Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Milka pls u koho si bola na operacii ?
jasné v pohode :)
milka ja viem že si len 4 dni po operácií, len chcem vedieť či by si poslala...
Noo ja sa práve tých jaziev bojím aby neboli moc viditeľné.. Už tú sumu si nejako našetrím aj priateľ musí pochopiť že toto je to čo chcem len sa bojím že do toho toľko dám a potom to bude nepekné ...
a ja mám aj jeden prsník o niečo väčší ako druhý, nie je to také extrémne vidno to len keď som nahá ale aj tak.. Ach radšej byť plochá ako takéto problémy :(
Milka poslala by si potom fotky, pred a po operácií?
Nela 41
NEUVERIS ale presne tento isty problem som mala aj ja.. sice mam troska vacsie ako ty teda mala som... cca 85 D az DD.
Tiez mi priatel hovoril, ze jemu sa pacia, ze nech si to necham tak a PRESNE PRESNE co si pisala aj ty... ze mne sa nepacili lebo boli padnute a nevedela som sa stym zmierit... vies to je tak, ze najprv sa musis pacit sama sebe az potom uveris, ze si pekna aj pre druhych... ja som sa nechcela ani vyzliekat z podprsenky normalne som sa hambila.. ale tak kazdy rozumny chlap aj vie, ze VSETKY prirodzene velke prsia su tazke a vyssia alebo su ovisnute... ale pocitaj stym, ze ti ostanu jazvy... okolo bradavky a pod nou take obratene T... ja doma lezim uz 4 den po oberaciii.. bolesti uz mam mensie. ale prsia som este nevidela.. ale dufam, ze budem spokojna.. zda sa mi ze ich mam o nieco mensie to som aj chcela.. a mam ich vydvihnute.. utorok teraz tusim 5.6. to je idem na prvu kontrolu.. konecne uvidim ako vyzeraju, tak dufam budem spokojna...
takze treba aby si sa rozhodla ci obetujes tolko penazi a zmieris sa s jazvami... alebo sa s prsiami stotoznis... :'))
milka: Mám 19 a ja mám veľkosť košíkov 75, ale to mne nerobí problém len ja mám strašne ovysnuté prsia z toho ako som schudla :( a mne to ničí sebavedomie ako sa len dá aj doma keď som v pyžame sa cítim blbo keď sú len tak bez podprsenky :(
A môj priateľ sa s nimi stále hrá hovorí že ich miluje také aké sú, ale ja ich nenávidím a on ani nechce aby som šla na tú operáciu, nechápe že by som bola konečne šťastná