Pekný deň prajem.
Rada by som tu na fóre našla nejakú osôbku, ktorá podviedla partnera vo vzťahu s iným. Celkovo, čo si myslíte o nevere? Mám priateľa dva roky, neskutočne ho milujem, no posledné mesiace nám to akosi začalo škrípať po sexuálnej stránke. Už sme o tom aj diskutovali a snažili sa to nejak vyriešiť. No stále to nie je to, čo to bývalo na začiatku. Náš sex bol divoký, vášnivý, skvelý.
Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom. Samozrejme bol v tom aj nejaký ten pohárik vínka. Teraz neviem, čo robiť. Cítim sa zle, môj priateľ si to nezaslúži, on je pre mňa dokonalý, začali sme si už aj budúcnosť plánovať. No najhoršie je to, že i keď svoj čin ľutujem, predstavujem si, ako sa s dotyčným opäť stretnem a aké to bude SUPER! Som ako rozdvojená osoba! Nikomu nechcem ublížiť!!!!!!!
Podviedla som ho....
ninaba jedina vec, o ktorej môzes byt uz teraz presvedcena na 100 % ze sa stane je to, ze raz zomries. Cize ano, neda sa tvrdit, ze nikdy by sme to neurobili alebo urobili. Zivot je nevyspytatelny, nikto nikdy nevie do akych situacii sa raz môzes dostat...môze sa stat..
Ja len nemam rada u ludi, ktori podviedli ten taky alibizmus, za ktorym skryvaju to, ze vlastne oni nic zle neurobili a stale hladaju ospravedlnenie pre svoj cin. Nepostrehla som ani ja ani nikto iny, ze by ju to nejak extra mrzelo...preto tie reakcie, komentare. Keby preukazala dotycna trosku lutosti nad cinom, ktory spachala tak povedzme, ze dobre, ze pokaslala si to..je to blbe tak odcin svoj skutok najlepsie ako môzes. Lenze ona sa tu postazuje a na koniec prispevku aj tak doda, ze stale si predstavuje ako sa s nim stretne a ake to bude super...to je to cele smutne, takze tu sa neda ocakavat od ludi nic pozitivne, ani pochopenie ani rada..nic
To pisem len pre tych, co vehementne tvrdia ako sa diskutujuci do nej obuvame
Nevera vobec nemusi byt zla, toboz to nemusi byt ziadne zlyhanie. Zalezi to na konkretnej situacii preco to ten clovek urobil. A prave naopak - nevera moze byt niecim co zivotne okolnosti moze vyrazne posunut vpred (aj ked sa to na prvy pohlad nemusi takto javit)
Vsetko zalezi na konkretnej situacii, na konkretnych ludoch. Dany clovek sam musi vediet preco to urobil a aky to malo vyznam.
Takze vseobecne tvrdenia ze nevera je zla, ze je to zlyhanie, ze sa mas smazit v pekle, tak to su iba hlupe a zaslepene reci ludi, ktori pravdepodobne boli prave tymto v zivote nejak poznamenani a nedokazu sa s tym vyrovnat.
Tu ziadnu radu nenajdes, iba vagne tvrdenia a klise.
Odpovede hladaj jedine sama v sebe. Ty jedina vies aky zivot zijes, co je pre teba spravne, co ma pre teba vyznam a co nie.
DontWorry
Nahnevaná? Urazená? Som nevedela...
Pravdu máš jedine v tom, že občas sa naozaj nechovám podľa noriem života 25-ročnej ženy...I keď diskutabilné, ako by taký život mal vyzerať..môžme len polemizovať....
ninaba
"Ľudia sa tu tvária, ako keby už mali 100 rokov a 5 minút pred smrťou a tým pádom mali 100 % istotu, že nikomu z nich sa to nestane. Mne sa páči, ako ľudia dávajú za seba ruku do ohňa, ale pozor vážení, aby vám jedného dňa nezhorela"
Pekne a tak pravdivo napísané!
Neverníčka, sledujem túto debatu od začiatku. Opakujem, nie je to správne, ale pravdu povediac, mne je viac smutno z tých komentov a slov, ktoré ti tu mnohí adresovali. Ľudia sa tu tvária, ako keby už mali 100 rokov a 5 minút pred smrťou a tým pádom mali 100 % istotu, že nikomu z nich sa to nestane. Mne sa páči, ako ľudia dávajú za seba ruku do ohňa, ale pozor vážení, aby vám jedného dňa nezhorela. Pýtali sa ťa tu na vek. Nevera nie je o veku, je to obyčajné ľudské zlyhanie. Mňa by tiež zaujímal vek u niektorých diskutujúcich.
V každom páde je to tvoj život a ako si to ty zariadiš, tak to budeš mať. Nikto z týchto ľudí ťa nemá právo súdiť!
ja, ked som mala menej rokov, sice ani teraz nie som stara, som porobila vela takychto veci, podvadyala som a vselico...teraz mam 31 a uz 2 a pol roka mam len jedneho a uvedomila som si, ze by som ho v zivote nepodviedla....totiz, mne uz stacilo, ja som toho tolko porobila za mladsieho veku.....kolko mas rokov??a stalo sa ti to prvy krat??
si alibistka hryzie ta svedomie a tak hladas spriaznenu osobu s podobnym zazitkom len aby ta presvedcila ze tvoje konanie bolo normalne v danej situacii a vlastne nic zle si nevykonala. Hladas ospravedlnenie zato co si urobila lebo tvoje vnutro ta hryzie a zoziera a chces samu seba presvedcit ze to tak nieje. Alibistka
Teraz sa treba vyblaznit, kym je cas
a nabrat skusenosti
v manzelstve uz treba byt verná, verny =homogenny.
fuj hanba ti!
Nikto by ju tu neukamenoval kebyze v kazdom jednom prispevku a este aj tom uvodnom nemala obhajovaciu rec. Hlada niekoho, kto spachal nieco podobne..ach kolka naivita. Pride na forum a naozaj caka viac pochopenia ako kritiky? Kebyze prisla s tym, ze ju hryzie hrozne svedomie a ponadavala na seba...a sa len vyrozpravat cudzim ludom. Samozrejme aj tak by sa nasli ti, co by ju sprdli, ale nevyznela by aspon tak sebecky. A aj tak nevieme co poradit, ze preco to tak je. Ty musis vediet preco si ochladla a co za tym je. V niektorych pripadoch sa to stava...a potom sa este urazi a je nahnevana na nas
To nie je spravanie hodne 25 rocnej zeny, nehnevaj sa.