Pekný deň prajem.
Rada by som tu na fóre našla nejakú osôbku, ktorá podviedla partnera vo vzťahu s iným. Celkovo, čo si myslíte o nevere? Mám priateľa dva roky, neskutočne ho milujem, no posledné mesiace nám to akosi začalo škrípať po sexuálnej stránke. Už sme o tom aj diskutovali a snažili sa to nejak vyriešiť. No stále to nie je to, čo to bývalo na začiatku. Náš sex bol divoký, vášnivý, skvelý.
Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom. Samozrejme bol v tom aj nejaký ten pohárik vínka. Teraz neviem, čo robiť. Cítim sa zle, môj priateľ si to nezaslúži, on je pre mňa dokonalý, začali sme si už aj budúcnosť plánovať. No najhoršie je to, že i keď svoj čin ľutujem, predstavujem si, ako sa s dotyčným opäť stretnem a aké to bude SUPER! Som ako rozdvojená osoba! Nikomu nechcem ublížiť!!!!!!!
Podviedla som ho....
otvara hviezdnu branu :DDDDDDDDDDD
co ti jebe :D hlaska dna roka :D:D:D
myslim ze nie dovod slecnu urazat, ja osobne som rad ze taketo baby su, co im staci aby im zavonal iny chlap, trochu čuča k tomu a uz otvaraju hviezdnu branu, keby taketo baby nie su, nechodim ani na akcie, akurat tych chalanov je mi luto, ked sa to dozvedia ze ich cica mica bojuje na viacerych frontoch
Teda myslel som tie 2 roky tak, že keď ste toľko vydržali, prečo sa to pokazilo práve teraz.
Neviem si osobne predstaviť, keď niekoho milujem, že by som s druhou išiel len tak do postele, ako nič. Nejdem kritizovať, nemám žiaden vzťah za sebou, ale možno ho naozaj nemáš tak rada, ako si myslíš, a asi je dnes chyba, že všetko sa zakladá len čisto na erotike a iné veci idú do úzadia, potom môžeme vidieť, ako dneska dlho trvajú vzťahy, 3-4 mesiace a koniec, česť tým, čo vydržia vo vzťahu roky. Ale 2 roky je už celkom dosť dlhá doba, nezažil som to, tak sú to len také moje úsudky, čo som odpozoroval za nejaký ten čas.
Ty budes asi jedna z tych ktorym vela netreba aby urobili rozhodnozku ze? Hanbi sa!
Sejla keď má človek v tele niekoľko promile alkoholu tak pudy idú na povrch a zdravý úsudok je v ri*i
Lenze na to nie ani nepomyslela...
Čo si myslím o nevere? Ešte som nikoho nepodviedla a ani si neviem predstaviť, že by som také svinstvo mohla spraviť. Sex je pre mňa niečo viac, než len príjemná chvílka. Ale zase sú ľudia, ktorí to tak nemajú, nijak si ho nespájajú s citmi. Je to pre nich niečo ako ísť sa s niekým najesť do reštiky. Alebo proste majú fakt v hlave nasraté a ovládajú ich pudy.