Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
a nevies o dakom kto ti povedal že im to prepláca ???
Marsmeloun
No ja som pozerala na jednotlivych strankach a potom som sa bud emailom alebo telefonicky pytala ci im jednotlive zakroky preplaca poistovna.
baby pls ako sa zisťuje ktorí doktori su zazmluvnení ??? to mám každemu jednemu písať ??? nie je dade daky zoznam ???
Ahojte baby .... no ja este stále nič ... ale bola som na sone a tam mi sonografista sam od seba povedal o tomto zákroku ... potom ma poslal za chirurgom a ortopedom ... takže ani neviem ako božím zázrakom pojde tá operácia na poisťovňu. Aj ja urcite pojdem .. len teraz si musím najsť pracovisko ... písaka som este Zambojovi ci by sa to nedalo dako vyriešiť na dakej zazmluvnenej klinike ... tak uvidím ... ja idem urcite strasne by som chcela v septembri aby som stihla aj skolu ... dufam že sa to podarí a hlavne že už vtedy nebude tak teplo :D tak baby pls .... ak niekto viete o dakom doktorovi dobrom poprípade ... tak mi ho semka pls napíšte -.... co má zmluvu so Všeobecnou :-) dík :)
alusss
Ahoj alus no ja som sa uz tiez rozhodla ist a idem dakedy v oktobri k doktorovi Mladekovi. Uz len cakam na termin kedy mi urci.
Strasne sa uz na to tesim.
A ty ides ku komu a kolko mas rokov a mas uz aj deti?
ahojte kočky, chodíte sem ešte? ja už snívam o prsiach ani neviem ako dlho, chodím sem, pekne všetko čítam, no a teraz na jeseň by som do toho chcela ísť, nejdem viac čakať. len by som chcela vedieť ako to je s tymi bolesťami, viem že je to individuálne no mám dosť fyzicky náročnú prácu a ak sa mi podarí vybaviť si voľno tak možno na mesiac, je to už po mesiaci celkom fajn? alebo to stále bolí...
Marsmeloun ty ešte stále nič? pod teraz na jeseň k Zambojovi :)
milka a nehovoril ti čo sa stane keď napríklad otehotnieš?
Či napríklad prsia zas nenarastú a po kojení neostanú opäť ovisnuté?
Marsmeloun
uz som to nizzsie pisala precitaj si aj starsie prispevky.. mala som zlavu a vyslo ma to 1600eur dokopy so vsetkym po zlave.
a ja mam iba 22r. vies? takze u mna slo len o upravu prs.. vydvihnutie.. cize odstranil iba nadbytocnu kozu co ostala po vydvihnutí, nebral si zo zliaz lebo potom by som nemohla kojit... takze to vyslo dost draho iba uprava prs za 1600e ale ja som to chcela.. prsia som este nevidela takze neviem povedat lebo som iba par dni po opke a som este polepena...
a kolko ta to pls celé vyšlo ( dokopy operacia ,anesteza aj ta podprda ) ???? on ma velmi peknú pracu ... aspon teda podla toho co je na nete dostupné .... a kolko ti ubral z hruba ?ozaj a nemala si náhodou aj asymetriu .. lebo ja mám .. a chcem vedieť či sa to vyrovnáva :)