Susedia, vzdy sa najdu nejaky, čo vas nahnevajú

Príspevok v téme: Susedia, vzdy sa najdu nejaky, čo vas nahnevajú
Fero M.

POvedzte mi.ci je toto normalne..

Pred pol rokom susedia podnami oslavovali do 00:30 v noci. Manzelka vstavala o 5tej do prace, tak ich isla upozornit aby boli tichsie a ze co to ma vlastne znamenat. Tak si to tam vykecali a stichli.
Dnes sme stretli manzelku muza ktory otvoril a zacala nam nakladat ze co sme si vtedy dovolili, ze oni su slusny susedia a stalo sa to raz a ze im zomrel syn 8 rocny na rakovinu a oni mali posedenie, a s placom nas zacalaa slovne napadat vo vytaahu a urazat. Dva mesiace pred tym som tam bol ja lebo jej manzel vratal s priklepovou vrtackou o 21:45 na co vsetci susedia triwskiali dookola a sused vedla prisiel k nam ze co vystrajame. Tak som mu to vysvetlil a isli sme ich spolocne upozornit.
Susede som vysveylil ze ma mrzi ze co sa im stalo ale nech to nevytahuje do podstaty veci.
Naco zacala ze keby sa to stalo nam a hluposti a tresla dverami na vytahu co takmer odleteli. Predtym mi vynadala ze sim hlupy atd, tak som otvoril a spytal sa jej ze ak som ja hlupy ci je toto inteligentne. A znova to iste dookola

Fero M.

Maoam vuchladnem a je pokoj ako teraz :-D

PS: dom zvazujeme ale chce to nejaky ten rok. Inac nemozem na susedov dookola povedat ani slovo a oni to iste na mna. Ked sa preravalo oznamil som to vsetkym dookola a spytal sa na ich idealne casy a prisposobil som sa vsetkycm a v zivote nujto u mna nebol pre buchanie alebo nieco podobne. Doteraz mam len dobre vztahy a coraz lepsie a s viacerymi susedmi v novom byte.
Takze to nie je o tom ze som nervozny nervak co len hlaa provlwmi a vsetci ho nenavidia.
Jwdnoducho som bol nasrany a vyventiloval som sa tu.
Niekto pije, niekto fajci, niekto je agresivny alebo rozija veci a ja mam tiez svoje ventily.
A toto je druha tema za posledny rok tu na zdravi takze tu zo mna nerobte tyzdnoveho prispievatela :-D

Lulu2011

Fero kazdy by sme chceli mat dokonaly zivot s dokonalymi situaciami, ale tak mozno
niekde po zivote to tak bude :) dovtedy co najmenej riesit, aby sa dalo v pohode kao tak zit :)

Fero M.

Lulu mozno sa nezdam ale prezil som aj horsie.. :-) Mna to vutoci na kratky cas a vychladnem ako teraz. Zase bie som impulzivny a nezabil by som ho na dverach :-)

Maoam

Fero, nic v zlom, ale mas nervy totalne v keli.

Neries. Jej situacia je neznesitelna (emocne).
Osobne som zazila dlhe roky permanentne party od vecera do rana u susedov aj v susednej bytovke par metrov od tej, v kt. som byvala, polisi, vsetko all inclusive, cely program, roky po sebe, neprespate noci a ranne sluzby a Co.
Myslim, ze ty by si bol uz na psychiatrii, keby si take daco zazil, spravanie susedov nebudem ani opisovat.

Ak raz byvas v panelaku alebo aj mensej bytovke, vzdy zazijes daco take.
Alternativu mas dom - ale aj tam mozes mat susedov, ktori ti nebudu vyhovovat a tam su casto tiez kadejake vztahy a konflikty.

Lulu2011

to ti urcite nemala povedat, vtedy si povedz, vsetko zle odo mna prec a ignoruj to, len sa zbytocne nad vsetkym pozastavujes, ja ti ani nejdem pisat, ako sa moj muz takmer pobil so susedom, uz do seba spolu stuachali kvoli hovadine, dement sused, ale tu situaciu ty by si uz vobec nerozchodil :)

Fero M.

mkk a kavek Ste trapni obaja. Neviem krollto ma psych. problem. Navazat sa do kudi v hocijakej twme je fakt hedinske a frajerske...

Fero M.

Ebi v panelaku je 105 bytov. Keby som mal poNat kazdeho tak si otvorim zoznamku. Ojrem 6 rodin z poschodia bepoznam nikoho. Nebyvam tu x rokov. A nebudem sa ospravedlnovat za to ze zaklopem o jedenj v noci niekomu aby sa stisil nie zrusil akciu. O smrti som nevedel a nevedel do dnes.

Vkbec kaslite na to a nereagujte. Ked vam potom suseda zaprahe nech aj vam zomrie dieta tak si povedzte ze ste si to zasluzili za to ze stw si dovolili zaklopat na cudzi byt. Najblizie ked mi niekto nahodou zaklope cez vikend aby som nerobil diskoteku(doteraz sa to nestalo) tak mu dam facku na dverach ze ci nie ne schopny to prezit.

karolinka122

priat naozaj niekomu nieco taketo hrozne ako tvoja suseda je ozaj privela..Na zaklade tych jej raakcii len vidis, ze nie je vobec v poriadku po psychickej stranke, nema vyznam s nou ani o tom uz diskutovat ani nic vysvetlovat...