Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedla som ho....

Príspevok v téme: Podviedla som ho....
neverníčka

Pekný deň prajem.
Rada by som tu na fóre našla nejakú osôbku, ktorá podviedla partnera vo vzťahu s iným. Celkovo, čo si myslíte o nevere? Mám priateľa dva roky, neskutočne ho milujem, no posledné mesiace nám to akosi začalo škrípať po sexuálnej stránke. Už sme o tom aj diskutovali a snažili sa to nejak vyriešiť. No stále to nie je to, čo to bývalo na začiatku. Náš sex bol divoký, vášnivý, skvelý.
Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom. Samozrejme bol v tom aj nejaký ten pohárik vínka. Teraz neviem, čo robiť. Cítim sa zle, môj priateľ si to nezaslúži, on je pre mňa dokonalý, začali sme si už aj budúcnosť plánovať. No najhoršie je to, že i keď svoj čin ľutujem, predstavujem si, ako sa s dotyčným opäť stretnem a aké to bude SUPER! Som ako rozdvojená osoba! Nikomu nechcem ublížiť!!!!!!!

neverníčka

Fero M.
"Mam napr. o zopar rokov viac ako nevernicka a doteraz ma take vec v zivote nenapadla. To nie je o veku ale o niecom inom."

Chcem reagovať. Ani mňa nevera nenapadla pred tým v hlave. Ono to proste prišlo. Nerozmýšľala som a ani si to nijak neplánovala. Dostala som sa do situácie, kedy som si žiaľ nevedela povedať nie. Bola to akási skúška a ja som nou neprešla. Viem. Sú takí, čo sa im naskytne príležitosť nevery, ale zostávajú verní, sú takí, ktorí jej podľahnú (ja), sú takí ktorí sa do podobnej situácie nikdy nedostali, no neveru i tak vyhľadávajú, sú takí, ktorí sa do danej situácie nedostali no neveru ani sami nevyhľadávajú. Ľudia sú rôzni, inak zmýšliaci, každý máme iný partnerský vzťah!

Nechcela som svojím príspevkom vyvolať akési diskusné hádky či útoky medzi užívateľmi! To určite nie. Ako tu povedali mnohí, je to môj život a ja musím čeliť svojim problémom, činom, chybám.

doubledog

vzdy sa treba na to pozriet z druhej strany.
treba si klast otazky:
ak nieco urobi ten druhy, pouzijem nanho rovnake kriteria, ake by som pozil na seba?
budem ho obhajovat, tak ako obhajujem seba?
a naopak, ak nieco urobim ja, budem na seba rovnako tvrdy ako som na toho druheho?
samozrejme, stale je tu moznost zostat v tej naivnej viere v to, ze ja som ten nevinny, ktory je v prave
ako to vacsinou vsetci robime :)

Fero M.

Mojpohkad neviem kde si vycital ze ma podviedla jedine ze ny si s nou spal ty.

Nikde zaruky nie su to je pravda ale ani vyrovnat sa so vsetkym neda a nevernicka je toho prikladom.
Pises o analyze tak neviem co treba analyzovat?! Jedine tak samu seba moze. Zlahcovat teda vies... Ruku by som za teba do ohna nedal ze si nesprabil to iste...

Doubledog no ved prave. Kazfy je zrazu tokerantny len vtwdy ked to odzrkadluje jeho vlastne spravanie resp. naklonnost k nemu.

10 krat som tu pisak co ma robit tak neviem ake analyzy. Ten chlapec nema pravo byt v obraze?

doubledog

cim to bude, ze taka tolerancia k nevere, aku zeny ukazuju v temach o zenskej nevere, sa nikdy nevyskytuje v temach, ktore sa tykaju nevery muzov?
tam sa nevyskytne poziadavka, aby sa dotycny muz nesudil, lebo ved urcite ma svoje pohnutky a dovody.

mojpohlad

" Vsetkym ostatnym zlahcovatelom a ludom s vyoperovanym svefomim len "prajem" aby milovali z celeho srdca a potom im raz prisiel domov partner ze si vrzol inde "

No, ak skutocne milujes, tak sa budes snazit zistit preco k tomu doslo, vyrovnas sa s tym a budes to akceptovat. To, ze si tvoja frajerka vrzla inde, asi nieco znamena.

Ak sa s tym vyrovnat nedokazes a si z toho zfrustrovany a citis k nej len zlost, tak to svedci o tom ze v skutocnosti nikoho nemilujes a si iba sebec ktory mysli len na svoje zranene ego. A skodis tym len sebe, lebo sa v tebe hromadi zlost, zatrpknutost a tym blokujes sam seba aby si uspesne nadviazal nove vztahy.

Cim viac si uvedomis ze v laske a v partnerstve neexistuju ziadne citove zaruky, tym rychlejsie sa budes s takymi vecami vediet vyrovnat a budes to brat vlastne tak, ze ta to posunulo niekam inam.

