Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Susedia, vzdy sa najdu nejaky, čo vas nahnevajú

Príspevok v téme: Susedia, vzdy sa najdu nejaky, čo vas nahnevajú
Fero M.

POvedzte mi.ci je toto normalne..

Pred pol rokom susedia podnami oslavovali do 00:30 v noci. Manzelka vstavala o 5tej do prace, tak ich isla upozornit aby boli tichsie a ze co to ma vlastne znamenat. Tak si to tam vykecali a stichli.
Dnes sme stretli manzelku muza ktory otvoril a zacala nam nakladat ze co sme si vtedy dovolili, ze oni su slusny susedia a stalo sa to raz a ze im zomrel syn 8 rocny na rakovinu a oni mali posedenie, a s placom nas zacalaa slovne napadat vo vytaahu a urazat. Dva mesiace pred tym som tam bol ja lebo jej manzel vratal s priklepovou vrtackou o 21:45 na co vsetci susedia triwskiali dookola a sused vedla prisiel k nam ze co vystrajame. Tak som mu to vysvetlil a isli sme ich spolocne upozornit.
Susede som vysveylil ze ma mrzi ze co sa im stalo ale nech to nevytahuje do podstaty veci.
Naco zacala ze keby sa to stalo nam a hluposti a tresla dverami na vytahu co takmer odleteli. Predtym mi vynadala ze sim hlupy atd, tak som otvoril a spytal sa jej ze ak som ja hlupy ci je toto inteligentne. A znova to iste dookola

kabel

ja som uplne v poriadku, dakujem za zaujem.
zopakujem svoje odporucanie, zver sa dennicku a navar si medovkocy cajik

Lulu2011

myslim, ze ked sa to stalo raz, tak to urcite prezijete, aj manzelka snad nemala ujmu na zdravi, rano vstava viac ludi :) aj vrtat sa niekedy podari vecer, keby to robili kazdy den potom to ries

Fero M.

kablica si v poriadku?
Ved sa slusne zaklopalo a nevh budu tichsie a oni ze o oco ide tak sa vysvetlilo ze manzelka vstava rano a ze su nadmerne hlucny. Oni ani slovo nepovedali ze maju kar. To vytiahla teraz po pol roku. Stacilo aby to vtedy povedali na dverach.

Prezyvka55

kablica co by to bolo trapne, pride policia povedia ze mali podnet za rusenie nocneho kludu, oni povedia ze maju kar, policia povie ze dobre ale ze maju byt tichsie, susedia sa stisia.
Policia si spravi zapis pre pripad ze by sa to opakovalo aby mohli dat pripadne uz aj pokutu.

Problem vyrieseny. A sused ani nebude vediet kto ho udal :D lebo jednak policajti to nepovedia a za dalsie mozes nahlasit aj anonymne.

Fero M.

Vy sa tu pocuvate? To co som mal vestit z gule ze im zomrel syn? Ako je to fakt zvlastne od vas. Ja som jej poprial uprimnu sustrast dnes a stacilo vtedy na dverach povedat ze o co ide...
Neviem ako by ste reagovali vy o pol jednej v noci v stede tyzdna a neviete o co ide a kto robi taky krik a buchanie.

Clovek pride niekoho slusne upozornit na cas lebo nevie o co ide a vstava rano do prace a ona takto nalozi po pol roku..