Pekný deň prajem.
Rada by som tu na fóre našla nejakú osôbku, ktorá podviedla partnera vo vzťahu s iným. Celkovo, čo si myslíte o nevere? Mám priateľa dva roky, neskutočne ho milujem, no posledné mesiace nám to akosi začalo škrípať po sexuálnej stránke. Už sme o tom aj diskutovali a snažili sa to nejak vyriešiť. No stále to nie je to, čo to bývalo na začiatku. Náš sex bol divoký, vášnivý, skvelý.
Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom. Samozrejme bol v tom aj nejaký ten pohárik vínka. Teraz neviem, čo robiť. Cítim sa zle, môj priateľ si to nezaslúži, on je pre mňa dokonalý, začali sme si už aj budúcnosť plánovať. No najhoršie je to, že i keď svoj čin ľutujem, predstavujem si, ako sa s dotyčným opäť stretnem a aké to bude SUPER! Som ako rozdvojená osoba! Nikomu nechcem ublížiť!!!!!!!
Podviedla som ho....
Uprimne neviem co chces tu na fore pocut. Lutovat ta nikto nebude ani ziadne pochopenie mat nebudes. A neviem kto sa ti s radostou prihlasi s tym, ze ja ja som podviedol/podviedla.
Ale v skutku sa hanbi jak pes. Nemam rada zeny ako si ty, napises omacky okolo toho ako ho aj tak milujes, ako ta to mrzi a na konci prispevku to zaklincujes tym ako stale si predstavujes sex s panom uzasnym. Vsak to sa navzajom vylucuje. Evidentne nemas sajnu o tom co znamena milovat.
Keby som mala s partnerom ja taky problem tak sa ho snazim riesit a ak by to neslo nijak raz tak sa radsej rozidem ak nie som spokojna, ale urcite niekomu nezahnem..
Ak nie si v terajsom vztahu stastna, a nemeni sa nic ani po rozhovoroch a snahe to riesit, tak si dajte radsej zbohom. Nebudes podvadzat a nebudes sa citit este horsie...
Ale vedz jednu vec, ze to iste sa ti moze stat pri ktorom kolvek inom chalanovi. Ze na zaciatku to bude strasne SUPER a divoke, vasnive a casom to zovsednie. A vtedy hladaj chybu hlavne v sebe :) Donekonecna predsa nebudes podvadzat len kvoli malo vasnivemu sexu. Ak sa ti cosi este take stane, okamzite to ries a hladaj pricinu
viete ludia, ona sa nepísala preto, aby ste ju urážali a nadávali jej. Predpokladám, že si svoju chybu uvedomuje. Ludia porobia v živote kadejaké sprostosti, potom to aj lutujú. Ja ťa na jednej strane chápem, sama nenávidím stereotyp. Priateľa som však nikdy nepodviedla a ani to nemám v pláne, aj keď už to tiež nie je, čo to bývalo a obaja to dobre vieme (sme spolu 4 roky). Len čo ti poradiť? Ak s ním chceš byť, nehovor mu to a celkovo to nehovor radšej nikomu, lebo potom dennodenne môžeš tŕpnuť, či sa to nedozvie. Vieš však žiť s tým pocitom? Normálne sa mu pozrieť do očí aj všetko? Fungujete teraz v pohode?
Myslíš, že ako by zareagoval, keby sa to dozvedel? Teraz nechcem v tebe vzbudzovať zbytočné výčitky, ale podla toho by si sa mala zariadiť dalej. Chceš s ním nadalej byť. Lebo ak je to stereotypné po 2 rokoch, aké to bude po 20 rokoch? Potom budeš podla mna veľmi nešťastná. Sama riešim túto dilemu, či zostať alebo ísť do niečoho nového. Len neriešila som to zahýbaním.
neverníčka, partnera neskutočne miluješ, ale podviedla si ho? Prepáč, ale nemyslím si to. Ak by si ho neskutočne milovala, tak ako píšeš, nepodvedieš ho, ale budeš sa snažiť s ním komunikovať o probléme. Nechceš nikomu ublížiť, ale zároveň si predstavuješ, ako sa s dotyčným stretneš? Podľa mňa si svojho partnera nezaslúžiš. Nevera je podľa mňa prejavom neúcty voči partnerovi a myslím si, že láska - to je úcta, rešpekt, vernosť a komunikácia...
Casa noha
To čo má akože spoločné s Danielle Steelovou? Tým som chcela iba povedať, že tak isto podvázdajú aj muži ako aj ženy. A to je realita ak si myslíš niečo iné, tak to asi ty čítaš DS.
ninaba opusti ten femiklub a prestan s Danielle Steelovou, to je moja rada dobre myslena
.....
a tie ženy na tých akciách podvádzajú so ženami? Alebo iba s mužmi, ktorí sú nezadaní? Pochybujem! Takých mužov nazývaš ako?
ono to aj byva casto tak ze ticha voda brehy myje, mala som spoluziacku co bola tichucka myska cele 4 roky na strednej a nikam moc nechodila, na dozvukoch sa opila predviedla lesbicku sou a nakoniec skoncila s dvoma chalanmi, darmo bolo potom lutovat
No hlavná vec, že všetci chlapi sú iba verní! A iba ženy podvádzajú.
zenske netreba same pustat na akcie lebo nikdy neviete s kym skoncia v posteli flandry