Ide oto,ze nech sa snazim ako chcem nemam stastie v laske. Akoby som bola prekliata alebo co. Mam 30 rokov a stale mi nevyjde pokus zacat si vztah s nejakym muzom. Boli pozvania na rande, zoznamenia z mojej strany aj zo strany muzov, ale stale to nevyslo.
Bud to bolo v tom, ze som ochorela ako naschval dostala horucku, bolo mi nevolno alebo som utrpela nejaky uraz a nemohla som sa dostavit na schodzku a dotycny to zobral tak, ze som stratila zaujem a uz sa neozval a nebral telefony. Alebo naopak ja som sa dostavila a dany muz sa z roznych pricin nedostavil, len sa ospravedlnil a dalsie pozvanie nebolo. Alebo tiez ako naschval niekomu z rodiny sa v dany den nieco stalo/uraz, zdrav. problem a pod./
Potom to boli pokusy od zenatych muzov alebo postarsich panov na dochodku, ale o takuto kategoriu napadnikov nemam zase ja zaujem co je myslim pochopitelne.
Zacinam uz verit ze som alebo prekliata zlou karmou, ktoru mi udelil nejaky predok nasej rodiny. Teda ako sa hovori ludovo uvalenie kliatby do urciteho pokolenia. Akoby mi nebola sudene byt stastna, mat svoju lasku. Som normalne vyzerajuca baba, niesom extra krasavica, ale ani skareda. Skaredsie odomna su vydate, maju deti. Ako to, ze skaredsie sa vydavaju a ja celkom k svetu stale nemam stastie.
Vzdy, ked to vyzera uz nadejne, tak sa vyskytne nieco, co mi to prekazi. Vzdy. Uz nemam nato nervy. Akoby viselo nieco nadomno, co mi brani najst si lasku. Akoby si bola potrestana za nieco o com neviem.
Normalne verim na osud. Proste mame kazdy svoj osud dany a nic natom nezmenime. Vobec nic. Akekolvek snahy z mojej strany skoncia neuspesne a stale som sama. Nechcem skoncit ako niektore moje zname, ktore so zufalstva, aby nezostali same si zacali s prvym, ktory prejavil o nich zaujem. Teraz vidim, ako sa trapia, lebo z jedneho sa vyklul gambler a alkoholik, druhy zase nasilnik a ziarlivec i alkoholik. A tretia ma zase notorickeho zaletnika.
Myslim, ze ostat bez muza mi je sudene, ale preco? Viem, ze su horsie starosti na svete a vacsie problemy, ale pochytila ma taka nostalgia zo zivota.
Verite na osud.....karmu? Lebo ja ano.
To je nejaké divné, že zakaždým ti do toho vojde choroba teba, alebo niekoho, koho opatruješ. Ale ak to tak je, tak to predsa vieš aspoň niekoľko hodín pred naplánovanou schodzkou a vieš to posunúť na iný deň. Každý normálny človek to pochopí, keď mu vysvetlíš aj dôvod a chceš sa stretnúť inokedy. Každopádne treba dať dotyčnému vedieť čo sa stalo, aj keby na poslednú chvíľu, aby na teba nečakal ako blbec. A keď nezdvíha telefón, napíšeš SMS. Toto, čo opisuješ, sa mi zdá nejaké pritiahnuté za vlasy a väčšinu si nahováraš.
multi ;-)))
odpovedam, hovoris mi z duse :)
velmi pekny nazor!
ahoj karmaa ja som na tom rovnako.nebaví ma to takto, keď vidím, že všetci okolo niekoho majú ale ja nikoho. ja keď by som niekoho chcela, sa ešte nestalo, že by som sa aj ja tomu človeku páčila, možno čo párkrát očný kontakt, ale nič viac aj kebyže čokoľvek robím, a zas komu sa ja páčim, ta mne zas nie... aký máš mail?
nuz, tak si na fore pomahajme :-)
ale tak stale je moznost svoj postoj menit. lahke to nie je, ale treba zacat. myslim si, ze keby ludia viac asertivne vystupovali a cvicili si to v reale, bol by svet krajsi. aj moj kamarat psycholog tvrdi, ze asertivita je najlepsia cesta, ale s debilom treba jednat ako s debilom :-)). najlepsie je vsak debilom nebyt :-)))
Takze, budme za seba zodpovedni, priznajme si chyby, ak ublizime, ospravedlnme sa, ak citime krivdu, pytajme sa... ;-)
Vzdy je prijemnejsia extrapunitivna reakcia ako reakcia intropunitivna - ja sa nechcem sam trestat za to, ze som alebo nie som neschopny. Nech je postrestany niekto iny:DDD
Keby som to vnimal intropunitivne, tak by som bol na fore dalsim samovrahom a tych je tu uz dost:-)
kop, vlastnosti nefunguju na principe genov. to, aky si, urcuje prostredie a vzory spravania, ktorym sa ucis cca do osmeho roku zivota. zvalovat to na geny je len dalsi alibizmus ;-)
Zijeme v takej dobe, v ktorej uz nemusime zvalovat vsetko na osud. Vela veci je danych genetickou informaciou nasich buniek... Jeden ma predispoziciu na to, iny na hento.
Musim suhlasit s odpovedam. Mam otazku, to sa zoznamujes v podstate s cudzimi muzmi, chodis s nimi naschodzky a ocakavas ze z toho vznikne vztah? Mas nejake konicky, okruh priatelov, preco nehladas tam ?
v jednom filme bola povedana taka myslienka
" Osud uz davno utkal siete tvojho zivota, je zbytocne sa bat, svoj osud mas uz dany "