Fero M.

hanka cize kym nefas podpis tak mozes robit co chces ? Z:-D:-D
Uvaha: zime v spokojnosti s netrapme sa nsd nicim

Ja len na okraj napisem ze som jej uz radil co ma spravit aby ste to.nebrali ze ju len negujem.

Vsetkym ostatnym zlahcovatelom a ludom s vyoperovanym svefomim len "prajem" aby milovali z celeho srdca a potom im raz prisiel domov partner ze si vrzol inde. Chcel by som v tom momente vidiet case xsichty a ci by ste mali reci o tom ze sa nic nestalo a ze bls bla... to by som videl vy pokrytci

Nevernicka pouc sa z toho a prehodnot svoju osobnost a hlavne neklam partnera. V prvom rade si zlyhala ty tak zsma to musis niest nasledky nakolko si to vtedy nechala zakst az do tvojich nohaviciek. Existuje len jeden sposob a to uz nechajme na teba. Vo vztahu niesi spokojna tak naco sa mas trapit a robit z partnera parohaca. Len to budes natahovat nic viac.

hanka9

Co podpisovali pred oltarom a svedkami slub vernosti, ked sa tu stale toci o podvadzani?
Vsak nie su manzelia, su len kamarati a to podla prava nezaväzuje. A sluby? Ten je povedany len ustami, nie srdcom a srdcu sa neda rozkazat, vsak (u muzov prilezitosti).

uvaha

Je to veľmi aktuálna téma a preto o nej veľa premýšľam. Dovoľ mi ešte jeden príspevok.
To, že si svojho priateľa podviedla, ťa určita malo niečomu naučiť. A som si istá, že ťa to v tvojom živote posunie ďalej. Je totálne zbytočné rozoberať teraz dôvody, ktoré ťa k tomu dohnali. Stalo sa. A život ide ďalej. Netráp sa už kvôli tomu, tobôž nie kvôli ľuďom na tomto fóre. Skús nájsť aj v tejo situácii niečo dobré. Čo si sa vďaka tomu naučila? Čo si zistila? Hlavne sa neobviňuj!
Prajem ti, aby si v živote našla pravé šťastie, aby si si svoj život vychutnávala a aby si nikdy nemala žiadne výčitky. Nepýtaj sa druhých, čo si o tvojich skutkoch myslia. Ži tak, aby si bola spokojná a šťastná. Nič viac nie je podstatné.

mojpohlad

Inac skutocne zlyhanie je to, ak sa niekto nechova zodpovedne co sa tyka zdravia. Ak mas rizikovy sex mimo vztahu a potom praktikujes sex aj so svojim stalym partnerom bez toho aby si vedela ze si na 100% zdrava a on o riziku nic netusi, tak toto je naozajstne zlyhanie. Tymto ohrozujes na zdravi niekoho, kto s tym nema nic spolocne a je uplne bezbranny, pretoze o nicom nevie.

Fero M.

naniba a mojpohlab neviem co tu trepete o zarukach dokonca zivota a paleni ruk.
Mam napr. o zopar rokov viac ako nevernicka a doteraz ma take vec v zivote nenapadla. To nie je o veku ale o niecom inom.
Na jedinom co sa zhodneme ze si poriadok v tom spravi jedine sama.

Ja osobne ju nehadzem do oekla ale nebudem sa tvarit ze taka vec je akoze nic...
Pisete o tom ze to odsudzuju len ludia ck stym maju skusenost a ja zas mozem napisat ze nakolko vy ste benevolentnejsi tak ste tiez nakloneni k takym sklonim ako nevernicka.

Najlepsie by bolo aby kazdy vseyko akceptoval a chapal a nikto sa donicoho nestaral a nic neriesil a zil blazene bez vycitiek a veskerej zodpovednosti k vsetkemu.
Cela republika tak vyzera potom a aj ludia sa tak skcelo maju. Sama nevera rozvody slobodne matky a plne decaky a to prave preto lebo ludia sa prestali snazit a prisposobovat sa hodnotam rodiby a moralnosti, ktora sice bola obcas prehnana ale v konecnom dosledku nebola na skodu...

Je to tvoja vec, to je moj nazor, mna ini nezaujimaju, nech sa kazdy stara o seba, to je moj zivot atd... Zabudol som na nieco?

Niekedy mam pocit ze ma rodicia vychovali v inej galaxii...

Nebavime sa tu o pkdvadzani ked muz mlati zenu a ta si vrzne inde ale o niecom inom a to plati pre obe pohlavia. Mam kolegov kamaratov a ti tiez problem nemaju pidvadzat zeny s malymi detmi ale aj na to by ste napisali ze ruky do ihna a ty nikdy nevies a hocadiny...