Pekný deň prajem.
Rada by som tu na fóre našla nejakú osôbku, ktorá podviedla partnera vo vzťahu s iným. Celkovo, čo si myslíte o nevere? Mám priateľa dva roky, neskutočne ho milujem, no posledné mesiace nám to akosi začalo škrípať po sexuálnej stránke. Už sme o tom aj diskutovali a snažili sa to nejak vyriešiť. No stále to nie je to, čo to bývalo na začiatku. Náš sex bol divoký, vášnivý, skvelý.
Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom. Samozrejme bol v tom aj nejaký ten pohárik vínka. Teraz neviem, čo robiť. Cítim sa zle, môj priateľ si to nezaslúži, on je pre mňa dokonalý, začali sme si už aj budúcnosť plánovať. No najhoršie je to, že i keď svoj čin ľutujem, predstavujem si, ako sa s dotyčným opäť stretnem a aké to bude SUPER! Som ako rozdvojená osoba! Nikomu nechcem ublížiť!!!!!!!
Podviedla som ho....
Neviem co ma spolocne podvedenie partnera s konzervativnostou a postojom k danej veci.
Mame sa radsej vsetci tvarit ze je to normalne a prijatelne? Jedna vec je konzerv. a druha moralnost.
Preto stupa percento rozvodov a inych neduhov lebo ludia beru vsetko tak ako ty. Ako obycajny okamih medzi milionom problemov. Lebze statut rodiny a partnerstva nie je mozne zaclenit medzi bezne veci.
Ak partnera milujem nezistne a hlvoko tak ma taka vec ani nenapadne.
Skromnost a uct z nas mizne lebo je jednoducgsie vsetko zvalit na dobu ako prijat zodpovednost za smerocanie svojho zivota a vlastnych skutkov.
Opakujwm ak by on podviedol teba, tak by si vedela o com to je.
Je na rebe aju hodnotu ma tvoj vztah a zrejme celku nie ak si ho predala za pohar vina a jednu noc. Ja by som mal take vycitky ze by som nedokazal prist dimov a nie to sa esre usmiat a povedat partnerke ze ju milujem.
Kedze si tu a riesis to tak mozno v tebe ostalo este trocha svedomia tak je na tebe ako s tym nalozis.
Co robit? Pri najblizsom kontakte s nim mu to povedat, to je jasne. Ty teraz nie si v pozicii rozhodovania, ci davat sancu vasmu vztahu, ale on.
Zazil som nieco podobne, skoda len, ze ex to tahala dalsie 2 roky v tajnostiach a ja som v podstate premarnil tie roky v klamstvach. O tomto nie je vztah, tak aj ty cakaj koniec, daj si pauzu a potom zacni s niekym inym odznova. (ex pol roka po rozchode tu na zdravii riesila neveru s novym, resp. s dvoma novymi, proste niektori ludia to maju v sebe). Skus sa zmenit do buducnosti. ;)
Aké odpovede som vôbec čakala od konzervatívneho slovenska, od snílkov, od ľudí, ktorí su obklopení klamstvom z každej strany!!!! Nevernica a šup s ňou do pece. Ľudia, pre boha, však som nikho nezabila! Nepýtala som si označenia ako štetka, šľapka, špina...Možno to bola chyba sem vôbec písať. Ako napísala užívateľka oui, asi sa tu zgrupili do mojej témy ľudia, ktorí takéto veci žiaľ nedokážu pochopiť. Nestojím o ľútosť, ani nechcem počuť, že však všetko to bude ok, neboj. Spravila som chybu, viem a nejak nádejne som myslela, že je tu niekto, kto niečo podobné zažil. Ale ako vidím, reagovali ľudia, ktorí žijú v rozprávke, kde láska všetko spasí, a kde dobro víťazí nad zlom. Nehovorím, že to nie je reálne, no v dnešnom svete nepravdepodobné. Ľudia, vy ste vôbec nepochopili s akým zámerom som tu ten môj príspevok zavesila. Zároveň sa chcem poďakovať za reakcie a rady, ktorí mi tu istí užívatelia poskytli. Vy viete, ktorí ste to.
