Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedla som ho....

Príspevok v téme: Podviedla som ho....
neverníčka

Pekný deň prajem.
Rada by som tu na fóre našla nejakú osôbku, ktorá podviedla partnera vo vzťahu s iným. Celkovo, čo si myslíte o nevere? Mám priateľa dva roky, neskutočne ho milujem, no posledné mesiace nám to akosi začalo škrípať po sexuálnej stránke. Už sme o tom aj diskutovali a snažili sa to nejak vyriešiť. No stále to nie je to, čo to bývalo na začiatku. Náš sex bol divoký, vášnivý, skvelý.
Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom. Samozrejme bol v tom aj nejaký ten pohárik vínka. Teraz neviem, čo robiť. Cítim sa zle, môj priateľ si to nezaslúži, on je pre mňa dokonalý, začali sme si už aj budúcnosť plánovať. No najhoršie je to, že i keď svoj čin ľutujem, predstavujem si, ako sa s dotyčným opäť stretnem a aké to bude SUPER! Som ako rozdvojená osoba! Nikomu nechcem ublížiť!!!!!!!

neverníčka

Fleur-de-lis
Ďakujem za úplne iný pohľad na vec! Ale má to logiku. Zaujalo ma to! Ešte si to prečítam asi tak 10 krát!
Ďakujem ešte raz za Tvoje vyjadrenie!
Pekný deň

Fero M.

najprv si napisala ze on je na chybe lebo sex uuz nie je taky a ze ste sa aj o tom rozpravali.
Dva prispevky dole pises ze on vlastne je duvoky ale to ty si ochladla.

Proste to tu zamotavas a sama sebe ospravedlnujes to co si spravila.
Chces mat sex ako prvy mesiac tak si hladaj pankov po baroch a bude. Necakaj ze po napr. 3 rokoch je sex ako prve tyzdne aj ked su pary co ho taky maju. Lenze ty to zjavne nechapes. Zvalit vinu na dva pohare vina a na svefomie ktore si v pohode vypla a hladas vinnika v nezname. Pritom si si na chybe sama. Mala by si obvinit konstalaciu hviezd.

Pre mna touto temou len hladas jednoduchsiu cestu ako virtualne obhajit svoj svedomie a zlyhanie

neverníčka

m8cr6
Čo ti mám napísať. Ja neviem. Mne sa to akosi oddelilo. Láska a sex. Akoby si už nešli ruka v ruke vo vzťahu. Určite napíšeš, že ako to, že nevieš, ale ja nerozumiem svojmu konaniu. Chcem to vyriešiť, neviem však ako. Musím si upratať v hlave ten bordel, lebo naozaj tam je a je riadne veľký. A to, že ho milujem, je pravda. Ok, možno to nie je tá bláznivá láska, ako na začiatku, veď začiatky sú vždy iné, ale láska to je!!!!! Za tým si stojím a hovorte si, čo chcete! Viem, že milujúci by nemal ubližovať milovanému, viem, že láska má byť úprimná, vzájomná. Bože, veď to všetko viem!!!!!!!!

Fleur-de-lis

nečítala som diskusiu, ale z tvojho príspevku mám pocit, že si až príliš závislá na emóciách. Teda "musí" byť všetko emocionálne nabité, inak je to nuda. Vplýva na to mnoho vecí (aj televízia, kde je všetko nabité emóciami) a proste sme si časom zvykli na to, že čo nie je emočne nabité nás neuspokojí. Pôsobí to na organizmus ako droga. Lenže možno už tušíš, že takýto spôsob života je nevyspelý. Je to typické pre deti a pubertu. No bohužiaľ mnoho ľudí v tom ostáva. Dospelý človek sa už musí naučiť fungovať na základe rozumných rozhodnutí. A nie, nie je to nuda. Výsledok zodpovedného života je šťastie, naplnené sny, menej problémov, netrápi zlé svedomie a tak ďalej. Za emočné chvíľkové šťastie sa platí. Raz si hore, potom dole... Už si potrebujem pozrieť nejaký film, potrebujem si kúpiť niečo nové, potrebujem vysokú dávku vášne, adrenalínu, atď... Človek sa často nemá pod kontrolou, robí čo ho telo núti.
Každý si vyberá sám akým spôsobom života chce žiť a tým si vyberá aj následky.
Očividne ti priniesol emočný spôsob života problémy, ktoré ľutuješ a samozrejme po nich stále túžiš. V tvojom tele prebiehajú chemické reakcie podobné drogovým. Asi je čas hľadať spôsoby ako dospieť.

PS: moje laické vnímanie problému

Fero M.

ja sa muzov nezastavam. Obe pohlabia su si rovne.

" Presne to sa pýtam seba samej. Prečo som bola v pokušení????? Si trafila po hlavičke!!!  "

Ak toto napises tak ako to maju ludia chapat.
Na zaciatku nic nevysvetlis a chces odpovede. Raz napises ze si nemala dost sexu, teraz ze si mala.
Tak si emocne ochladla bez dovodu co je v podstate aj tak to iste.
Teraz bude nova tema preco neviem udrzat cit ak je vsetko v poriadku...

m8cr6

na to ako krásne inteligentne píšeš, ako môžeš povedat že priatela miluješ ked mysliš na prcačku s inym....fakt nepochopim vysvetli mi to prosim

neverníčka

m8cr6
Ale veď my ste to riešili. A vy ste nepochopili jednu vec, tu absolútne nešlo o nedostatok sexu! Ja som bola bez môjho priateľa 5 mesiacov a nič sa nestalo, verná som bola, veď vy si myslíte, že ja osobne súhlasím s neverou? Pred tým mi bola cudzia. Ja som si to neplánovala, že áno, teraz idem do toho, skúsim chuť nevery. Proste stalo sa a i mňa samú to prekvapilo, že som to nechala zájsť až tak ďaleko. Ale koniec koncov si myslím, že to tak malo byť! Ja vôbec nie som žiadna nymfomanka, mám rada sex, jasné, ale vydržím to i bez neho hodnú chvíľu. A čo sa týka môjho sexu s priateľom, on sa nezmenil, on chce byť taký divoký, chceš skúšať, no z mojej strany to ochladlo a ja nechápem prečo! Naozaj neviem!!!!

neverníčka

fero M.
Máš zaujímavé domýšľacie schopnosti, a to vraj, my ženy sme v tomto smere number one. HA!
Nič také som absolútne nepovedala, no ty asi veľmi rád vkladáš ľudom do úst svoje vlastné slová, budiš!

m8cr6

tak ked maju problemy, prečo ich nerieši?? prečo nevernička neriešiš vaš probem? budeš mat decka prestanu ta bavit pojdeš do kelu?

Fero M.

na to aby sa upokojila chce pocut ze ak by mali viac sexu.tak by.to nespravila :-)
Reda ze vlastne sa nic nestalo a mala na to.prabo. Stavi si prwcitat jej poslednu odpoved.