Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.
Mám syfilis - ako s tým žiť?
No ahoj INFORMACIESVK bola som u toho gynekologa a robil mi ten test na syfilis vysiel mi negativny moj manzel bol tiez u obvodnej a robila mu tiez test a vysiel negativny este do tretice sme si kupili test z internetu a ten tiez vysiel negativny tak potom to nemame alebo mozu testy klamat ked sme mali obaja tvrde vredy na genitaliach no hadam to teda nemame...
Majka1503... ak to mas, tak ti to zistia tak, ze na koznom ti odoberu krv. Z krvy ti to zistia na 100%. Never kazdej somarine co najdes na nete. Mne to zistili nahodou. Nemal som ziadne priznaky. Automaticky ma poslali na ocne, neurologiu, rongen pluc, kardio a psychiatricke vysetrenie. Vsetko som mal ok, tak som rad. Akurat mam za sebou liecbu 3 tyzdne 2x denne penicilin zo zadku a nabehujem na druhu liecbu(krystalicka). Daj vediet ako si dopadla ty... drzim palce a neobavaj sa... vsetko bude ok..
ahoj informaciesvk - ja som to mal v primarnom stadiu....cca 1-2 mesiace.
uz som doma z nemocnice a lekarka povedala ze by to malo byt uplne OK kedze som inak zdravy...a bolo to rychlo liecene.
tak snad uz nic viac nebude z toho :)
ahoj informaciesvk chcem sa ta opytat ked si to mal tri roky ako ti teda nato prisli ked si to mal tak dlho?lebo ja mam podozrenie ze to mam tak rok a pol ze ako mi nato mozu prist dnes som bola na krv u gynekologa a teraz cakam na vysledok ale mala som priznaky tak to asi mam a mam strach ze mi to nenajdu v krvi lebo niekde sa pise ked to dlhsie mas nemusi ti test ukazat pravdu ako ti to teda zistili?daj mi vediet dakujem
Ahojte chcem sa spýtat som po po 4 preliečeniach z toho posledne dve som mala teraz v tehotenstve v prvom a tretom trismestri. Je možne že by sa mohlo narodiť dietako z vrodeným syfilisom aj ked som preliečena ?
Dobrý večer,
v internetovom obchode som našla Syfilis Test a chcela by som sa opýtať či s ním náhodou nemáte skúsenosti a je naozaj spoľahlivý.
Ďakujem za odpoveď
Dobry vecer prajem vsetkym.......prave sa liecim na tutu "uzasnu" chorobu.
chcel by som sa spytat ake mate skusenosti po vylieceni? nejake obmedzenia?
samozrejme ze teraz nemyslim na sex...ale ako dlho po dolieceni je možne mat bezpečny sex?
dakujem za odpoved
toby123