Panic - depresia, beznaladovost

Príspevok v téme: Panic - depresia, beznaladovost
Flaarik

Ahoj mam 21 rokov hnusny vek, byt panic mal som o to prist na strednej skole, neni to nic o co by som mal stat. Problem je ze ked som na strednej pocuval tie temy ako mal kdo sex, len to vo mne prehlbovalo totalnu zlobu, k tomu ze ja nemozem mat to co ostatni a to pravidelny sex. Samozrejme cele 4 roky ma len v triede ignorovali nic nove. Vidim to tak ze zomrem ako panic, bezdetny nikdy nezadany, chyba mi v zivote nejake vzrusenie.

Kazdy je zadany len ja nie ako vidim, a to vypadam celkom dobre, vypadam na 15 rokov a mlado dbam o seba. Nechodim na ziadne ozran festivaly, diskoteky ani nic podobne. Chodim do kaviarne restauracie, kde sedim sam ako dement. Ak sa niekdo chce pytat ci mam kamaratov mam ich 0. Mam absolutnu depresiu s toho ze som panic, nemam naladu hladat pracu, co tam najdem nic sproste peniaze ma stastnym neurobia. Chcem mat sex ale zo stetkou spat nebudem mam svoju uroven. Neviem preco by som mal za to platit, verim ze som v tom dobry ale dievcata ma skusit nechcu ich problem maju skodu.

Tuto v TN a okoli alebo v BN asi neni normalneho dievcata vygebrene a diskotekove ja nepotrebujem co my daju na hajzloch v pajzli na take ja nie som. Nepijem a nefajcim neznasam to.

Flaarik

Rok 2019, aj tak sa nič nezmenilo, práca k ničomu, prestarnutý kolektív tam aj tak nič s toho neni len prachy. Vobec ma ta praca nebavi dievča sa tam aj absolutne nedá. Takže ešte skúsim vyskúšat klub spoločenskych hier spoznať lepších ľudi ako v praci. Ma to pomaly zožiera

Flaarik

V tomto sa stale nic nezmenilo, je to horsie a horsie, uz chcem aj kvoli tomu s prace odist, a najst si pracu kde mam sancu najst dievca. Zabija ma stav panic

Buxanto

Tak fleshlight ti pomôže podľa toho čo od toho očakávaš. Frajerku ti to nenahradí v zmysle spriaznenej duše :D Ale na masturbáciu je to super, lepšie ako ruka... ale nie je to ani úplne ako skutočný sex... ak ti ide len o to sa odpaniť, tak fakt choď za slečnou na to určenou... nemyslím tým prostitútky z rohu ulice, ale za nejakou čo ponúka na priváte. Väčšinou sú to slečny pomerne na úrovni, žiadne stroskotané fetky a za hodku s ňou zaplatíš toľko ako za ten fleshlight ale hlavne budeš mať skúsenosť a pokoj v duši...

Flaarik

Už rozmýšlam aj nad kupou Fleshlight zo sameho zufalstva, ak mi to dusevne pomoze, tak budem spokojny, len sa neviem rozhodnut ci ist do toho

Flaarik

depresia sa stale prehlbuje s toho ako vzdy, pridem s roboty a co dalej ako, kamarati moc velky luxus ktory nemam. Dievca najst v praci tazko, skusam vsetko len zadane to neznasam. Neznasam chodit cez mesto vsade zadany, neznasam chodit s prace v patek domov, kvoli tym zadanym hnusnym parom vsetko len vytaca a rozculuje

Flaarik

Rady od človeka čo nič nezažil a je zadaný sú tu maximálne zbytočné, beztak to nevedia tu ani podať len urážať a posmievať sa, úroveň tu nemajú ti diskutujúci ani základne pravidla slušnosti. Rady sa majú podávať slušne.

panicjenanic

Flaarik, vidím, že ty si majster samoľútosti... na čo sa tu ľutuješ a nariekaš? Aby sa ti všetci smiali? Ano si lúzer, ale len preto lebo ty lúzrom chceš byť, nerobíš nič preto aby si to zmenil, len nariekaš. A vieš na čo ti je tá práca? Tebe síce peniaze radosť nerobia, ale žiadna ženská s tebou nebude chcieť byť ak tie peniaze nebudeš mať, nie preto, že by bola zlatokopka, ale rodina proste z niečoho žiť musí. Máš úplne pomýlený pohľad na svet. Píšeš, že chodíš do kaviarní a reštaurácií a sedíš tam sám, tak prečo si niekedy len tak neprisadneš k nejakej osamelej kočke a nezačneš konverzáciu? Chceš sex ale so štetkou spať nebudeš... nechápem prečo, veď na to sú tie ženy, ano údajne máš svoju úroveň, len tá tvoja úroveň ti bude na dve veci keď budeš na smrtelnej posteli nariekať, že si panic... sex za prachy nemá nič spoločné s úrovňou, aspoň by si si mohol vyskúšať, či si v tom ozaj taký dobrý ako to o sebe tvrdíš :D

Flaarik

Leto to je pre mna nudné obdobie, dovolenka s prace to je ako len pre zadaných, len ty s toho ťažia, ja moc nie. Práca oničem holku som tam nenašiel, peniaze s toho mam ale spokojný nie som ani nebudem. Takže panic v 25tke fakt úžasne.Odrobím a idem doryti s tade a domov. Piatky to je len pre zadaných.