Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
no veď neboj sa, kď budem mať v piatok zlé to VEP, tak ma tam pošlú aj sami..
ooo,sak o to mozes poprosit,aby ti to urobili znova.
No da sa to zvladnut aj bez lekarov,ale v zalohe musi byt nejaky.Ja som si uz nasla inu neurol.a chcem len tak ist,co na to povie ona a ukazat je spred roka vysetrenia.
ja mám tiež kamaráta, čo má sm. On stratil náhle rovnováhu, chodil ako opitý a videl dvojmo. Starému otcovi ešte aj začala vybočovať noha
no preto sa bojím, bo to bolo pred 3 rokmi, včera som to našla... tak sa to mohlo všetko zmeniť
Vies co ja som sa s nim o tom moc nebavila len raz mi hovoril ze ma sklerozu mul.a on je na invalidnom dochodku.Az budem s nim spytam sa ho na to potom dam vediet.Len neviem kedy,lebo ja ho vidim malo.
Presne moja rec,raz si hore,raz si dole.Mozno by si clovek nevazil veci keby sa mal len dobre.Hoci,nebolo by zle mat sa stale OK.Lebo nolesti nase to obcas odnasa ten kto je nablizku.
000 co sa boji ved ty si mala MR tak to musi byt v poriadku tam by ti uz nieco zistily urcite keby si mala SM tak by sa to tam zobrazilo ako to mi povedala kamoska a ona je doktorka ze CT ale MR tam sa to ukaze hned ako to zacina tak ty sa nemas coho bat naozaj , ale co mi ostatne co to nemame brrr tak sa neboj uvidis bude vsetko poriadku oki drzim ti palce