Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

mariaa

Prajem vam kludnu dobru noc,myis neni ti nahodou smutno po mame?preto ti je tak blbo.Jak si sa citila ked bola pri tebe.

myis

ja idem vo stvrtok k neurologovi a bojim sa.. Ooo, aspon to budem mat za sebou. Soravia, ja byvam kusok od Mijas, v Calahonde.. Bola si tu na dovolenke? Baby, mna tak divne bolia ruky, akokeby som mala reumu a znepokojuje ma to. Moze to ist od bolesti chrbata?

soravia123

brý vecer prajem...
babenky moje zdravím vas..dnes nestiham...kupala som dieta, varila jest...idem si pripravit nejake veci na konverzácie z ANJ..to je taký des ucit je to dvojhodinovka a musim zaplnit každú sec...
inak dnes ma tlaci v hlave na spánkoch...potom mi brnia spánky..a nos...stahuje mi kožu na tvári..divne to pocity ale veselo ignorujem..:))
baby musim letet a robit si pripravy ale myslim na kazdú jednu z vas..Aj teba OOO som citala aj myis, aj zufalku...mam prehlad:)) ako sa mate...
vidim že sme vsetky rovnako....
aj goldu aj mariu, aj zdenku proste vas mam zmapovane..
OOO neboj mam tusaka ze si ok..ja som stara bosorka...
paaaaaaaaaaaaaaaa
idem. myis- južne spanielsko poznam velmiá dobre..na gibraltare som bolo vela krat aj v malage..aj v michas aj v marbelle..

ooo

Juchu, ja som mala tisíci príspevok, to mi určite prinesie šťastie :-))))))))))) Inak sme tu riadne "plodné" baby, takých aktívnych tém tu veľa nie je...

ooo

dnes som bola na rontgene lebky... či tam čosi nemám čo mi spôsobuje tie poruchy videnia... ale popis dostanem až zajtra...

zufala

Ahojte aj ja som tu ale prave prisiel otec s bratom,tak neviem,ci ma budu pustat k PC.Vraj vzdy ked pridu pri nom sedim.Ha,ha.Idem sa pokusit uspat stuplika,pozeravam ordinaciu,tak ak sa to podari,ozvem sa po nej.Veru soravia tu dnes este nebola,asi vela povinnosti.Ako sa mate?