Panic - depresia, beznaladovost

Príspevok v téme: Panic - depresia, beznaladovost
Flaarik

Ahoj mam 21 rokov hnusny vek, byt panic mal som o to prist na strednej skole, neni to nic o co by som mal stat. Problem je ze ked som na strednej pocuval tie temy ako mal kdo sex, len to vo mne prehlbovalo totalnu zlobu, k tomu ze ja nemozem mat to co ostatni a to pravidelny sex. Samozrejme cele 4 roky ma len v triede ignorovali nic nove. Vidim to tak ze zomrem ako panic, bezdetny nikdy nezadany, chyba mi v zivote nejake vzrusenie.

Kazdy je zadany len ja nie ako vidim, a to vypadam celkom dobre, vypadam na 15 rokov a mlado dbam o seba. Nechodim na ziadne ozran festivaly, diskoteky ani nic podobne. Chodim do kaviarne restauracie, kde sedim sam ako dement. Ak sa niekdo chce pytat ci mam kamaratov mam ich 0. Mam absolutnu depresiu s toho ze som panic, nemam naladu hladat pracu, co tam najdem nic sproste peniaze ma stastnym neurobia. Chcem mat sex ale zo stetkou spat nebudem mam svoju uroven. Neviem preco by som mal za to platit, verim ze som v tom dobry ale dievcata ma skusit nechcu ich problem maju skodu.

Tuto v TN a okoli alebo v BN asi neni normalneho dievcata vygebrene a diskotekove ja nepotrebujem co my daju na hajzloch v pajzli na take ja nie som. Nepijem a nefajcim neznasam to.

Flaarik

Naco my to vypravas ked si zadany dobre vies ze to neznasam, neznasam zadanych a to predvadzanie sa a zalubene pary.

ich bin ja

Ale samozrejme že aj v okolí TN su normálne dievčatá. Minimálne jedna super baba tam je. A tá je moja :-) Spoznal som ju ked som mal o rok viac ako ty a predtým som nemal nikoho. Sme spolu skoro dva roky a klape nám to. Nikdy nič nedosiahneš ked sa budeš lutovat. Ako môžeš chciet aby si ta niekto vážil a mal ta rad ked to nedokážeš ani sám.

Flaarik

Kazdy kuka na panicov ako na odpad, ze som v posteli nahovno, a nanic tak jak sa mam asi citit ako na strednej jedna my vynadala, ze som panic a suchar. dalej 5x rande s tymy s pogrcu.sk ja to tak volam. len zaplatit a vykaslat sa na mna a nekomunikovat dalej.

kazdy ma chce len ochamtat o eura, zaplatit veceru a vysrat sa na neho logika dievcat, zlatokopecka.

Panoramatix

Tvoj základný problém je ten, že na jednej strane odmietaš "diskotékové" typy žien, ale na druhej strane podľa toho čo si napísal hľadáš predovšetkým sexuálne potešenie. Snáď si nemyslíš, že normálne slušné dievča sa len tak s tebou pre nič za nič vyspí. Máš veľmi nedospelú predstavu. Keby ťa trápilo, že si osamelý a potrebuješ lásku tak je to iné. Daj si dohromady hlavne svoje priority. Ženy vedia vycítiť, že ti ide len o jedno a to ich odpudzuje. Zamysli sa, prečo nemáš žiadnych kamarátov. Nemôžeš chcieť normálne dievča s tým, že ju pretiahneš a potom uvidíš. To je proste arogantný prístup. To ti zostávajú už fakt iba tie profesionálky lebo ako vravíš, ženy podobného zmýšľania ako ty ťa nezaujímajú.

Flaarik

Este dodam skusal som hladať na vsetkych asocialno -socialnych sietach ako pod urovnovni azet.sk, trapne badoo.com a blby Facebook.com kde si komentujem a likujem sam statusy a komenty. 4 roky a nic s toho