A prosím, ľudia, nehrajte sa na svätých a otvorte si oči!
Mali by sme ju vyhladat a ukamenovat :-D
Ale nie.. Vela ludi na teba nadava a mizno az velmi ale ich hnev by si pochopila len vtedy ak by si sama bola podvedena. Je to tazke pre teba a ver ze 10 krat tazsie pre toho druheho.
Bud sa s tym nauc zit alebo bud uprimna. Ina cesta nie je.
zasluzila by sisi jednu po papuli. Co tym chces povedat ze dva mesiace ste spolu a mesiac nie pol roka ste spolu a dva mesiace atd atd.? No a kolki tak sa dnes vidia lebo vela ludi robi za hranicami a partnera ma tu na svk vidia sa tyzden a tri styri tyzdne nie a kazdy ma teraz akoze podvadzat lebo nema dostatok sexu a je nadrzany? A co keby sisi zamasturbovala kolki si to takto kompenzuju. Ta tvoja nevera nieje ospravedlnenim nato ze si bola nadrzana a nemala si ho pri sebe v tom momente. Moja zlata laska a vernost patria k sebe a len ten kto naozaj ale naozaj miluje dokaze vydrzat aj ked nema svoju lasku nablizku a strasne mu chyba. Len ten kto naozaj miluje nedokaze podlahnut nikomu inemu lebo mu to srdce dusa svedomie telo nedovoli aby zranoval toho koho miluje. Ty si raz podlahla a v buducnosti sa ti to opat moze stat az sa naskytne vhodna prilezitost/partner nepritomny+alkohol+tvoja nadrzanost+pritazlivy muz nablizku/ to je ako ked pes ktory raz napadne cloveka ma uz tendenciu napadnut cloveka aj nabuduce preto sa taketo psy maju dat utratit. Teraz sa to tvoj frrajer nedozvedel a uz ta to bude zvadzat skusit to este raz a potom este a este a sa raz dzban vody rozbije a vsetko sa preleje vies ako vravi prislovie slovenske "dovtedy sa chodi s dzbanom po vodu kym sa nerozbije"
Nevernicka,ak chces napis mi ,lebo tu je to divoke
Mail:zuza6791@gmail.com
...nie ste vkuse spolu ,su aj tyzdne kedy sa nevidite,mozno ste rovnaki,ty si podviedla jeho a on tam kde je skace po inej .....
Najhorsie na tom je to,že také špiny ako si ty potom rania svojho partnera, že na cele opačne pohlavie zanevrie a začne sa chovať ako špina tiež.. A to, že mu to nepovieš a uvedomuješ si to ešte zdvojnasobuje moj nazor o tebe,že si bezcharaktérna egoistická sviňa, ktorá ide pre svoje ukojenie a osobné potešenie aj cez mrtvoly... inak zaujímave,ako sa niektoré ženy snažite najst dovod v nom..žena,ktorá podviedla partnera, s ktorým nemala vážnejší problém a ich vzťah bol relatívne OK by podviedla aj partnera trblietajúceho sa zo zlata s tym najvacsim srdcom... proste zbytočne sa snažite ospravedlniť vlastnu promiskuitu,resp. hovorovo to,že ste štetky..hanba ti !!
ono, jednorazovy kiks sa asi stat moze. pokial si naozaj uprimne uvedomis chybu a naozaj urpimne sa rozhodnes nikdy viac ju nezopakovat a zamakat na svojom vztahu, aby ta uznic podobne ani len nenapadl, potom este nemusi byt vsetko stratene, ale otazka je, ci s tym dokazes zit. kazdopadne, nehovorila by som mu to. ja som bola vzdy za uprimnost vo vztahu a raz som takyto kiks vyviedla a nevedela s tym zit, pol roka som bola ticho, nakoniec sa s nim rozisla a neskor mu to povedala, ale dnes by som to uz neradila asi nikomu. v prvom rade som sa poucila, ze s tym zit neviem, ale aj tak, nezasluzi si ten druhy clovek taku zradu, tym, ze mu to vyklopime, sice odbremenime seba, ale hodime kus balvanu na jeho plecia a ked raz clovek lubi, nechce predsa svoju vinu prenasat na inych.