Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

Ovocia mi nakupil plno a aj ho jem.Tu bolo slnecno ani mracka a teraz je tu uplne zamracene.Takto sa neda e xistovat aby som reagovala na vsetky zmeny.Ja tu kk chcem,ved som ti to pisala.Lenze ked si ako zdochlina,je tazke vobec sa obliect,nie to este niekam ist.Idem tam zavolat,ci tam su.Ak nie,tak tam skocime rano po injekcii.Jedla som vcera normalne a aj teraz ranajky,ja mam zaludok v poriadku,problem je inde,som strasne meterosenzitivna a este do toho tie ostatne stavy.Pa.

[zruseny12]

Lenka,a uz jes lepsie,lebo si pisala,ze nejes vela,ale pokusas sa.Nech Ti otec kupi aj banany,pomarance,mandar.atd.Neviem,co Ti mam na to napisat,lebo uz Ti o kk atd.pisat nebudem.Lebo si myslim,ze nema to cenu.Tak na teba budem aspon mysliet,a priat TI aby si sa skoro zotavila,ak to bude mozne ozvem sa.Paaaaaa,malemu posielam pusu.

zufala

Ahoj Mariaa,dnes je mi znovu dost zle.O takej 14-tej idem na injekciu,otec ma nechal samu s malym,neviem ako to zvladnem.Skusim ho uspat,cela sa trasiem a toci ma.

[zruseny12]

Prajem vsetkym pekny den.Lenka aj Tebe diky za vcera na tu dobru noc.Ja som sa uz k PC nedostala.Dufam,ze dnes Ti je lepsie.Pisala som Ti mail zase sa vratil,tak uz nebudem viac pisat cez mail.Maj sa krasne,a malemu pusu posielam.Paaaa,aj vsetkym prajem pekny den v pohode.

soravia123

Ospalo, beriem len polku ale ma to uspava..ale som trochu pokojnejsia..Inak ja s tou sm stale chaosim ale co uz je to moj údel...
tak si teda zijem, akurat som si tak pomyslela ze keby som aj ja mala taku istotu ako ty ze som fakt zdrava...
hmmh, uprimne v dobrom ti závidím..
a teraz ked uz mas vysledky ok, mas stale príznaky?

myis

Jasne, ze som spokojnejsia, vsak ja som si uz myslela, ze mam naozaj tu sm alebo nador, zlatko.. A ty? Ako pokracujes so Xanaxom?

soravia123

Myis, ako? spokojnejsia?
vidim ze nakupujes o sto tristo:))
ja to milujem tiez...
inak mne byvalo zle asi prve 4e...potom som zas jedla ako besná...
Zufalka, drz sa a som rada ze dnes je lepie. vidis tá zmena pocasia..u nas je snehu a snehu

myis

Je super mat svoje, to je pravda, ja sa tesim na zariadovanie, aj mojho priatela to bavi a mame rovnaky vkus tak super.. Ak uz ides, tak dobru nocku ti prajem

zufala

To velmi dobre poznam myis,ved my sme sa z jednoizboveho vacsieho prestahovali do 3-izboveho a ja mam zariadeny cely byt.Jedine co sa bude zariadovat je detska izba,zatial tam bude mat maly iba koberec a hracky.No ale najprv sa musi dokoncit byt.Uz sa tesim na vybalovanie,umyvanie a pranie vsetkych veci,kedze sme od marca u otca.Ja som okupala drobca,uz pije mliecko a dufam,ze zaspi.Mna berie ako slak.Ak nahodou zaspim,tak sa majte a dobru noc.Mariaa aj tebe dobru,pa.

myis

Caute kocky, dik za foto, nemam cas odpisovat, lebo este balim nejake veci, boze, clovek tolko chujovin nazbiera, ze az!!!