fakt, podla mna hlavne potrebujes pochopit, preco robis taketo veci, pretoze takto si si pokurvila jeden vztah a velmi tazko sa ti z toho bude hrabat, no pokial to nepochopis a nenaucis sa fungovat inak, budes si kurvit vsetky dalsie a v konecnom dosledku svoj zivot. medzi ludmi bezne nenajdes pochopenie ani radu, to necakaj, malo kto je schopny zlozit si vlastne okuliare z nosa a pozerat sa na svet aj ocami inych, empatickejsie, pretoze poviem ti, tazko sa empaticky pristupuje k niekomu, kto na prvy pohlad kona v rozpore s moralkou.

neverníčka

ďakujem pekne za rady! naozaj to vyskúšam, len problém je, že zatiaľ to nie je možné, je tisíce kilometrov vzdialený odomňa, až o tri týždne budeme spolu, no možno to je tak lepšie, aspoň budem mať istý čas nad všetkým nejak rozumne pouvažovať.

MultiLevel

Ale jasne, ze by sa nasiel niekto v podobnej kasi, ako si ty. Len prosto tu sa zrovna objavila skupina ludi, ktori nezazili to co ty....
A ako si myslis, zeby ste mali na vztahu zapracovat, aby sa to vratilo tam, kde kedysi?
Moja rada - skus sa zacat k priatelovi spravat tak ako chces ty, aby sa on spraval k tebe. Ak nie je totalne vypatlany, zacne to podvedome robit tiez. Daj si na papier to, co na nom milujes a na druhy to, co vam to cele vlastne pokazilo. A zacni si uvedomovat, co z toho bola tvoja chyba. Skus prosto ty byt ina a uvidis, ako sa zacne spravat on. Zvycajne zacne partner akoby zrkadlit toho druheho...
Co je ale podla mna dolezite, rob to nezistne, nekalkuluj a nechci za kazdy dobry skutok, ci pekne spravanie okamzite protisluzbu. Vydrz a uvidis aky bude on :)

neverníčka

Naozaj neviem. Asi ešte dám šancu nášmu vzťahu a po lete sa uvidí (ideme spolu pracovať do zahraničia ako každé leto) Viem, nezaslúži si byť klamaný, no o nevere mu určite nepoviem. Som mrcha, priznávam a viem, že ma všetci ľudia odsudzujú za to, no v kútiku duše som myslela, že tu nájdem aspoň trošku pochopenia, podobnú skúsenosť niekoho iného....no nič...

neverníčka

Ďakujem za názory. I za tie negatívne. Čakala som reakcie tohto typu, no zároveň som naivne dúfala, že nájdem človeka, ktorý zažil niečo podobné. Neveru a lásku zároveň. Na ujasnenie situácie, alkohol, ktorý som spomenula pri danom akte som nikdy nepoužila ako ospravedlnenie, veľmi dobre som vedela, čo robím. Za druhé, môj vzťah je vzťahom na diaľku. Pól roka spolu, dva mesiace bez seba, tri týždne spolu, mesiac bez seba, je to komplikované, no ani to nechcem použiť ako ospravedlnenie. Tiež som neveru vždy odsudzovala, vravela som si, veď do kelu, načo máte vzťah, keď v ňom podvádzate. A vidíte, stalo sa to i mne. Toho pána dokonalého, ktorý sa stal príčinou nevery už poznám cca rok, nebolo to tak, že by som ho stretla na ulici a ako ste tu spomenuli, hneď mu roztiahla na nohy. Po ďalšie, od toho milovníka nič nečakám, vzťah alebo tak! Lebo ste sa tu vyjadrili, že ma po čase odkopne, ale preboha, veď ja som nepovedala, že si s ním ide založiť vzťah. Viem, že to znie celé divne, ale takto to celé cítim, stalo sa, čo sa stalo a možno to bol nejaký alarm, ktorý ma má upozorniť na nedostatky v mojom terajšom vzťahu. Možno si ho naozaj nezaslúžim, svojho partnera. Naozaj neviem....