Ide oto,ze nech sa snazim ako chcem nemam stastie v laske. Akoby som bola prekliata alebo co. Mam 30 rokov a stale mi nevyjde pokus zacat si vztah s nejakym muzom. Boli pozvania na rande, zoznamenia z mojej strany aj zo strany muzov, ale stale to nevyslo.
Bud to bolo v tom, ze som ochorela ako naschval dostala horucku, bolo mi nevolno alebo som utrpela nejaky uraz a nemohla som sa dostavit na schodzku a dotycny to zobral tak, ze som stratila zaujem a uz sa neozval a nebral telefony. Alebo naopak ja som sa dostavila a dany muz sa z roznych pricin nedostavil, len sa ospravedlnil a dalsie pozvanie nebolo. Alebo tiez ako naschval niekomu z rodiny sa v dany den nieco stalo/uraz, zdrav. problem a pod./
Potom to boli pokusy od zenatych muzov alebo postarsich panov na dochodku, ale o takuto kategoriu napadnikov nemam zase ja zaujem co je myslim pochopitelne.
Zacinam uz verit ze som alebo prekliata zlou karmou, ktoru mi udelil nejaky predok nasej rodiny. Teda ako sa hovori ludovo uvalenie kliatby do urciteho pokolenia. Akoby mi nebola sudene byt stastna, mat svoju lasku. Som normalne vyzerajuca baba, niesom extra krasavica, ale ani skareda. Skaredsie odomna su vydate, maju deti. Ako to, ze skaredsie sa vydavaju a ja celkom k svetu stale nemam stastie.
Vzdy, ked to vyzera uz nadejne, tak sa vyskytne nieco, co mi to prekazi. Vzdy. Uz nemam nato nervy. Akoby viselo nieco nadomno, co mi brani najst si lasku. Akoby si bola potrestana za nieco o com neviem.
Normalne verim na osud. Proste mame kazdy svoj osud dany a nic natom nezmenime. Vobec nic. Akekolvek snahy z mojej strany skoncia neuspesne a stale som sama. Nechcem skoncit ako niektore moje zname, ktore so zufalstva, aby nezostali same si zacali s prvym, ktory prejavil o nich zaujem. Teraz vidim, ako sa trapia, lebo z jedneho sa vyklul gambler a alkoholik, druhy zase nasilnik a ziarlivec i alkoholik. A tretia ma zase notorickeho zaletnika.
Myslim, ze ostat bez muza mi je sudene, ale preco? Viem, ze su horsie starosti na svete a vacsie problemy, ale pochytila ma taka nostalgia zo zivota.
Verite na osud.....karmu? Lebo ja ano.
Podľa mňa to má fakt niečo do seba.
no a ze ti je sudene to ci ono? podla mna je najdolezitejsie ist v sulade s tvojim osudom, ci uz ti "praje" alebo "nepraje". Ono je vsekto nacasovane do najmensieho detailu a veci sa menia aj v vzhladom na slobodne vole ostatnych ludi, i ty ju mas a nemusis brat vsetko, co ti zivot vhodi do cesty. Ver zivotu, ktory ta vedie, no to este neznaci, ze musis verit reciam druhych ci zlavovat z narokov.
Bud rada, bo karma ta zaroven chrani pred presne tymi typmi luzerov akych opisujes...to je presne ten typ ludi, ktori su najviac karmicky postihnuti, bo sli sami proti sebe a este k tomu aj nadavaju na osud.
Podla mna ma kazdy urceneho len jedneho cloveka - toho praveho a ked si zacne s tym nepravym, nemoze to skoncit inak, nez ako popisuejs tie nestastne pripady vyssie, ci proste rozchodom. Dovtedy je len prospene byt sam, urcite si nezacinat s kymsi kto sa od teba odvracia a s kym ti osud "nepraje", skor toto volanie karmy pocuvat a nasledovat, prijimat, nevzpierat sa tomu.
A nie i trochu takaa ze ,,hamblivka,, ?Lebo to clovek , muz vyciti z teba ... a mozno je problem v tom , ze na to velmi tlacis a preto to nejde , paradoxne ako sa uz v zivote zvykne diat, ked nieco chces tak to nedostanes, ale ked nechces vtedy to spide samo... , mozno treba zmenit kolektiv, alebo si sem tam precitaj nejaky clanok ze ako zaujat muza... nechod von len s tm ze mas v hlave jasne urcene ze ide von idem si najst chlapa..takto to nefunguje..:D
No ja na az na taketo veci nejak neveri, ae ak je to pravda, tak by som si taku facku strelila za to co som si pripravila ze az :)
doubledog ak je to tak ako píšeš tak aký to má význam to všetko čo sa ti deje. Tie prekážky, problémy, starosti, trápenia. Má človek rásť duševne ale prečo? Čo je zmyslom toho všetkého?
A čo ak sa niektor rozhodne spáchať samovraždu aj ju spácha? Kam postúpi?
Je pri tom výbere aj súčasť vybrať si telo aké budem mať? Každý by chcel predsa vyzerať dokonale a predsa sú ľudia príliš vysokí, nízki, tuční či chudí, škaredí aj krásni, s rôznymi nedokonalosťami tela. Veď keď chcú všetci vyzerať krásne prečo je toľko ľudí nespokojných so svojím telom? Je súčasťou reinkarnácie aj to že podstúpim plastiku? kotmetické úprávy? Myslíš že si niekto v živote vyberá že pri nehode zostane ochrnutý alebo mu budú musieť amputovať nohu?
Presne aj mne sa to stalo. Jeden chalan odomna tiez pytal email a nic nenapisal ani slovo. Tiez nerozumiem ci maju odvahu vypytat email ale napisat sa boja. Ja uz nikomu nebudem svoj email davat. Ci to beru tu vetu mas email len ako frazu ako ked sa niekto opyta Ako sa mas a pritom im je odpoved ukradnuta alebo co to je.
Ivca toto mam i ja rad. Clovek tu pyta mail a ked mu ho daju tak sa vykruca. to milujem takych ludi. naco pytate maily ? odomna tu tiez jedna kocka pred mesiacmi pytala dal som a doteraz nenapisala. minule tu jedne typek nukal babe doucko a ked prejavila zaujem tak zdrhol. Na keho frasa chcete kontakty boha vam!