Susedia, vzdy sa najdu nejaky, čo vas nahnevajú

Príspevok v téme: Susedia, vzdy sa najdu nejaky, čo vas nahnevajú
Fero M.

POvedzte mi.ci je toto normalne..

Pred pol rokom susedia podnami oslavovali do 00:30 v noci. Manzelka vstavala o 5tej do prace, tak ich isla upozornit aby boli tichsie a ze co to ma vlastne znamenat. Tak si to tam vykecali a stichli.
Dnes sme stretli manzelku muza ktory otvoril a zacala nam nakladat ze co sme si vtedy dovolili, ze oni su slusny susedia a stalo sa to raz a ze im zomrel syn 8 rocny na rakovinu a oni mali posedenie, a s placom nas zacalaa slovne napadat vo vytaahu a urazat. Dva mesiace pred tym som tam bol ja lebo jej manzel vratal s priklepovou vrtackou o 21:45 na co vsetci susedia triwskiali dookola a sused vedla prisiel k nam ze co vystrajame. Tak som mu to vysvetlil a isli sme ich spolocne upozornit.
Susede som vysveylil ze ma mrzi ze co sa im stalo ale nech to nevytahuje do podstaty veci.
Naco zacala ze keby sa to stalo nam a hluposti a tresla dverami na vytahu co takmer odleteli. Predtym mi vynadala ze sim hlupy atd, tak som otvoril a spytal sa jej ze ak som ja hlupy ci je toto inteligentne. A znova to iste dookola

kablica

podla mna, kedze to bola ojedinela situacia a viete, ze su inak normalni, stacilo ist slusne zaklopat, ci by bolo mozne sa stisit z dovodu skoreho vstavania, a nie nasrato zatrieskat na dvere...no a volat policiu, to je uz aka debilina, si predstav, ze pride mestska policia a vysvitne, ze "oslavuju" kar po smrti maleho dietata, na vsetkych stranach by to bolo trapne, okrem teba, fero, lebo ty zjavne tento pojem nepoznas...

Fero M.

Este raz opakujem! Panelak je velky a nepoznam ich. Abaolutne som nevedel ze maju kar! Najblizsie ked v zivote niekomu nieco vytknem tak sa ho najprv spytam vi mu niekto nezomrel....

A Ebi, dufam ze ti bude v strede tyzdna pod tvojim bytom niekto trieskat hulakat a behat do jednej rano a ty budes vstavat do prace o 5 rano a mat nastarosti zivoty ludi v praci tak ajo moja zena, ktorej chyba v pravi stoji ludsky zivot!
Stacilo ak by sa ospravedlbili ze su hlucny a to je vsetko.
Teraz po pol roku vytiahne taku vec.... A este ti take nievo popraje ako...

karolinka122

pardon, beriem spat moj prispevok..v ten den, ako si im klopal koli hlucnej navsteve mali kar? Tak to sa ozaj nehodilo, nech by robili akykolvek randal , bolo by mi ich velmi luto a nemyslela by som ani na to, ze sa nevyspim do prace, to bolo sebecke riadne...Ja som si to zle precitala akoze s odstupom casu od pohrebu sa to dialo..

Mkk

a načo to sem vlastne píšeš ?? zase si budeš stát len za svojima nebrat nazor druhých tak čo ..si sa sem prišiel vyzurit ? píš si denník

Prezyvka55

ebi77 a co by to mal on riesit, mali ist dakde do podniku ked chceli hulakat vtedy ked normalny clovek spi lebo ide do roboty. Jedine sa mu divim ze tam siel osobne mal zavolat policiu.

karolinka122

druhy krat sa s nimi vobec nebav, ked budu rusit, zavolaj vzdy mestsku policiu. Vytahovat, ze im zomrelo dieta je fakt trapne, to neznamena, ze mozu cely zivot koli tomu otravovat susedov..Ludia su ozaj bez chrbtovej kosti..

ebi77

jasne mali napísané na dverách, že oslavovali zosnulého syna

a jasne obehnú barák, počúvajte zomrel nám syn, budeme hlučný, Ďakujeme za pochopenie

fero ty sa počúvaš??? si mentálne ok? lebo ja si myslím, že nie

Fero M.

Preco? Myslis ze mali na dverach napisane mame rozlucku so zosbulym?
A clovek tam pridde aby boli tichsie koli tomu ze vatava o 5 rano? To je nenormalne? Ak pocujes vrieskat opitych ludi o pol jednej v noci? A deti behaju po celom byte?
Slusny clovek pred akciou obehne susedou a upozorni ich ze bude hlucnejsi lebo ma nejaku oslavu alebo hocico. A to ju teraz po pol roku napadla pomsta? Priat za zazvonenie to iste co sa stalo im?
Beriem o z twj strany ze s tym nie je vyspotiadana co sa ani neda a chapem to, ale ja za to nemozem a toto pocuvat tak to by ste nechapali....

Prezyvka55

Hmm takze, ak sused porusuje nocny klud netreba si to s nim ist vybavovat alebo sa s nim bavit na to je policia, staci aj mestska. udat anonymne. Musia preveret kazdy podnet. Ak niekto nieco preraba napriklad vrta po 18tej takisto mestska policia, a ak preraba bez povelenia napriklad jadro tak mestska a tiez staznost na stavebny urad.

Inak susedia su typicki slovaci :) s tymi emo scenkami = slovakialand.