Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedla som ho....

Príspevok v téme: Podviedla som ho....
neverníčka

Pekný deň prajem.
Rada by som tu na fóre našla nejakú osôbku, ktorá podviedla partnera vo vzťahu s iným. Celkovo, čo si myslíte o nevere? Mám priateľa dva roky, neskutočne ho milujem, no posledné mesiace nám to akosi začalo škrípať po sexuálnej stránke. Už sme o tom aj diskutovali a snažili sa to nejak vyriešiť. No stále to nie je to, čo to bývalo na začiatku. Náš sex bol divoký, vášnivý, skvelý.
Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom. Samozrejme bol v tom aj nejaký ten pohárik vínka. Teraz neviem, čo robiť. Cítim sa zle, môj priateľ si to nezaslúži, on je pre mňa dokonalý, začali sme si už aj budúcnosť plánovať. No najhoršie je to, že i keď svoj čin ľutujem, predstavujem si, ako sa s dotyčným opäť stretnem a aké to bude SUPER! Som ako rozdvojená osoba! Nikomu nechcem ublížiť!!!!!!!

casanoha

myslim ze nie dovod slecnu urazat, ja osobne som rad ze taketo baby su, co im staci aby im zavonal iny chlap, trochu čuča k tomu a uz otvaraju hviezdnu branu, keby taketo baby nie su, nechodim ani na akcie, akurat tych chalanov je mi luto, ked sa to dozvedia ze ich cica mica bojuje na viacerych frontoch

Sejla

PavolX o tom, aké je to mať nejaké promile v krvi, mi hovoriť nemusíš, s alkoholom mám svoje skúsenosti a nikdy sa mi nestalo, že by som nevedela, čo robím. Podľa mňa alkohol ľudia používajú len ako výhovorku.. Alebo skor alkohol len umocní to, čo dotyčný skutočne chce spraviť.

stimulant

Neviem si osobne predstaviť, keď niekoho milujem, že by som s druhou išiel len tak do postele, ako nič. Nejdem kritizovať, nemám žiaden vzťah za sebou, ale možno ho naozaj nemáš tak rada, ako si myslíš, a asi je dnes chyba, že všetko sa zakladá len čisto na erotike a iné veci idú do úzadia, potom môžeme vidieť, ako dneska dlho trvajú vzťahy, 3-4 mesiace a koniec, česť tým, čo vydržia vo vzťahu roky. Ale 2 roky je už celkom dosť dlhá doba, nezažil som to, tak sú to len také moje úsudky, čo som odpozoroval za nejaký ten čas.

Sejla

Omg ja teda neviem, ako sa môže niekto takto nevedieť ovládať. Však tomu sexu muselo predchádzať zoznámenie, aspoň diskusia, cesta do bytu, potom cesta do postele, vyzliekanie, nech mi nikto nehovorí, že počas toho, kým k tomu dôjde, si jedna žena nevie povedať NIE!

Sejla

Čo si myslím o nevere? Ešte som nikoho nepodviedla a ani si neviem predstaviť, že by som také svinstvo mohla spraviť. Sex je pre mňa niečo viac, než len príjemná chvílka. Ale zase sú ľudia, ktorí to tak nemajú, nijak si ho nespájajú s citmi. Je to pre nich niečo ako ísť sa s niekým najesť do reštiky. Alebo proste majú fakt v hlave nasraté a ovládajú ich pudy.