POvedzte mi.ci je toto normalne..
Pred pol rokom susedia podnami oslavovali do 00:30 v noci. Manzelka vstavala o 5tej do prace, tak ich isla upozornit aby boli tichsie a ze co to ma vlastne znamenat. Tak si to tam vykecali a stichli.
Dnes sme stretli manzelku muza ktory otvoril a zacala nam nakladat ze co sme si vtedy dovolili, ze oni su slusny susedia a stalo sa to raz a ze im zomrel syn 8 rocny na rakovinu a oni mali posedenie, a s placom nas zacalaa slovne napadat vo vytaahu a urazat. Dva mesiace pred tym som tam bol ja lebo jej manzel vratal s priklepovou vrtackou o 21:45 na co vsetci susedia triwskiali dookola a sused vedla prisiel k nam ze co vystrajame. Tak som mu to vysvetlil a isli sme ich spolocne upozornit.
Susede som vysveylil ze ma mrzi ze co sa im stalo ale nech to nevytahuje do podstaty veci.
Naco zacala ze keby sa to stalo nam a hluposti a tresla dverami na vytahu co takmer odleteli. Predtym mi vynadala ze sim hlupy atd, tak som otvoril a spytal sa jej ze ak som ja hlupy ci je toto inteligentne. A znova to iste dookola