Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

hej dlho ...pol roka ci kolko to .... no co ja viem .. tak ho každy ospevuje ...no podla mna to nie je až taká žiadna slava teda aspon co som ja videla ...

alusss

viac menej katastrofa, už som to tu písala...hned začal vypisovať papiere, dal mi číslo kde si mám objednať podprsenku, ked som sa opýtala na riziká vopchal mi do ruk papierik že on to má takto vytlačené...a tam samé odborné veci, no proste keby som o tom nevedela nič tak sa ani nič nedozviem. som sa pýtala aj za jazvy čo mám tak vraj niečo by sa dalo, že to by sa mohlo ked budem uspatá...ale ani čo s tým, nič proste...len by som sa zobudila a asi by som potom zistila čo mi robil...ozaj som sa veľmi tešila na tú konzultáciu a vyšla som odtiaľ úplne sklamaná. neviem, možno mal len blbý deň alebo na figu náladu ale ozaj žiadny dobrý pocit som z neho nemala...no čítala som na neho aj chvály že bol milý...ale ja tam iste nepôjdem. a ten Červeň, ja som chcela tiež k nemu no tam sa dlho čaká

Marsmeloun

jj Pikula .. ten je tiež v novamede ... no ak tak ... tak už potom asi k červeňovi by som sla ... ale este verím v Zamboja :D a aký si mala dojem z toho Pikulu ? ukazoval ti aj fotky jeho práce ??

alusss

tam ti nenájde lekárov, ale nemocnice alebo kliniky s ktorými majú zmluvu, tým pádom by nemal byť problém s ktorýmkoľvek ktorý robí na tej klinike. aspoň si tak myslím. ja som to skúšala s bb a našlo aj nemocnicu, aj novamed myslím a ešte niečo

Marsmeloun

ja mám 20 :D deti žiadne a dufam že 5-6 rokov este ani žiadne nepribudne :D jj kuknem to .. ja som to tam hlasala ale nenasla som ten zoznam lekarov ... :-( pozrem aj tu valentovu ... aj ked kja by som radsej ku chlapovi :D dufam že sa to s tym zambojom bude dať dako dohodnuť .. napr. v Banskej štiavnici... alebo tak...chcela by som ku nemu ...

alusss

Pipko41
detičky nemám, mám 25 rokov a rozmýšľala som nad doktorom Zambojom, bola som na konzultácii aj pri Lehockom ale to asi nie
Marsmeloun
kamarátkina teta si dala zmenšovať tak som sa jej pýtala u koho, doktorka Valentová v bb, veľmi si ju chválila vraj, robí riadne v nemocnici myslím takže by to mala preplácať poisťovňa